Spring2008

Itt az idő hogy visszaforduljunk, és elutazzunk Plútó birodalmának szívébe.

Mindíg az a legérdekesebb uticél ahol még sosem jártál, az ismeretlen föld. A Rómaiak ezt "Terra Incognita"-nak hívták, A hely amiről nem tudsz semmit; se utak, se sugárzási szint... semmi.

.................

Spring2008

A Táblán az áll: Sugárfertőzött.

Spring2008

Azt hiszem, vagy legalábbis gondolom, hogy ez egy buszmegálló.

Spring2008.

vagy nézzétek ezt a házat.

Spring2008

"Terra Incognita" Rendkívül Radioaktív, felejtstd el a mikroröntkeneket, itt milliröntgenekkel dolgozunk. Ami másmerre a maximális érték volt, az most itt a minimum.

Azok a faluk időgépek, arrefelé minden úgy maradt, mint két emberöltővel ezelött.

.................

Spring2008

Leszámítva hogy a kormány ledózerolt pár házat hogy hozzáférjenek a kutakhoz. Meg akarták akadályozni, hogy az ivóvizünkbe sugárzás jusson, így elzártak minden kutat.

.................

Spring2008

Érthető hogy a legtöbb ember miért nem akar ide jönni, itt érezni a halál jelenlétét. Úgy tűnik mintha valami őrült varázsló elátkozott volna minden életet és reményt. És ez alatt az átok alatt elhalványodik minden élet. Akárhol megállsz csak az üröm nő. Ennek az érintése elpusztít minden élőt és színt, és csak alvilági félhomály marad belőle. Kiszív minden nedvességet ahol egyszer az élet burjánzott, kimeríti a városokat és kiszárítja, csak egy egyszerű növénygyűjteményt hátrahagyva az egykori emberi életből. Utána lassan, az egész hely hamuvá lesz.

Spring2008

Kínai Rózsa.

A mi világunkban nincsen rózsa tövis nélkül... a Plútó birodalmában még rózsa nincs, és még így is találunk egy csomó dolgot ami lenyűgöz és vonz minket.

Spring2008

Ez a motorbicikli darab elválaszthatatlan része a növénygyűjteménynek. A Gyökerek elég erősen tartják.

Spring2008

Házak belseje.

Spring2008

Spring2008

A Sugárzásnak nagyon magasnak kellett lennie itt 1986 áprilisában, Gondolok itt jóval erőteljesebb sugárzásra, az embereknek szinte azonnal menniük kellett.

Spring2008

Gázálarc.

Spring2008

Az utolsó bejegyzés a naplóban azt mutatja hogy az élet itt megállt 1986 Áprilisának végén.

Spring2008

Ez biztosan egy fotográfus szobája lehetett.

Spring2008

Nagyon sok kép maradt itt Csernobilban.

Spring2008

A Baleset után minden rádioaktív lett és az embereknek azt mondták hogy hagyjanak hátra mindent, pár napon, hónapon éven belül visszajöhetnek értük.

Spring2008

22 év tellt el és a képek még mindíg itt vannak. Rengetegen nem is élték túl a balaesetet. Néhányan visszatértek hogy összeszedjék a legértékesebb dolgaikat, a többiek új életet kezdtek, ami nem hagyott sok időt a régmúlton tűnődni.

Következő Oldal