Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
‍[بازگشت به صفحه اول]
ايران امروز





علی تاجرنيا ناميده مردم مشهد:
مرعوب هيچ قدرت و گروهی نخواهيم شد
• نماينده مرعوب و مطيع به درد مجلس و كشور نمی‌خورد. نماينده مرعوب نه می‌تواند مقابل استعمار و تهديدات خارجی بايستد و نه در مقابله با استبداد و انحرافات داخلی توان برخورد دارد
• شمس‌الدين وهابی: نامه نمايندگان تذكری است نسبت به اوضاع مملكت
• كروبی: جلوگيری از دامن زدن به موضوع نامه ۱۳۵ نفره نظر خاتمی بود 
• تشنج در مجلس:‌ چرا آقای مصباح مصونيت دارد اما نمايندگان مصونيت ندارند؟
• سئوال ۱۳۵ نماينده از وزير ارشاد در مورد سانسور نامه نمايندگان
• تذكر نمايندگان به وزير كشور در مورد فعال شدن گروه‌های فشار
• مزروعی: فعال شدن گروه‌های فشار ، پوششی برای «مذاكرات پنهان» با آمريكاست
• هادی قابل: مراكز تصميم‌گيری دستور برخورد با برخی نمايندگان را صادر كرده‌اند
 
دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۸۲
 
علی تاجرنيا ناميده مردم مشهد: مرعوب هيچ قدرت و گروهی نخواهيم شد
نطق پيش از دستور علی تاجرنيا
اصل هشتادوچهارم قانون اساسی صراحت دارد: «هر نماينده در برابر تمام ملت مسؤول است و حق دارد در همه مسائل داخلی و خارجی كشور اظهارنظر نمايد». و در اصل هشتادوششم تأكيد شده است: «نمايندگان مجلس در مقام ايفای وظايف نمايندگی در اظهارنظر و رأی خود كاملاً آزادند و نمی‌توان آنها را به سبب نظراتی كه در مجلس اظهار كرده‌اند يا آرايی كه در مقام ايفای وظايف نمايندگی خود داده‌اند تعقيب يا توقيف كرد». و ما نمايندگان در ابتدای كار نمايندگی سوگند ياد كرده‌ايم كه در انجام وظايف وكالت ، امانت و تقوی را رعايت نماييم و همواره به استقلال و اعتلای كشور و حفظ حقوق ملت و خدمت به مردم پايبند باشيم ، از قانون اساسی دفاع كنيم و در گفته‌ها و نوشته‌ها و اظهارنظرها ، استقلال كشور و آزادی مردم و تأمين مصالح آنها را مدنظر داشته باشيم.
همكاران گرامی ، ملت شريف ايران
علت اينكه در همه نظام‌های مردمسالار و پارلمانی نوعی مصونيت برای نمايندگان مردم قائلند و در قانون اساسی جمهوری اسلامی ايران نيز بر اين امر صراحت و تأكيد شده ، اين است كه نمايندگان بدون هراس و ترس از نهادهای قدرت ، با شجاعت تمام و بهنگام ، بدون لكنت زبان بتوانند به ايفای وظيفه بپردازند و از حاكميت قانون و حقوق ملت پاسداری نمايند.
تجربه تاريخی كشور ما از زمان به ثمر نشستن جنبش مشروطه و تأسيس اولين مجلس شورای ملی تا امروز شاهدی محكم بر اين مدعاست. هر زمان كه نمايندگان مجلس منتخب واقعی ملت بودند و مجلس پرشور و نشاط و فعال بود ، حاكميت ملی تجلی يافت و استبداد به محاق رفت ، اما در زمانی ديگر كه نمايندگان با اراده حاكميت و نه انتخاب مردم به مجلس راه يافتند ، آنجا ديگر خانه ملت نبود بلكه مجلسی فرمايشی و در خدمت استبداد و استعمار بود و حاكميت ملی به تمامه رنگ باخت.
زمانی كه مدرس در مجلس بود و پس از كودتا ، كه نفس‌ها بريده بود ، در نطق خود خطاب به نمايندگان گفت: «شما مگر ضعف نفس داريد اين حرف‌ها را می‌زنيد و در پرده سخن می‌گوييد ، ما بر هر كس قدرت داريم از رضاخان هم هيچ ترس و واهمه نداريم ، ما قدرت داريم پادشاه را عزل كنيم ، رئيس‌الوزرا را بياوريم ، سؤال كنيم ، استيضاح كنيم ، عزل كنيم و همچنين رضاخان را استيضاح كنيم ، عزل كنيم ، می‌روند در خانه‌شان می‌نشينند. قدرتی كه مجلس دارد هيچ‌چيز نمی‌تواند مقابلش بايستد ، شما تعيين صلاح بكنيد ، مجلس بر هر چيزی قدرت دارد. مجلس به منزله سی‌كرور نفوس است ، آقايانی كه در اين مجلس بودند و آن وقايع بزرگ را ديده‌اند ، از قبيل آمدن محمدعلی ميرزا و سالارالدوله با سی‌هزار نفر تا شش فرسخی تهران ديگر از اين چيزها نمی‌ترسند و بنده عرض می‌كنم مقاومت با اين مجلس غيرممكن است».
