Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

 

activeer active channel van Roderik
bekend van de Zwolse Courant!

Abonneer je nu op het leukste e-zine van Nederland!Go Zwolse Courant!
weer, verkeer, nieuws

op 3 april 1998 wonnen Roderik en Jeroen de eerste prijs van de Krant in de klas 1998, kijk hier hoe blij ze waren op de prijs uitreiking in juni!

Linkbrief is bedoeld voor alle surfers, of geinteresseerden met Internet. Het is gratis en je kunt hem door een abonneer mailtje te sturen met voor je e-mail adres de-genereer te zetten afzeggen

Welkom op de vernieuwde site van Linkbrief

Wat is er nieuw?


Ja, ja de site van ons is nu eens echt veranderd! Een compleet andere lay-out, die zichzelf veel beter wijst en meteen en supersnel werkt! Nu geen persoonlijke ditjes en datjes meer, maar een professioneel verhaal. Natuurlijk kun je nog wel meer informatie krijgen over mij, maar niet meer op deze pagina. En het fijnste is dat deze pagina geen frame-pagina is en daardoor op (vrijwel) alle browsers werkt.

The Startpage

Sinds Vrijdag 10 juli dient onze nieuwste aanwinst de Startpage ook als startpagina!

"Huiswerk-Instituut"
Als jullie een beetje meewerken, kunnen we op deze pagina een soort huiswerk instituut maken. Dat wil zeggen dat we een database creeeren en daar verslagen en werkstukken op zetten, die dan gedownload kunnen worden.

Lokaal nieuws
Als het goed is kun je vanaf augustus al het lokale nieuws (regio IJssel/ Vecht) volgen via City Online/ Zwolse Courant. Als je graag wilt weten hoe Nederland tegen bijvoorbeeld Belgie heeft gespeeld, raad ik je ook aan hier naar toe te gaan, want er is ook "nationaal" nieuws.

Sports
Holland HyperBanner Advertisement
Lid van het Holland HyperBanner Netwerk

Go Microsoft!


IdeeŽn? Mail me!

Aan het einde van het schooljaar '97/'98 werd klas 2b opgesplitst. Hier treft u de ontroerende momenten aan!

Bedankt voor uw bezoek! Deze homepage werd voor het laatst up to date gebracht op 20-06-1998

© Juni 1998 email    auteur pagina statistieken Wil je de uitgebreidste statistieken en je pagina bestaat NIET uit frames, Neem dan de volgende html-code over in je pagina Wil je de uitgebreidste statistieken en je pagina bestaat WEL uit frames, Neem dan de volgende html-code over in je pagina Goede html-editor!