Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
White Horses Stable
Kuten kaikki, myös virtuaalihevoset kuolevat aikanaan. Tämä sivu on omistettu niille ihanille eläimille, jotka ovat valitettavasti siirtyneet vehreämmille laitumille. Jos sinulla on ihania muistoja kuolleista ystävistämme mailaa ne toki minulle. Laitan ne sitten tuohon "muistoja ja jäähyväisiä" kohtaan. Ilkeitä kommentteja en laita (kuten: Kamala kaakki, puri ja potki aina, ihan hirveä otus, ymv...), koska sen verran minä hevosten muistoa kunnioitan. Toivon mukaan kuolleet hevoset liittyvät tallin laitumilla iltaisin iloisesti vaeltaviin aaveisiin (lue historia).

Amiral
Kuollut: 1.9.2004
Omistaja: White Horses Stable ja (kuka omisti eläkeellä!?!)
Kuolin syy: Kaviokuume
Muistoja ja jäähyväisiä:
Ami oli ihana ja reipas pappa. Se oli hiukan kiukkuinen, mutta sydän sillä oli puhdasta kultaa. Se oli tallin ainoa risteytysponi, kunnes keväällä 2004 siirtyi eläkkeelle. Se nauttii eläkepäivistää, mutta oli se nauttinut elämästään ratsastuskoulun hevosenakin. Amiral ei ollut mikään kilpa ratsu, mutta en kyllä unohda niitä 5 päivää joina Amiral on sijoittunut kisoissa. Se nautti niistä itsekkin. Amiral oli suosikki poni ruunani.
Todella paljo kaipaamaan jääden.
-Saara-
Kaipaamaan jäivät: Saara, Eläkeajan omistaja, entiset hoitajat, talli kaverit ja talli henkilökunta

Top Ten
Kuollut: 12.9.'03
Omistaja: Saara
Kuolin syy: Maastossa saatu jalkavamma.
Muistoja ja jäähyväisiä:
Toppu oli tosi omalaatuinen ja ihana hevonen. Sellaisen hevosen tapaa vain kerran elämässä. Ei sen lahjojen takia, vaikka olihan se taitava ratsukin. Vaan sen muun luonteen takia. Se ei tehnyt kellekään pahaa. Maneesissakaan se ei ikinä suostunut liikahtamaankaan ennen kuin uraa ylittävä hiiri oli turvallisesti toisella puolella. Toppu oli myös hyvä kuuntelemaan ja sen kanssa ratsastaminen oli aina ihanaa. Tuo viimeinen maastoretkikin oli ennen loukkaantumista aivan mahtava. Laukkailimme ja Topun kaviot rummuttivat ihanasti ja pehmeästi polun pintaa. Toivottavasti sillä on hyvä olla missä se sitten onkin. Tulen aina kaipaamaan sitä.
-Saara-
Kaipaamaan jäivät:
Saara, tallin väki, heppa- sekä eläinkaverit ja maneesin nurkassa asuva pikku hiiri.

Claudia ox
Kuollut: 16.12.'03
Omistaja: Pauliina
Kuolin syy: Vakava ähky.
Muistoja ja jäähyväisiä:
White Horses Stablekin on välissä Claudian omistanut. Noilta ajoilta minulle jäi siitä ihana kuva. Se oli pirteä, myönteisesti kaikkeen suhtautuva ja muutenkin todella ihana hevonen. Sen kanssa oli aina kiva tehdä töitä ja kisoihin sen kanssa lähti aina mielellään. Kun kuulin Claudian kuolemasta olin järkyttynyt. Ei niin ihana hevonen saisi kuolla. Onneksi se kuitenkin elää varsoissaan, joita se jätti 3 tähän maailmaan. Claudialla on varmasti mukavaa siellä vihreillä laitumilla. Toivottavasti se liittyy iltaisin tallin satoja vuosia sitten kuolleiden hevosten aaveiden joukkoon ja tulee sillä tavalla meitä tervehtimään.
-Saara-
Kaipaamaan jäivät:
Pauliina, Saara, tallin väki, heppa- ja eläinkaverit sekä sen jälkeläiset: W.H Pilot Pride, Covered by Zameel ja Dreamcatcher. Dream oli Claudian kuollessa vasta 1 päivän ikäinen.

Lucius
Kuollut: 12.10.2004
Omistaja: White Horses Stable ja eläkkeellä Minttu
Kuolin syy: Vanhuuteen
Muistoja ja jäähyväisiä:
Lucius oli todella hyvä tapainen ja mukava poni. Lisäksi yksi ensimmäisistä virtuaalisista kilpa kumppaneistani. Hiukan laiskahan se oli, mutta silti niin ihastuttava! Elossa ollessaan se oli tallin vanhin. Lucius eli onnellisen ja tasapainoisen elämän. Toivon sille kaikkea hyvää siellä missä nyt sitten onkin.
-Saara-
Kaipaamaan jäivät: Saara, Minttu, Heppakaverit ja tallin väki!


Layout ©: Saara L. | Tekstit ©: Saara L. | Otsikko ©: Saara L. | Tausta ©: koodeilla