Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Korte verhalen van onbekende schrijvers

Korte verhalen van onbekende schrijvers


Hoi allemaal!!

Hier een site vol met verhalen. Denk niet meteen aan ingewikkelde, drammende literatuur... Deze verhalen zijn lekker makkelijk en snel leesbaar en vaak met een goede grap erin. Want we willen in onze vrije tijd nu eenmaal niet het gevoel hebben met het vak Nederlands bezig te zijn natuurlijk!

Het heeft jaren stil gelegen rond mijn site, maar ik ben nu eindelijk weer druk bezig. Liefst zou ik verhalen van veel verschillende schrijvers op deze site zien, dus... Voel je geroepen en mail een verhaal aan me door! In elke schrijver schuilt talent.

Update
September 2010
Deze website heb ik als scholier gemaakt. Inmiddels schrijf ik als freelance journalist. Helaas ligt het daardoor nogal stil rondom deze site. Maar mocht je toch je verhaal hier willen; mail 'm vooral door!

Groetjes van Jessica de Korte(Filosofische) verhalen met een moraal (in komiekvorm)

Het verhaal van de ui Jessica de Korte
De schutting Anonieme schrijver
In de holst van de nacht David Sinnaeve

De diepgaande verhalen

Een reisje naar huis Jessica de Korte
Een verhaal over het slecht accepteren van schizofrenie in de maatschappij.

Overige verhalen

Jij bracht mij Scott Schoenmakers

De queeste om de magische vlag Bart de Ridder
Een zoektocht naar een vlag om er zelf beter van te worden, pakt vreemd uit. Sommige mensen zullen nooit tevreden zijn...
Natuurlijk telt ook JOUW mening van deze site! Je zou mij dus veel plezier doen als je even iets in mijn gastenboek schrijft. Adviezen zijn natuurlijk ook van harte welkom.
Thanx


View My Guestbook
Sign My Guestbook