همين موضعگيری‌های مدرس بود كه طرفداران استبداد را عليه او برانگيخت ، ابتدا درصدد تطميع او برآمدند ، كارساز نشد. آنگاه به تهديد او روی آوردند ، مؤثر نيفتاد. دست به ترور او زدند ، اما دست معجزه‌آسای خدا او را نجات داد و در بيمارستان نظميه اول حرفی كه خطاب به مردم زد اين بود: «مطمئن باشيد من از اين تير نخواهم مرد زيرا موتم هنوز نرسيده و به كوری چشم دشمنان مدرس زنده است». متأسفانه ديگران همپای مدرس نرفتند ، استبداد پاگرفت ، او را از انتخاب شدن محروم كردند ، تبعيد شد و سرانجام در غروب غربت به شهادت رسيد ، اما نام و يادش در خاطره ملت ايران جاودان است.
بنده شبيه‌سازی تاريخی را باطل می‌دانم چراكه مجموعه عوامل و متغيرهايی كه در دوران ما عمل می‌كنند با آنچه در گذشته بوده ، كاملاً متفاوتند. هرگونه شبيه‌سازی تاريخی رهزن ذهن است و خطای در تحليل و انحراف در موضعگيری صحيح را در پی دارد و يقيناً شرايط امروز كشور ما با هيچ دوره تاريخی در گذشته شباهت ندارد.
اما ما می‌توانيم از تاريخ عبرت بگيريم و حقير از مجموعه زندگی و عملكرد مدرس درمی‌يابم كه نماينده مرعوب و مطيع به درد مجلس و كشور نمی‌خورد. نماينده مرعوب نه می‌تواند مقابل استعمار و تهديدات خارجی بايستد و نه در مقابله با استبداد و انحرافات داخلی توان برخورد دارد. آنهايی كه در پی مرعوب كردن نمايندگان مجلسند ، اگر در مدعاهای ايمانی خود صادقند بدانند كه دارند ريشه خود را می‌زنند و اگر ناصادقند بدانند كه به دشمنان اين آب و خاك خدمت می‌كنند.
به صراحت می‌گويم در شرايط پرآشوب و فتنه كنونی جهان و منطقه ، كشور ما بيش از هر چيز به آرامش و ثبات نياز دارد. بكارگيری گروه‌های فشار فرمايشی به طور سازمان‌يافته و سراسری برای مرعوب كردن نمايندگانی كه به وظيفه دينی و ملی خود عمل كرده‌اند ، بازی خطرناكی است كه آخر و عاقبت ندارد و هيچ مشكلی را نيز از كشور حل نمی‌كند. روشن است كه اگر اين گروه‌ها اتكا و پشتگرمی به برخی نهادهای قدرت نداشتند ، نمی‌توانستند بدون مجوز قانونی و با سازماندهی آشكار به مدت پنج ساعت فرودگاه و استانداری و يك نماينده مجلس را در محاصره خود بگيرند و يا تجمعات فرمايشی با شعارهای تند عليه نمايندگان مردم سر دهند. ظاهراً در اين كشور فقط مخالفان قانونی حق فعاليت ، حتی در خانه‌هاشان را ندارند ، اما گروه‌هايی خاص حق دارند خودسرانه و غيرقانونی هر كاری را در هر كجا كه می‌خواهند انجام دهند! به آن دسته از دوستان اقليت كه آنقدر شامه‌شان حساس و لطيف است كه از خشونت كلامی بيانيه نمايندگان اصلاح‌طلب مجلس رنجيده خاطر می‌شوند ، يادآور می‌شوم كه درباره اين خشونت‌های فيزيكی چه می‌‌گوييد؟ و آيا نمی‌شود از آنها درخواست كنيد كه به جای خشونت فيزيكی برای ما همان خشونت كلامی را ادامه دهند؟ در پايان سخن لازم می‌دانم تكرار كنم كه ما به سوگندی كه در مجلس خورده‌ايم در هر شرايطی پايبند خواهيم بود و در وفای به عهدی كه با خدا و مردم بسته‌ايم مرعوب هيچ قدرت و گروهی نخواهيم شد. توكل بر خدا و رو به سوی مردم داريم.
والسلام
 
نامه نمايندگان تذكری است نسبت به اوضاع مملكت
نطق پيش از دستور شمس‌الدين وهابی
نامه‌ای خطاب به مقام معظم رهبری توسط عده‌ای از نمايندگان مجلس نوشته شد. نسبت به اين نامه عكس‌العمل‌های مختلفی صورت گرفت. برخی تلويحاً امضاكنندگان نامه را منافق اعلام كردند. برخی مرعوب آمريكا گفتند. برخی حمله به مجالس سخنرانی اينگونه نمايندگان كردند. مشابه اين امر پيش‌آمده و گذشته و اين امر نيز خواهد گذشت.
اما عرض بنده خطاب به كسانی است كه به اين نامه عكس‌العمل‌ نشان دادند ، علی‌الخصوص عالمان دين كه آيا واقعاً‌ نامه و مفاد آن را مطالعه فرموده‌اند و اينچنين موضع گرفته‌اند.
خطاب به خواهران و برادرانی كه به نحوی از انحا خشمگين از انتشار اين نامه و با عرق دينی و دفاع از نظام به مجامع سخنرانی حمله برده‌اند می‌گويم كه آيا اين نامه را تمام و كمال و دقيق مطالعه كرده‌اند و آيا در مفاد اين نامه نيتی غير از خيرخواهی يافته‌اند.
آيا در جامعه اسلامی مشورت دادن به حاكم بايد امری مذموم قلمداد شود يا امری ممدوح. ما را چه شده است ، از دين می‌گوئيم ، از احيای امر به ‌معروف و نهی از منكر می‌گوئيم اما اين چنين نسبت به جمع‌ كثيری از نمايندگان كه در قالب يك نامه به مقام رهبری جامعه مشورت داده‌اند لعن و نفرين می‌شود.
اين نامه كه حل مشكلات را از ايشان خواسته است تأكيدی بر جايگاه و مسؤوليت عظيم قانونی و شرعی ايشان است. اين نامه تذكری است نسبت به اوضاع مملكت.
شما عالمان دين كه به ما ياد داده‌ايد كه امربه‌معروف و نهی از منكر را جاری كنيد ملاحظه كنيد نامه‌ای با نهايت ادب و تواضع اما صريح و شفاف خدمت ايشان نوشته شده است. خطراتی را كه كشور و جامعه اسلامی را تهديد می‌كند ذكر شده است. اگر قرار است با رهبری مشورت و تذكر ندهند با چه كسی بايد كرد؟ اگر قرار است مصالح جامعه اعلام نشود آيا آنگاه ما خود مخاطب و مؤاخذ خدای تبارك و تعالی در محشر كبرای او قرار نخواهيم گرفت؟ جسارت نوشتن اين نامه حكايت از جامعه‌ای می‌كند كه عده‌ای از نمايندگان فضا را آنچنان می‌بينند كه آشكارا و در منظر عام با رهبری سخن گويند.
من اطمينان دارم كه مقام معظم رهبری از اينگونه ايجاد جريان گفت‌وگوی فی‌مابين مردم و رهبری حمايت خواهند كرد چون قوام جامعه و قوام دين منوط به ايجاد رابطه‌ای مستقيم ، گفت‌وگوی صريح و خارج از تكلف اما با رعايت موازين اخلاقی و ادب می‌باشد. قطعاً از شروع گفت‌وگو با ايشان كه فارغ از كريدورهای رسمی و پرحاشيه اما صريح و صميمی مطرح می‌شود استقبال می‌شود چون سنتی درجامعه برپا می‌شود كه ايشان و ساير عالمان دين ، ما را با آن آشنا كردند.
خدايا می‌دانی كه ما بر سنت صريح تو و رسول تو و ائمه دين كه همانا امربه‌معروف و نهی از منكر است به اين امر اقدام كرديم. خدايا نگذار اين سنت از جامعه ما رخت بربندد چرا كه احيا و قوام دين و انتظام امور مسلمين قائم به آن است.
در كنار مسائلی كه در درون كشور و بين جمع دوستان و مؤمنان مطرح می‌شود ، مردم شريف مطمئن باشند كه امضا‌كنندگان اين نامه در برابر هر چالشی كه حيات اجتماعی و تماميت ارضی كشور را تهديد كند استوار و مرصوص ايستادگی خواهند كرد.
والسلام عليكم و رحمت‌الله
 
 
كروبی: جلوگيری از دامن زدن به موضوع نامه ۱۳۵ نفره نظر خاتمی بود
در پی ايراد نطق پيش از دستور «سيد شمس‌الدين وهابی» نماينده تهران كه در خصوص نامه اخير نمايندگان مجلس به مقام رهبری بود ، «مهدی كروبی» توضيحاتی در مورد علت تصميم شورای عالی امنيت ملی در عدم انتشار اين نامه ارائه كرد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی «رويداد» ، كروبی گفت: وقتی نامه در سايت‌های خبری منتشر شد - دستور شورای عالی امنيت ملی كه در رأس آن رئيس جمهوری هستند ، به اتفاق آرا تصويب كردند كه نامه نمايندگان به رهبری در روزنامه‌ها و رسانه‌های داخلی منتشر نشود.
كروبی با تأكيد بر اينكه «اين مصوبه برای مجلس جهت اجرا حجت نيست» ، گفت: «ما حكومتی هستيم كه بنايمان بر تعامل و همكاری است و بنای دعوا و خصومت نداريم.»
كروبی لزوم پايبندی به قانون اساسی را مورد اشاره قرار داد و گفت: در گفت‌وگوی دو نفره‌ای كه با آقای خاتمی داشتيم ، ايشان نظرش اين بود كه از دامن زدن به اين موضوع پرهيز شود.
رئيس مجلس ضمن مخالفت با انتشار نامه نمايندگان به رهبری گفت: اين نامه تذكراتی در مورد مسائل كشور بود و بايد خصوصی به ايشان داده می‌شد ، ضمن اينكه نمايندگان می‌توانند با گرفتن وقت ملاقات مطالب خود را مطرح كنند كما اينكه هفته پيش از پخش اين نامه نيز ، گروهی 50 نفره از نمايندگان با رهبری ديدار كردند ، ديدارهايی چند نفره و كميسيونی هم بوده است.
كروبی در ادامه با اشاره به اينكه پس از پخش نامه 135 نماينده به مقام رهبری ، «علاءالدين بروجردی» نايب رئيس فراكسيون اقليت متن نطقی را در مخالفت با آن نامه تهيه كرده و قصد خواندن آن را در مجلس داشت ، گفت: آقای تابش آمد و خبر داد كه آقای بروجردی چنين نطقی دارد ، من از آقای بروجردی خواستم كه مسأله سربسته بماند ، كه او هم قبول كرد و وقت نطق خود را به ديگری داد.
كروبی افزود: «حميدرضا حاجی بابايی» عضو ديگر فراكسيون اقليت هم آمد و گفت: شما داريد نطق ما را بهم می‌زنيد؟ به او گفتم: «براساس تعاملی كه با شورای عالی امنيت ملی شده احساس كرديم موافق و مخالف نامه صحبت نكنند.» كه ايشان هم قبول كرد.
رئيس مجلس تأكيد كرد كه ما فكر كرديم شايد دشمن از اين نامه سوء استفاده كند ولی در عين حال تشخيص آقايان (نويسندگان نامه) اين بوده كه آن را منتشر كنند.

تشنج در مجلس:‌ چرا آقای مصباح مصونيت دارد اما نمايندگان مصونيت ندارند؟
«مهدی كروبی» رئيس مجلس روز يكشنبه با اشاره به متن نطق پيش از دستور «شمس‌الدين وهابی» معاون دفتر سياسی جبهه مشاركت و نماينده تهران در جلسه ديروز ايراد شد ، گفت: مطمئن هستم روز سه‌شنبه هم عده‌ای می‌خواهند در اين رابطه سخنرانی كنند ولی خواهش من اين است كه به اين مسأله دامن زده نشود.
در اين هنگام «علی مزروعی» نماينده اصفهان از جای خود برخاست و با اعتراض گفت: اگر قرار است حرفی زده نشود همه بايد ملزم به آن باشند نه فقط نمايندگان.
مزروعی اضافه كرد: در تمام شهرها گروه‌های فرمايشی تشكيل داده و عليه نمايندگان اقدام می‌كنند چرا شورايعالی امنيت ملی جلوی آنها را نمی‌گيرد؟
كروبی پاسخ داد: بنده می‌دانم كه در اين باره نيز پيگيری‌هايی شده و تذكراتی هم داده شده است.
مزروعی ادامه داد: بنده پنج ساعت در مشهد در محاصره گروه‌های فشار بودم و اگر خدای نكرده بی‌تدبيری می‌شد مرا می‌كشتند.
وی افزود: عليه ما تظاهرات به راه انداختند آن وقت شما می‌گوييد ما حرف نزنيم؟
در اينجا نمازی نماينده لنجان نيز بيانيه‌ای كه عليه وی و ساير نمايندگان امضاكننده نامه در شهرها توزيع شده بود را به نمايندگان نشان می‌داد.
علی امامی راد نماينده تندروی جناح اقليت نيز فرياد زد جامعه چندصدايی همين است.
مزروعی فرياد زد: جامعه چندصدايی نيست ، جامعه چاقوكش‌هاست!
در اين هنگام علی ياری نماينده ايلام خطاب به مزروعی گفت: احمق! بنشين.
فاطمه راكعی نيز با فرياد خطاب به ياری گفت: خجالت نمی‌كشی ، بنشينيد ، احمق خودتی! نعيمی‌پور و الهه كولايی ، راكعی را آرام كردند.
ياری كه سعی داشت به سوی مزروعی حمله كند با ممانعت تعدادی از نمايندگان روبه‌رو شد و كروبی هم كه اوضاع ناآرام مجلس را ديد در حالی كه به شدت عصبانی شده بود گفت: من هرگز اجازه نمی‌دهم جلسه را به هم بزنيد! تا آخر همين جا می‌نشينم و از جای خود تكان نمی‌خورم. اگر دنبال بر هم زدن جلسه هستيد ، بنده هيچ روزی نخواهم گذاشت كه جلسه به هم بخورد.
تاجرنيا نيز فرياد زد: حاج آقا! چرا آقای مصباح مصونيت دارد اما نمايندگان مصونيت ندارند.
كروبی برای پايان دادن به مناقشه ايجاد شده از پذيرش تذكرهای دو جناح خودداری كرد.
در پايان جلسه علنی ديروز ، مزروعی گفت كه علی ياری نماينده ايلام به خاطر توهينی كه كرده بود از او عذرخواهی كرده است. 
 
سئوال ۱۳۵ نماينده از وزير ارشاد در مورد سانسور نامه نمايندگان
تعدادی از نمايندگان با امضای نامه‌ای خطاب به رئيس مجلس خواستار دعوت از وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی برای پاسخ دادن به دو پرسش خود در مورد اعمال سانسور بر مطبوعات و نقض قانون اساسی شدند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی «رويداد» ، در اين نامه كه 135 نماينده آن را امضا كرده‌اند ، آمده است: «135 نماينده در جهت ايفای وظايف نمايندگی نامه‌ای را برای مقام رهبری نوشتند كه از چاپ آن در مطبوعات جلوگيری شد. لذا 1-وزير ارشاد پاسخ دهد كه اگر بنا به تصميمات متخذه در شورايعالی امنيت ملی از درج نامه و يا خبر آن در مطبوعات جلوگيری شده است ، مصوبه و توجيه قانونی آن چيست؟
2-در اصل نهم قانون اساسی آمده است: «در جمهوری اسلامی ايران آزادی و استقلال و وحدت و تماميت ارضی كشور از يكديگر تفكيك‌ناپذيرند و حفظ آنها وظيفه دولت و آحاد ملت است ، هيچ فرد يا گروه يا مقامی حق ندارد به نام استفاده از آزادی به استقلال سياسی ، فرهنگی ، اقتصادی و نظامی و تماميت ارضی ايران كمترين خدشه‌ای وارد كند و هيچ مقامی حق ندارد به نام استقلال ، آزادی و تماميت ارضی كشور آزادی‌های مشروع را هرچند بار وضع قوانين و مقررات سلب كند ، لذا با توجه به دو اصل 84 و 86 قانون اساسی ، آيا اين اقدام مخالفت صريح با اين اصول قانون اساسی نيست؟»
علی مزروعی كه نامه سؤال از مسجدجامعی از سوی وی امضا شده است ، ‌در مورد علت طرح سؤال گفت:‌«بنده به عنوان عضو هيأت نظارت بر مطبوعات خواستار مصوبه شورايعالی امنيت ملی جهت جلوگيری از انتشار نامه 135 نماينده مجلس به مقام رهبری شدم ولی تا امروز چنين مصوبه‌ای به بنده داده نشده است. محسن آرمين نيز قصد داشت در همين رابطه به آقای كروبی تذكر دهد كه جلوی آن گرفته شد».
لازم به ذكر است كه وزارت ارشاد مأمور ابلاغ مصوبه شورايعالی امنيت ملی به مطبوعات برای عدم انتشار نامه نمايندگان بوده است.

تذكر نمايندگان به وزير كشور در مورد فعال شدن گروه‌های فشار
در پی فعاليت گروه‌های فشار و جلوگيری از ايراد سخنرانی برخی نمايندگان مجلس و فعالان سياسی روز يكشنبه ، تعدادی از نمايندگان به وزير كشور در مورد تأمين امنيت سخنرانی‌ها و برخورد قانونی با گروه‌های فشار تذكر دادند.
 
مزروعی: فعال شدن گروه‌های فشار ، پوششی برای «مذاكرات پنهان» با آمريكاست
«علی مزروعی» سخنگوی فراكسيون مشاركت كه سخنرانی‌اش در مشهد از سوی گروه‌های فشار لغو شد گفت: در عرصه سياست خارجی كارهايی در حال انجام شدن است كه اين نوع برخوردها و فعال شدن گروه‌های فشار برای پوشش دادن به آن كارهاست.
به گزارش خبرنگار پارلمانی «رويداد» وی در توضيح مطلب خود گفت: در حالی كه شعارهای تند و تيز عليه آمريكا می‌دهند ولی با آمريكا مذاكره دارند.
مزروعی در مورد علت فعال شدن مجدد اين گروه‌ها افزود: ما نمی‌دانيم كه آنها چرا اين كار را می‌كنند زيرا هيچ نوع مراوده و مذاكره‌ای با آنها نداريم و فقط می‌دانيم با اين كارها كشور را به اينجا رسانده‌اند.
نماينده اصفهان اظهارات اخير مصباح‌يزدی را شوخی خواند وگفت: «ظاهراً ايشان متخصص در امور دلار است».
مزروعی در مورد انتخابات هيأت رئيسه كه روز سه‌شنبه اين هفته انجام می‌شود ، گفت: «ما به همه اعضای فعلی هيأت رئيسه رأی می‌دهيم».
نماينده اصفهان وجود دو دستگی در جبهه دوم خرداد و احتمال ائتلاف جديد عليه جبهه مشاركت را رد كرد و گفت: «در زمان انتخابات هيأت رئيسه ، هميشه اين مسائل بوده است».
وی در مورد اينكه اين دودستگی پس از نوشتن نامه 135 نماينده ايجاد شده است ، گفت: «فرق ما با بقيه اين است كه حرف دلمان را صريح و شفاف می‌زنيم و مسؤوليت آن را هم می‌پذيريم ولی بقيه حاضر نيستند هزينه حرف دلشان را بپردازند».
وی اضافه كرد: «كسانی كه نامه را امضا نكردند هم متن آن را قبول دارند».
مزروعی درخصوص نامه اخيری كه محتشمی برای آن امضا گفت ، گفت: «تصميم فراكسيونی نبود و ايشان حق دارد به نامه ما اعتراض كند و ما هم حق داريم كار خودمان را بكنيم».
وی در مورد حمله به خود در مشهد توضيح داد: طبق اطلاعی كه در آنروز بدست آوردم دريافتم كه روز قبل از انجام برنامه سخنرانی من ، نيروی مقاومت بسيج اطلاعيه داده بود كه ما نمی‌گذاريم مزروعی در شهر سخنرانی كند.
 
تذكر نمايندگان به وزير اطلاعات در مورد ادعای ۵۰۰ ميليون دلاری مصباح
بيش از ده نفر از نمايندگان روز يكشنبه به وزير اطلاعات در مورد اظهارات خير مصباح يزدی در نماز جمعه تهران تذكر دادند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی «رويداد» ، نمايندگان خواستار تنوير افكار عمومی در مورد فعاليت جديد شبكه‌های جاسوسی و جلوگيری از پرداخت پول به برخی مسؤولان ايرانی شدند.
مصباح يزدی در نماز جمعه تهران ادعا كرده بود كه جاسوسان آمريكايی 500 ميليون دلار تعدادی از مقامات ايرانی را خريده‌اند.
«مهدی كروبی» پس از خواندن اين تذكر گفت: «اين مطلب روشن است كه حقيقت ندارد و منبع آن معلوم است كه چه كسی بوده است.»
كروبی وعده داد كه در اين مورد به طور مبسوط و مفصل سخنانی ايراد خواهد كرد.
وی اضافه كرد: «جا دارد وزارت اطلاعات نيز با اين موضوع برخورد كرده و سؤال كند تا بطلان اين سخنان روشن و مشخص شود.»

سازگارا: جرم نمايندگان نوشتن نامه سرگشاده است
امروز: محسن سازگارا گفت: تنها جرم نمايندگان مجلس كه از سوی گروه شبه فاشيستی ، تحت فشار قرار می‌گيرند ، نوشتن نامه سرگشاده است. هم‌اكنون ، راهی كه پيش‌پای هواداران آزادی اعم از وكلا و عناصر داخلی يا بيرون حكومت وجود دارد ، اين است كه به صف اكثريت ملت بپيوندند و خواهان اصلاح يا تغيير قانون اساسی و سياست‌های كلی نظام باشند. بنابراين نبايد اميدی به جناح‌ها بست.

هادی قابل: مراكز تصميم‌گيری دستور برخورد با برخی نمايندگان را صادر كرده‌اند
امروز: هادی قابل ، عضو شورای مركزی «جبهه مشاركت» گفت: فعاليت حساب‌شده گروه‌های فشار وابسته به برخی مراكز تصميم‌گيری است. اين مراكز دستورالعملی را به تمام استان‌ها‌صادر كرده‌اند كه بر مبنای آن با برخی از نمايندگان مجلس برخورد شود. اين گونه برخوردهای جسارت آميز از حمايت و همكاری نيروهای.... نيز برخوردار است.

مصباح يزدی: اينها از سگ و حمار بدترند
امروز: محمدتقی مصباح يزدی گفت: امروز كسانی حاضر هستند دستاورد هزاران شهيد را به چند دلار و چند روز پست و مقام بفروشند. به هيچ وجه اسم اين افراد را نمی‌توان انسان گذاشت ، اينها از سگ و حمار بدترند چون خداوند ايمان را از دلشان برداشته است.
وی بدون نام بردن از فرد يا افراد خاصی گفت: آنان به خاطر استفاده از بودجه 56 ميليون دلاری حاضر شدند مملكت را دودستی تحويل آمريكا بدهند.

عضو موتلفه: اظهارات مصباح يزدی بی‌حساب نيست
امروز: جواد مقصودی ، رئيس ستاد نماز جمعه تهران و عضو جمعيت موتلفه اسلامی گفت: اظهارات مصباح يزدی در پيش از خطبه‌های نماز جمعه ناآگاهانه و بی‌حساب نيست ، بلكه بر اساس اطلاعاتی است كه نمی‌توان مأخذ آن را در تريبون عمومی اعلام كرد. اين ستاد ، هيچ‌گونه دخالتی در شعارهای مردمی عليه نمايندگان مجلس ندارد. بلكه اين‌گونه مخالفت‌ها ، يك روند حركتی در كشور است كه نشأت گرفته از مبانی و معارف اسلامی است.

ذوالقدر: نيروهای مؤمن پا به عرصه بگذارند
امروز: سردار ذوالقدر ، جانشين فرمانده كل سپاه پاسداران گفت: نقطه عطف جنگ آغاز شده است. تلاش دشمن در ايجاد گسست در حاكميت و مسئولان پيش‌فرض حمله نظامی است. وقتی دشمن ، عمده فشار خود را از درون وارد می‌كند ، بايد نيروهای مخلص و مؤمن پا به عرصه بگذارند و در برابر اين حركات عكس‌العمل نشان دهند.





[بازگشت به صفحه اول]
[iran emrooz © 1998 - 2002]         editor@iran-emrooz.de