Kjell Lundin

bostad 08-649 71 31, mobil 0739-24 58 99

lundin_kjell&lycos.com

https://www.angelfire.com/gundam/lundin02

 

 

 

Hemsidan

Dagbok

Mottagare

Satelliter

 

 

 

 

Mina favoriter  bland satellitkanalerna.

Enklast lyssnar du på radio genom TV-apparaten. På fjärrkontrollen finns en knapp för att växla mellan Radio och TV kanalerna.

 

 

 

 

 

31 jul –05

 

 

I går kväll skannade jag ännu en satellit, Seasat/EutelW, den har inte så många kanaler. Den första är Italian Musicbox, den andra är Fashion TV. Tidigare på kvällen fick jag syn på ett program med casting till en Pornoshow. Där visades många skinny flickor med stora silikonimplantat i brösten. Här i Fashion TV visades ännu fler skinny flickor, de flesta har små bröst, men några få har antagligen små implantat. Bilderna till höger är från kanalen Fashion TV.

 

 

 

 

 

28 jul -05

I dag försökte jag få fram vilket på vilket språk sändningen på några kanaler var. Det gäller kanalerna 12, 13, 16, 17, 18, 35 och 36 på Sirius 2-3. Kan det vara svenska på alla sju? #12 Viasat News spelar musiken från Lugna Favoriter. #13 Bandit Rock och 16 Lugna Favoriter kan vara på svenska. #17 Soul R&B vet jag ej. #18 är Svenska Favoriter. #35 och 36 tillhör Sveriges Radio.

 

 

 

 

 

24 jul –05

Kanal #7 TET på Sirius 2-3 visar bland annat tv-reklam för öl. TET med krylliska bokstäver kanske ska uttalas PEP? Jag försökte få fram vilket land programmet är avsett för. Under tiden jag väntade på ett tecken på vilket landet är visades reklam för tre olika sorters öl. Jätteläckert.

 

 

 

 

 

23 jul –05

 

 

Kanal #22 på Astra 1, OCKO överraskar. Ett lugnt och trevligt musikprogram med videos som konkurrerar med MTV. En uppstickare bland musikvideokanalerna. Ring eller sms’a in och tävla. Har tjeckerna tagit intryck av tysk kultur? Till exempel Kraftwerks musik? Bilden, en programledare i programmet Hosta.

 

 

 

17 jul –05

McDonalds har en egen radiokanal på Hotbird 1-5. Det är kanal #71 som spelar bakgrundsmusik och läser reklam på Italienska!

 

15 jul –05

Med fjärrkontrollen har jag fått in och sparat Astra 1. På Astra 1 finns det inte så många tv och radio kanaler som på Hotbird 1-5. Bland radiokanalerna hittade jag 2 finska. Den första var på enbart finska. Den andra hade både finska och svenska, roligt. Här fanns också många spanska tv-kanaler. Till exempel från Andalucien, Galicien, Madrid, Valencia med fler. Fotbollslaget Real Madrid har en egen tv-kanal på Astra 1.

 

9 jul –05

Nu råkade jag fastna på Hotbird 1-5, kanal #339 Multivision 4. Där visades filmen Jorden runt på 80 dagar. ”Le tour du monde en 80 jour”. Filmens språk var engelska och den var inte texad på franska.

 

7 jul –05

De sista dagarna har jag botaniserat bland de över 300 fria radiokanalerna på Hotbird 1-5. Där fanns bland annat Radio Sweden på kanal 351. Det finns mycket musik att välja på och mycket information på olika språk. Det är emellertid svårt att gissa vilket språk som radiokanalen sänder på. Kanalnamnet säger inte vilket språk som används.

 

4 jul –05

Här hittade jag på Hotbird 1-5 en TV kanal om segling som intresserar. Du får inte bara segling utan också reportage om motorbåtar för yachting eller fiske. Det är kanal 890 på Hotbird 1-5.

 

26 jun –05

TPS har en hel serie av intressanta kanaler #25 – 31 på Hotbird 1-5, alla ska vara krypterade men de går att se i alla fall! Här finns filmer och det som hör dit, samtal om dem. Språket är franska, även textningen.

 

På Hotbird 1-5, kanal 92, hittar jag deckarserier. Klockan 19.15 börjar Pour L´amour du risque, Par i Hjärter på svenska. Serien gick på svensk tv någon gång under förra seklet och var mycket uppskattad då.

 

25 jun –05

Jag fastnade för ett par fria franska filmkanaler på Hotbird. Jag blev sittande och tittade på en amerikansk monsterfilm från femtiotalet under förra seklet. Dialogen var engelska, texten på franska språket. Redan då var förväxta insekter farliga monster. Den första var på kanal 935, CINE FX, sedan kom en fantasy riddarfilm på 937, CINE Polar.

 

 

 

 

 

 

 

Skapad med Word 2005-08-01