Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!


Canonized Lap-Dog Spelar Synthpop Med Roliga Texter. Ett Visst Budskap Finns

Hej Och Hjärtligt Välkommna Till Canonized Lap-Dog´s Sida här på nätet!
Canonized Lap-Dog Existerade Mellan Åren 1991-1994 Och spelade en Blandning Mellan Synthpop Och EBM. Mestadels Blev Det Dock Synthpop och Det är Just Synthpop´s Låtarna Som Jag Nu Gjort Nyremixar på. I alla Fall Några Av dom.
När Canonized Lap-Dog Startade så var vi två medlemmar. Andreas Axelsson och Krister Petersson.
Numera Består bandet endast av en medlem och det är Krister Petersson.
Jag gör allt själv med andra ord...Så jag har inga invändningar mot hur jag arbetar..och det känns ibland skönt för då kan jag göra precis som jag vill.
Och Gudarna ska veta att det gör jag också..hehe.
Texterna Är ofta lite punkiga. Och med lite ironi så kritiserar jag ofta samhället. Då jag tycker samhället på många sätt är helt eller delvis fel styrt.
Jag gillar inte dom som styr...Men om och om igen så väljer folket in samma personer till att styra. Och varje gång efter val så klagar folk på att allt är så dåligt. Men jag säger så här...att är det så dåligt varför i helvete röstar ni in skiten år ut och år in?
Nu förespråkar jag inte någon diktatur, inte heller anarki. Jag förespråkar en folklig makt där folket bestämmer inte packet uppe i riksdagshuset. Om det är några som borde få talan i vårt land i första hand så är det ju faktiskt folket. Inte en liten del människor som anser sig vara högre stående varelser bara för att dom sitter i en riksdag.
Nej fy fan för sånt rent ut sagt!
Nåja..nog med klagande. Hoppas att ni kommer att gilla Canonized Lap-Dog och att ni inte ser för allvarligt på alla texterna..Vissa är väldigt ironiska..Men sånt är kul.
Jag säljer även ex av Canonized Lap-Dog via Mp3.com Och alla ni som köper ska veta att hälften av det jag kommer att få in kommer att gå till Välgörenhetsprojekt För världsnaturfonden. 80% av Östersjöbottnen är död. Snart är Östersjön död. Detta får inte fortgå. Låt oss alla försöka bygga upp det som en gång var fullt av liv.
Mvh KRiLLE/Canonized Lap-Dog!


FörstaSidan
| Mp3&Länkar | Slutsåld!!!!! | Canonized Texter.

Kontakta oss:

Krister Petersson
Berga Slätmon
590 41  RIMFORSA
SWEDEN

Tfn: 0494-20303

E-post: zvampen@tjohoo.se