Site Meter ">
Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
wortelkes en erwtjes
Monday, 16 July 2007
Dag mijn Wauteke

"Straks is de film al uit de zalen" zegt Bert een beetje kregelig.

"Maar 't is zo warm buiten" zucht ik "moeten we nu persé naar Pirates gaan kijken?"

"We gaan niet buiten zitten ma" grijnst Bert "het is binnen"

"Okee dan" zeg ik ernstig "want ik zie me dat echt niet te doen hoor om buiten naar de film te kijken."

Bertje kijkt me aan alsof hij net beseft dat ik eigenlijk een aliën ben.

En weet je Wautje wat nieuw is in de cinéma? Je kan nu zelf bepalen waar je wil zitten en je kan dat van thuis uit doen. Je kan zien hoeveel plaats er nog in de zaal is en met enkele toetsaanslagen  duid je aan op welke rij je wil zitten en hoeveel zitplaatsen je nodig hebt. Dus wie eerst komt, eerst maalt. 

Deze derde film van Pirates of the Caribbean ; Dead Man's chest heeft voor mij niet echt zijn verwachtingen ingelost.  'k Had soms een beetje het gevoel van déjà vue. Wat ik wel ontzettend knap vond was hoe ze die zeewezenspiraten zo echt konden maken. Het zal wel vooral computerwerk geweest zijn, maar 'k moet zeggen dat ik onder de indruk ben. 

Enfin, dit zou de laatste in de reeks zijn? En dat is wel goed denk ik. Een product kan soms te uitgemolken worden.

Vanmorgenvroeg Wautje werden we hier hevig opgeschrikt door een kanjer van een onweer. Op het nieuws hoorden en zagen we wat een verwoesting deze onweerzone heeft aangericht. Gelukkig hebben wij geen schade en zo te zien heeft de buurt het ook heelhuids overleefd. Maar enkele kilometers verder zijn bomen omgegaan, takken afgebroken, daken beschadigd, tenten van kamperende jeugdkampen de lucht in gegaan. Zo'n windhoos moet precies wel indrukwekkend zijn, als je ziet wat een schade die kan aanrichten.

Je vader is vanmorgen weer vertrokken Wautje. Zijn laatste werkweek en dan heeft ook hij vier weken vakantie.  Zo te horen heeft hij wel het één en ander gepland. 'k Ben eens benieuwd. Zolang ik maar geen twee dagen van huis moet, vind ik het allemaal best. Denk ik ... 


Posted by blog/wortelkes_en_erwtjes at 11:25 PM MEST
Post Comment | View Comments (3) | Permalink | Share This Post

Tuesday, 17 July 2007 - 12:19 PM MEST

Name: "anonymous"

Het was gisteren ook op het journaal in Nederland, over de schade die het noodweer in Belgie had veroorzaakt. Ik moest wel even aan jou denken. Ik heb alleen de eerste Piratesfilm gezien maar die vond ik wel leuk. Wel vrijdag Potter 5 gezien, die was wel leuk!

 BTW, Batavia-stad is een outletcenter in Lelystad waar grote merken goedkoop hun kleding verkopen. Scheelt echt tientjes. Het geheel is opgebouwd in de stijl van een oude nederzetting met houten huisjes. Het geheel ligt naast de Batavia-werf waar men een oud VOC-schip ambachtelijk heeft nagebouwd en nu bezig zijn met het bouwen van het volgend VOC-schip: De Zeven Provincien.

Tuesday, 17 July 2007 - 12:47 PM MEST

Name: "Anne"

Hey Dag anomymous/Jef?

De Harry Potter film ga ik weldra met mijn nichtje gaan bekijken. Maar we zijn eerst het boek nog eens aan het doornemen  :-)

Zo'n outletcentrum ziet er wel leuk uit! 

 

Tuesday, 17 July 2007 - 2:03 PM MEST

Name: "Jefland"
Home Page: http://www.jefwesterveld.nl

Ai, mijn naam vergeten, inderdaad Jef. ;-)

View Latest Entries

« July 2007 »
S M T W T F S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Entries by Topic
All topics  «