MAE GOVANNEN!

Welkom op deze Lord Of The Rings- site!

Deze site is bedoeld voor Mensen, Dwergen, Hobbits, Tovenaars, Elfen, ja.. zelfs voor Orks, die na al die serieuze berichten over Ringen van Macht, naar het Westen vertrekkende Elfen, Donkere Vorsten, verraad en terreur eens wat leuks willen lezen in deze Duistere Tijden!

Veel plezier op deze pagina!

 

 

 

 

 

 

Updates

 

Zondag, 10 augustus, 2003

De FOTR Quotes zijn klaar! Binnenkort wordt er aan TTT begonnen. De 2 disc DVD van TTT komt 26 augustus uit, dus nog heel effe geduld.
Er zijn 2 nieuwe polls bijgekomen.Stemmen maar!!

 


Woensdag, 6 augustus 2003

Nieuw onderdeel! "Quotes": fragmenten uit alle 3 de films. 
Ik heb er alvast een klein begin mee gemaakt. Er komt binnenkort nog meer!!
Klik hier om rechtstreeks naar de Quotes te gaan....

 

 

 

Zondag, 3 augustus 2003

De hele site is aangepast. Zelfs tot en met de naam aan toe is ie omgegooid. De opzet van de site is niet meer alleen maar HUMOR, maar er zijn nu ook wat serieuzere gedeeltes. De naam van de site is nu "The Lord Of The Rings - A Masterpiece Construction" . 

De inhoud van de site is nog wel hetzelfde, met hier en daar een toevoeging. Ik ben nu de hele website directory aan het opschonen. Het kan zijn dat ik in mijn enthousiasme iets tť veel weggooi! Mocht je ineens een foto of een pagina niet meer op je scherm kunnen zien, meld het me dan ff!
Bedankt....
NamariŽ.

 

 

 

Zaterdag, 2 augustus 2003

Nieuwe site-indeling! De menu's aan de linkerkant zijn veranderd. De Welkomst pagina en de update pagina zijn samengevoegd.


 

 

 

 

Op deze site worden o.a. de volgende lettertypes gebruikt:

 

Het kan zijn dat je het gewone lettertype te zien krijgt.

Upload mogelijkheden volgen later!

 

NamariŽ!