Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
Opskrifter på Is og drikke

 

Det er vigtigt at få nok væske, vi skal drikke 2 liter om dagen, og mælken udgår hos folk uden mælkeallergi 1/2 l om dagen. Det er vigtigt for vores velbefindende, at vi drikker rigeligt.

Du kan drikke vand, saftevand, æble- og appelsinjuice, sojadrik, Havredrik Natural, hjemmelavet kakaodrik, risdrik samt kaffe og the, man skal dog passe på med sojadrik, da man kan udvikle allergi overfor soja, hvis man har det over for mælk i forvejen p.g.a. sojaproteinet.

Det er også vigtigt at få dækket sit behov for kalk, spædbørn kan få det dækket ved hjælp af modermælkserstatning for børn med mælkeallergi/intolerens, du kan få to typer på apoteket nutramigen og profylac begge koster 169,95 kr og du kan søge om tilskud igennem din kommune på 159,95 kr pr. dåse. For de lidt ældre børn kan man købe en brusetabelet der hedder calcium-sandoz den inderholder det kalkbehov man har brug for og ikke kan få igennem mælken.

Der vil være opskrifter her på ovenstående drikke og is, da der ikke er så mange muligheder for en god is når man har allergi, der er dog to typer der ikke indeholder mælk se varelisten en med vanilie og en med hindbær.

Hvis der skulle være andre produkter du kender til er du velkommen til at kontakte os, siden vil løbende blive udbygget.

drikke

is

tilbage til forsiden

Revideret d.26/3-99

Henrik@fitness.dk