Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!


Erittäin hieno Premierin lippulaivamallisetti. Setti on valmistettu v. 2003 ja se on lähes uutta vastaavassa kunnossa! Setti on täynnä hienoja yksityiskohtia, joista kuvia alempana. Setin ovh on yli 3000 €.

Toinen kuva setin etupuolelta. Bassorumpu on ns. virgin, eli siinä ei ole reikää tomipidikettä varten. Tomit ripustetaan erillisillä tomipidikkeillä, jotka kiinnitetään clampeilla esim. symbaalitelineisiin. Bassorummun etukalvon reiässä on kromin värinen muovivahvike estämässä reiän repeytymistä.

Kuva soittajan puolelta. Tomeissa on aivan uudet Remo Ambassador Clear-kalvot. Tomien reunaviisteissä on pientä jälkeä, jonka en ole kuitenkaan huomannut vaikuttavan mitenkään sointiin.
Ainakaan niin että mitään ongelmia ilmenisi. Halutessaan viisteet voi kuitenkin laitattaa uusiksi esim. Kumulla. Viisteiden kunto huomioitu hinnassa.

Rumpujen lugit on suunniteltu siten, että lugin insertti ei näy lainkaan ulos päin. Viritystappi näyttää tämän vuoksi kiinnittyvän suoraan lugiin.

Bassorummun jokaisessa vannekoukussa on Premier-logo. Koukkujen kääntöpuolella on lisäksi ohut kumieriste, jonka ansiosta vannekoukut eivät vahingoita lainkaan itse vanteita.

Jokaisen rummun kyljessä on hieno metallinen Premier-badge.

Jokaisessa rummussa on lisäksi pyöreä tunnistelevy, josta selviää rummun valmistusvuosi sekä rummun malli.

Tietoja rummuista:
Merkki ja malli: Premier Series Classic Maple
Valmistusmateriaali: 6-kerroksinen pohjois amerikkalainen vaahtera
Valmistusmaa: Iso-Britannia
Valmistusvuosi: 2003
Väri: Blue Shimmer

Rumpujen koot:
Bassorumpu: 22"x18" (virgin)
Räkkitomit: 10"x8", 12"x9", 14"x11"
Kaikissa tomeissa on RIMS-ripustus

Mukana tulee lisäksi 3 tomivartta sekä 3 clamppia tomien ripustamista varten.

Setti myydään ns. shellpackina, eli mukana ei tule virveliä, peltejä eikä telineitä (paitsi mainitut tomivarret).

Hinta: 1450 €