Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Leverandører


Firmaer som levere produkter uden mælkebestanddele.

Bageriet Aurion, Guldagervej 525, Ilbro, 9800 Hjørring, tlf. 98963444, fax 98963464.
Har detaljerede beskrivelser for fremstilling af samtlige produkter findes i særskilte foldere, som kan rekvireres i helsekostforretninger eller hos Bageriet Aurion.

Bager brød, kager, kiks, pizza, frugtpålæg, chokolade, flødeis og sorbet, børnemad og langtidsristetkorn, müsli, knækbrød, småkager og lagkagebunde.

FDB, Roskildevej 65, 2620 Albertslund, tlf 43-864386 har to Økologisk Havredrikke en: Havredrik Naturel som er bedst til at drikke og Havredrik Fiber som er god til madlavning og bagning.

Havredrik Natural og Havredrik Fiber forhandles bl.a. i Irma og koster der 12,95 Kr pr. liter, Havredrik Natural og Havredrik Fiber er langtidsholdbar og kan åbnet i køleskabet holde sig i 4-5 dage ved 5 graders varme.

FDB og andre supermarkedskæder har fra uge 42 igen Havredrik natural og Havredrik fiber på lager. Den nye importør er det samme firma som har naturli' sojadrik m.m.

Alternativt kan Havredrik Natural og Havredrik fiber erstattes af Risdrik se opskriften under drikke og is, et godt og billigere alternativ til Havredrik.

For en specifik vareliste, se under supermarkeder og liste med mælkefrivarer.

Vi vil udbygge denne liste, men send gerne oplysninger til os om hvilke produkter du kender til.

Tilbage til forside

Revideret d.30/11-99

Henrik@fitness.dk