Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Yleistä

Virallinen nimi: Calbourne
Asukasluku: 17500 asukasta
Hallinto: Korkein päätösvalta idän kuninkaalla, syrjäisen sijaintinsa takia, maakunnan kreivillä on kuitenkin lähes täydellinen päätösvalta.
Hallitsija: Cerine Calbourn
Asukkaat: Calbournen asukkaat eroavat jossain määrin muista idän maakuntien asukkaista. Calbournelaiset eivät näytä oikeastaan keneltäkään, heidän eristynyt sijaintinsa ja joka suunnalta virtaavat uudisasukkaat ovat tuoneet Calbourneen oman säväyksensä, jokaisesta eri kansakunnasta ympäri maailman.
Elinkeinot: Calbourne on luonnonvaroiltaan äärimmäisen rikas maakunta. Itäiset vuoret ovat pullollaan kultaa ja maa syvässä laaksossa on viljavaa. Laakson läpi virtaava joki on kalaisa ja ympäröivät vuoret pullollaan riistaa. Calbournessa ei ole varsinaista pääelinkeinoa, joka puolelta tulleet asukkaat ovat erikoistuneet kuka mihinkin ja jotkut väittävätkin, että Calbournelaiset osaavat tehdä kaikkea.
Sotilasvarustus: Calbournen armeija on pieni, mutta erinomainen sijainti takaa turvallisuuden tälle pienelle maakunnalle. Calbournen sotilaat on koulutettu äärimmäisen eteviksi strategisteiksi ja heidän taistelutaitonsa ovat huippuunsa hiottuja. Suuri osa sotilaista on jousimiehiä tai jalkamiehiä, ratsusotilaita Calbournessa on vain muutama, koska ainoa asia mihin hevosia voi käyttää on viestien nopea kuljettaminen.
Luonnonolot: Calbournessa kaikki neljä vuoden aikaa vaihtuvat melko selkeästi, vaikka talvi onkin leuto ja yleensä lumeton (keskilämpötila n. 0 ja – 5 välissä). Vuorilla Calbournen ympärillä talvet ovat kuitenkin lumisia ja jäätävän kylmiä. Kesät Calbournessa ovat pitkiä ja lämpimiä, eivät kuitenkaan kuumia (keskilämpötila 15 C ja 20 C välissä).