Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Välkomna i vår partnerförmedlingSöker Du efter en kvinna, eller en man, som Du vill lära känna utanför Sverige, och som Du också vill gifta Dig med? Vi är en slovakisk partnerförmedling.
Vårt kontor är i Pezinok - i en liten stad i närheten av Bratislava, i vinodlingsområdet av Slovakiet.

Slovakiet är i centrum av Europa. Grannländer är bl.a. Ungern, Tjeckien, Polen och Österrike. Landet är mycket vackert med dess bergområden. I Slovakiet lever mer än 5 miljoner människor. Du kan nå Slovakiet t.ex. med ett flygplan i ett par timmar. Avståndet mellan Bratislava och Wien är bara ca. 65 kilometer.

Utbildningsnivån är mycket hög och landet är ett av de mest utvecklade av de forna ostblockstaterna. Slovakiet tillhör också den västländska kulturkretsen.


Man säger om det slovakiska språket, att det är som esperanto bland de slaviska språken. Om man kan slovakiska, kan man också förstå de andra slaviska språken.
Eventuellt  lär Du Dig också känna en kvinna - en man, som hellre vill komma till Sverige/Finland/Norge/Danmark, om Du föredrar det.
I början kan Du tala engelska, tyska, eller också ryska, om Du kan det bättre.


Om Du vill finna en hustru, eller en man, från Slovakiet, eller från ett av  dess grannländer, kan vi hitta för Dig ett bra utval, allt efter Dina önskemål. Ditt besök i Slovakiet kan vi ordna för Dig helt, inklusive allt det här:


- personligt möte
- hotelreservering
- vid behov kan vi också beställa för Dig en översättare (slovakiska-engelska-tyska)


Så är det lättare att hitta den rätta hustrun, eller mannen, för livet.
HOME

Agentúra U. W.