Zapper
Citat ur "The cure of all diseases" av Dr Hulda Clark

Att kunna döda dina bakterier och andra inkräktare med elektricitet blir mer likt ett universalmedel när Du kan göra alltsammans i tre 7 minuters sessioner. Det dödar både stora och små inkräktare: flundramaskar, spolmask, kvalster, virus och svamp. Det dödar dem genast inom 7 minuter.

Hur fungerar detta? Jag antar att en positiv spänning applicerad var som helst på kroppen attraherar negativt laddade saker. Möjligen sliter batterispänningen i dem och drar ut dem från sina ställen i cellernas dörröppningar "conductance channels". Men dörröppningarna kan vara negativt laddade också. Sliter spänningen i dem så att de spyr ut några bakterier fästade i dem? Hur kan en positiv spänning åstadkomma att en så stor parasit som flundramask dödas? Ingen av dessa frågor kan ännu besvaras.

Den viktigaste frågan är naturligtvis om det finns någon skadlig effekt på dig. Jag har inte sett några effekter på blodtrycket eller kroppstemperaturen. Det har aldrig skapats någon smärta, däremot har har befintlig smärta omedelbart upphört. Detta bevisar ändå inte att det är säkert. Även fast man vet att spänningen kommer från ett 9 volts batteri bevisar inte detta säkerheten fast det känns lugnande. Ihopklumpandet av röda blodcellsplättar och funktioner som beror å ytspänningen hos celler behöver utredas. Innan dess ligger din säkerhet exponerad i en kort period som är nödvändig.

Virus och bakterier försvinner inom 3 minuter, band och binnikemask stadier, flundramaskar och spolmaskar inom 5 minuter och kvalster inom 7 minuter. Man behöver inte hålla på längre tid, fast det har aldrig setts några dåliga effekter av längre behandling.

De första 7 minuterna med zappning följs av en paus i 20 minuter. Under denna tid frigöres virus och bakterier från de döende parasiterna och startar med att inkräkta dig istället.

De andra 7 minuterna kommer att döda dessa nyligen frigjorda virus och bakterier. OBS !! Om du hoppar över dessa andra 7 minuter så kan du genast få ont i halsen eller få en förkylning eller något annat.

Nu frigöres igen virus från döende bakterier. Den tredje perioden dödar de sista frigjorda virusen.

Zappa inte om du är gravid eller bär pacemaker.

Dessa situationer har ännu inte undersökts. Experimentera inte själv. Unga barn (8 månader) har zappats utan noterbara dåliga effekter. För deras skull bör du väga för och nackdelarna mot de okända riskerna.

Zappning strömmen når inte in i ögongloberna eller in i testiklarna, ej heller in i tarminnehållet. Den når inte in i gallstenar eller in i dina celler (ryggmärgen) där Herpes virus ligger latent eller där Candida svampar utbreder sig. Men genom att zappa 3 gånger i veckan eller mer så kan du utplåna dessa populationer också ofta helt. När ett stort antal parasiter, virus och bakterier dödas så kan det kännas tröttande. Försök att ta en låg stressad dag efter första zappningen.

Att använda zappern.

1. Linda stavarna med vått hushållspapper och håll lagom hårt (äldre modeller), på dom nyare sätter man bara band runt handlederna. Slå på zappern.

2. Zappa i 7 minuter, slå av zappern och vila i 20 minuter. Zappa sedan 7 minuter igen, vila 20 minuter och slutligen zappa 7 minuter till.

 


 

Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!