Kjell Lundin

bostad 08-649 71 31, mobil 0739-24 58 99

lundin_kjell&lycos.com

https://www.angelfire.com/gundam/lundin02

 

 

 

Hemsidan

 

 

 

 

Vi blir pungslagna av Regering, Riksdag och bolag

 

 

 

 

 

Regeringen och Riksdagen underlåter att uppfylla sin plikt att ta bort tv-licensen. Ett enastående bedrägeri mot allmänheten får fortgå år efter år. Vilket magnifikt slarv är inte det.

 

Vi får vara tacksamma att Regeringen och Riksdagen inte ännu i vårt skatteparadis kommit på att ta ut flera punktskatter. Här är några förslag som avser att skydda miljön mot överutnyttjande:

 

Bostadsavgift per familj och år kr 6000.-

Spisavgift per familj med bostad kr 6000.-

Kyl och frysavgift per familj och år kr 6000.-

 

Vi får se hur länge Regeringen och Riksdagen kan stå emot frestelsen att ta ut dessa avgifter. De skulle faktiskt kunna ge statskassan omkring 72 miljarder kronor årligen. Dessa tre avgifter är bara tillägg till en avgift du redan har, tv-licensen, som under tvåtusenfem är 1920 kr.

 

 

 

 

 

För en ensamstående person ser det ut så här:

 

Telefonjack kr 125.-

Kabel-tv minst 149.-

TV-licens kr 160.-

 

Summan är 434 kr månatligen.

 

 

 

 

 

En ensamstående med familj kan avstå från kabel-tv, det blir en ekonomisk lättnad. Om också Regeringen och Riksdagen uppfyllde sin skyldighet att avskaffa tv-licensen blir inbesparingen 309 kr per månad.

 

Det finns andra saker som Regeringen och Riksdagen också kan ta ut, till exempel ledningsavgift. Detta område  i ekonomin är ännu outforskat. Tv-licensen är bara början för en ensamstående person.

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapad med Word 2005-03-10