Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Links naar andere Maiden pagina's:

Uiteraard ben ik niet de enige persoon op het Net die een Iron Maiden pagina heeft gemaakt, daarom heb ik hier een kort lijstje met links naar andere interessante Maiden homepages.
Als u ook een interessante Maiden homepage heeft en vindt dat mijn pagina daar een link naar zou moeten bevatten kunt u contact opnemen met mij.
Verder verzoek ik u om het volgende vaandel in uw lijst van links te zetten als u mijn homepage daarin op wilt nemen en vaandels ondersteunt (klik hier om het vaandel + de HTML code te downloaden):

Pulsa aquí para ir al Cielo de Iron Maiden (versión española) Click here to go to the Iron Maiden Heaven (English version) Klik hier om naar de Iron Maiden Hemel te gaan (Nederlandse versie)


Tales Of The Beast - De beste Iron Maiden informatie op het Internet!

Tales Of The Beast is een groep van homepages die gericht zijn op Eddie en de leden van Iron Maiden - hun geschiedenis met Iron Maiden, hun andere projecten en hun solo-carieres. Hetgeen alle homepages gemeen hebben is originaliteit: ze hebben allemaal een hele lading informatie, recensies, foto's en plaatjes die men nergens anders vindt. Als u iets anders zoekt dan de songteksten en album recensies moet u beslist hier kijken!

Tales Of The Beast is een gezamelijk initiatief van The Neighbour of the Beast en Iron Maiden Heaven om u van de beste informatie die beschikbaar is op het Internet te voorzien. We raden dan ook sterk aan om eerst deze pagina's te bekijken omdat ze hoogstwaarschijnlijk alles bevatten wat u zoekt en meer!


Iron Maiden homepages:


Iron Maiden gerelateerde homepages: