elenafilatova.com

Foto's van onofficiele bronnen.

Boeren in sommige besmette dorpen melden kalveren die geboren worden met vier hoorns, of biggen met ogen zo groot als watermeloenen.

Ik weet niet hoe betrouwbaar deze informatie is, maar als ik toevallig door deze dorpen kom zorg ik ervoor dat de batterijen in mijn camera vol zijn.

Het triestste deel van dit verhaal zijn de kinderen van Tsjernobyl.

Er zijn veel van dit soort foto's vertoond in kranten en op tv. Sommige zeggen dat deze kinderen een gevolg zijn van Tsjernobyl, anderen zeggen dat er ook al dit soort kinderen waren voordat het ongeluk plaatsvond. Het zouden kinderen kunnen zijn van drugsverslaafden of alcoholisten, waarvan er hier genoeg zijn.

Er is een gebrek aan informatie over de menselijk slachtoffers, en de autoriteiten ontkennen het bestaan hiervan. Een gebrek aan informatie zorgt voor geruchten, verkeerd vertrouwen en paniek.

Ik geloof dat dit onderwerp bestemd is voor wetenschappelijk onderzoek en niet voor speculatie. Of de kinderen nu door Tsjernobyl zijn veroorzaakt of niet, het zijn arme en trieste kinderen, wiens levens de moeite bijna niet waar zijn.

volgende pagina