Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

NL Swingers 

 

 

 

 


echtpaar zoekt idem voor
sauna- en clubbezoek†††††††††††

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Wij zijn

Sabine, 40jr, 175 cm, 73 kg, geschoren &???????, charmant en heel erg lief

Paul, 41 jr, 183 cm, 93 kg, gedeeltelijk geschoren, spontaan en zijn een niet rokend hetero echtpaar, dat op zoek is naar een lief en spontaan echtpaar om samen leuke dingen te doen die met lichte erotiek te maken hebben, zoals samen naar de sauna en parenclub te gaan. Thuis is natuurlijk ook veel mogelijk, zoals lingerie, vibratorspel, de dames opdrachtjes laten uitvoeren, gezellig naar een filmpje kijken, elkaar opwinden, elkaar scheren, de dames lekker laten showen etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wellicht dat er bij gebleken sympathie "meer" van komt, zoals elkaar aanraken, actief met elkaar bezig gaan en wellicht zal/kan er van partner geruild worden in een kamer, zonder echt opdringerig te zijn.

Wat het saunaverhaal betreft kunnen we melden dat we regelmatige bezoekers zijn en vinden het ook leuk hier lekker geschoren rond te lopen en elkaar opdrachtjes te geven. Dit is onze manier van leven en schamen ons er ook niet voor, misschien zijn we wat dit aangaat wel een beetje exhibitionistisch?!?! Paul geniet er geweldig van als hij ziet dat mannen "smullen" van Sabine's lichaam.

Met parenclubs hebben we niet echt veel ervaring, hier in het heuvelland zijn er wel een paar (een nieuwe inVaesrade-Nuth met zwembad en misschien ook wel leuke in BelgiŽ) die we willen bezoeken, alleen vinden we het niet prettig om met z'n tweetjes naar binnen te gaan. Onze ervaring heeft geleerd dat je maar heel oppervlakkig kontakt krijgt met de aanwezigen, ze haken af als ze doorhebben dat er nietdirect iets te halen valt.Vandaar dus.....

 

 

Dit is even in het kort hetgeen wij zoeken. Mocht ons verhaaltje jullie aanstaan, wellicht herkennen jullie zichzelf hierin, schroom dan niet en schrijf geheel vrijblijvend voor meer informatie. Leeftijd speelt geen rol! Wij vinden het leuk als bij jullie reactie ook een (onherkenbaar) fotootje wordt attached, echter dit is geen noodzaak.

Helaas hebben wij van Paul nog geen leuke foto;binnenkort zal deze page geupdated worden, blijf dus kijken.

 

PRPAAR@HOTMAIL.COM

 

 

 

 

31 maart 1999

<.count d>

Greetings! I am one of many crew organizers of CabalArticles, a worldwide content writing collective. We are able to create content in English and Spanish for worldwide web viewers, and are at your disposal for blog post building for your online business. Below you will read my resume, and you'll be able to see other crew organizers and writers' CV's on this web site. At the end of my resume, you'll view some good examples of our publicized works. For job enquiries, please email us with the form on this website and we will react as soon as is feasible.


CV
Pauline R. Yang
470 Gateway Avenue
Bakersfield, CA

Qualifications
Graduated With Honors from Dartmouth College
10 years of article writing experience (especially for Online viewers)
Exquisite competency in Spanish and Latin
Committed, team-oriented member of staff with a flair for specifics


Business Expertise
CabalArticles, New York City, NY
2001 - Present
Staff Manager
Accountable for setting up a global workforce of freelance writers to fit a complex set of output targets.
- Set records for production, improving productivity by 20% worldwide
- Correctly kept reliable records of task distribution
- Managed QA for world output across a significant workforce of copy writers


Special Skills and Abilities


Competent in Spanish and Latin
State-of-the-art proficiency using a wide choice of office software


Examples of Published Posts