~~ ~~ ~~

Van harte welkom in mijn verleden!

Sinds enige jaren is mijn vader geboeid door genealogie. Menige uren heeft hij reeds doorgebracht in archieven en bibliotheken.
Resultaat van zijn passie: een verleden om U tegen te zeggen, allemaal gebundelt in deze website!

Deze website staat nog in zijn kinderschoenen ... Talrijke voorouders vinden hun plaats achter evenveel links wat maakt dat voorlopig de site nog zeer zwaar is om binnen te laden! Toch wil ik u vragen om even geduld te oefenen bij het laden, u kan bijvoorbeeld al een kop koffie halen, het resultaat mag er echt zijn!!!!!!

~~ ~~ ~~
Onderaan deze pagina vindt u enkele links ...

~ De link VANEYGEN toont u de kwartierstaat van mijn vader ... Deze wortels van de familie liggen hoofdzakelijk in Belgisch Limburg. Een deel van de gegevens zijn verworven in samenwerking met mijn nonkel Jos en mijn grootvader-zaliger Jan Vaneygen.
~ De link VAN DUYSE toont u de kwartierstaat van mijn moeder ... Deze wortels van de familie liggen hoofdzakelijk in het Waasland (BelgiŽ).

Omwille van de wet op de privacy hebben we bepaalde data en namen weggelaten, we hebben erg ons best gedaan om niets te vergeten ... Mocht u toch merken dat bepaalde dingen in strijd zijn met deze wet, aarzel dan niet om ons te contacteren, dan zorgen we dat de site wordt aangepast!

~~ ~~ ~~
Zo, en nu genoeg gepraat ... ik wens u veel plezier in het graven in mijn verleden!
Mocht u opmerkingen hebben, meer informatie willen of gewoon laten weten dat u er was kan u ons mailen of kan u het gastenboek tekenen.

Groetjes!
Saskia Vaneygen
Jean-Pierre Vaneygen
~~ ~~ ~~~~ ~~ ~~
Met dank aan: