Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
‍[بازگشت به صفحه اول]
ايران امروز






خاتمی در واكنش به تحركات اخير گروههای فشار:
 جلـوی آشـوبگران و غـوغاگـران را بگيريد
• عيسی سحر خيز: جريان سعيد امامی درحال بازسازی است
• بسيج دانشجويی به فعالان سياسی هشدار داد
• اعتصاب غذای يك دانشجوی زندانی پس از حمله يك «جانی»
• رئيس‌دانا: نمايندگان مجلس با شجاعتی كه لازم بود حرف دل خود را گفتند
• روزنامه كيهان به مدت يك روز توقيف شد
• پرونده قتل عزت ابراهيم‌نژاد هم چنان مسكوت است
• ابراهيم يزدی: پيش از شكل‌گيری شرايط مناسب، شركت در انتخابات بی‌معناست
• حادثه‌‏ای با وسعت فاجعه رخ داده ولی ما نمی‌‏توانيم در مورد آن حتی حرف بزنيم
• يك نماينده محافظه‌كار: در مجلس هفتم طرفداران رهبری بايد رأی بياورند
• به شورای نگهبان توصيه شده از شدت مخالفت خود با لوايح دوگانه كم كند
• كيهان: استراتژی سه مرحله‌ای آمريكا برای براندازی جمهوری اسلامی
• هفته‌نامه نيوزويك: حمله به ايران ضربه به دموكراسی در ايران است
• گروه چهارنفره پنتاگون مشغول طراحی سياستی در باره ايران هستند
• «تغيير رژيم ايران» پرطرفدارترين گزينه در ميان محافظه‌كاران جديد است
• آمريكا ورود اتباع ايرانی به عراق را ممنوع كرد
• سياستمدار با نفوذ آمريكايی: آمريكا ممكن است 60 سال در عراق بماند
• گزارش انجمن روزنامه‌های جهان از وضعيت آزادی مطبوعات
• ۳ راديوی خصوصی در افغانستان برنامه پخش می‌كنند


سه‌شنبه ٢٠ خرداد ١٣٨٢
 
 
خاتمی: جلوی آشوبگران و غوغاگران را بگيريد
سيدمحمدخاتمی از قوه قضاييه ، شورای تامين استانها، وزارت اطلاعات ونيروی انتظامی خواست تا جلوی آشوبگران و غوغاگران را بگيرند.
به گزارش ايرنا خاتمی روز دوشنبه در اجتماع هزاران نفر از مردم شهرستان بجنورد خطاب به دستگاهها و نهادهای ياد شده ، اظهار داشت: نگذاريد دستاوردهای انقلاب ، دستاويز اغراض خاص شود.
وی اظهار داشت: اگر امری جرم باشد دستگاههای مسوول وظيفه برخورد با آن را دارند و اگر امری جرم نباشد هيچكس تحت هيچ عنوان حق برخورد با آن را ندارد.
خاتمی لزوم تن دادن همه به قانون را ضروری دانست و گفت: نه تنها وزير، نماينده و قاضی بايد از اهانت و توهين و فشار مصون باشد، بلكه مردم بايد در چارچوب قانون آزاد باشند و اين خواست امام راحل و مقام معظم رهبری است.
رئيس جمهوری كه سخنانش با ابراز احساسات هزاران نفر از آحاد مردم همراه بود، با اين مطلب كه ما يك دولت داريم تصريح كرد: دولت در دولت به هر عنوانی به صورت گروههای فشار وجريانهای خاص يعنی تضعيف انقلاب ، نظام واهانت به خون شهدا و مردمی كه برای استقرار مردم سالاری قيام كرده‌اند. خاتمی گفت: آزادی اين است كه همگی بتوانند حرف خود را بزنند، نماينده مجلس ، نويسنده حرف خود را بزند واگر جرمی مرتكب شوند در چارچوب قانون و عدالت بااو برخورد كنند.
رئيس جمهوری گفت: معنا ندارد كسانی با هر نوع نام وعنوانی جلوی آزادی مردم را بگيرند.
وی با بيان اين مطلب كه هيچ چيز جز قانون ، مانع و حد آزادی نيست ، اظهار داشت: آزادی در جايی تحقق می‌يابد كه مخالف نيز حق اظهار نظر و اظهار وجود داشته باشد.
خاتمی گفت: آزادی اين نيست كه هر كسی به دلخواه من رئيس جمهوری سخن گفت ، آزاد باشد.
وی با بيان اين مطلب كه رنجی كه از بی قانونی كشيده‌ايم بسيار است ، استقرار نظام كنونی و قانون اساسی را از دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی دانست.
خاتمی اظهار داشت: مسوولان نظام موظفند طبق خواست ملت وانقلاب آزادی‌های مشروع مردم و زمينه حضور آنان در عرصه را فراهم كنند.
وی گفت: ما به دنيا اعلام می‌كنيم كه به نام اسلام ، استقلال ، آزادی و جمهوری اسلامی می‌خواهيم.
خاتمی وجود برخی اختلاف نظرها را طبيعی دانست و گفت: من هم ممكن است با بسياری نظرها مخالف باشم اما اين حق را می‌دهم كه مخالف من درچارچوب قانون حرف خود را بزند.
رئيس جمهوری تصريح كرد: من به عنوان مسوول اجرای قانون اساسی موظف به دفاع از آن (آزادی اظهارنظر مخالف) هستم.
وی گفت: در جامعه‌ای كه قانونمند است ، قاضی و محكمه دارد و نيروهای نظامی و امنيتی دارد ، هر كس نبايد به خود اجازه دهد در برابر آنچه نمی‌پسندد هر عملی را انجام دهد.

عيسی سحر خيز: جريان سعيد امامی درحال بازسازی است
عيسی سحرخيز گفت: ريشه فعاليت مجدد گروه‌‏های فشار را بايد در پرونده‌‏های قتل‌‏های زنجيره‌‏ای جستجو كرد. اگرچه رييس جمهوری اقدام به از بين بردن اين غده سرطانی در داخل وزارت اطلاعات كرد ، اما انجام نگرفتن كامل اين عمليات منجر به احيای آن شده است .
وی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری كار ايران، ايلنا، افزود: ناديده گرفتن عاملان و آمران اين قتلها زمينه‌‏ای فراهم كرد كه اين ريشه در بخش‌‏های ديگر شروع به رشد كند.
عضو هيأت نظارت بر مطبوعات تصريح كرد: هم اكنون گروه‌های فشارتوانسته‌‏اند پس از بازسازی ريشه‌‏های خود ارتباط را با آمران بازسازی كنند و همانند آغاز تصدی رياست جمهوری خاتمی سازماندهی شده و فعاليت‌‏های خويش را از سر بگيرند.
وی گفت: اخيراً شاهد هستيم كه برخی از نمايندگان پس از مراجعه به حوزه‌‏های انتخابيه خويش امنيت جانی لازم را ندارند كه محاصره استانداری مشهد و به آتش كشيدن دفتر نماينده كرج، از اين موارد هستند.
سحرخيز افزود: حركت‌‏‌‏های گروه فشار و عدم برخورد مقام‌‏های امنيتی و قضايی بيانگر آن است كه احتمالاً دارای تضمين‌‏هايی هستند و اين گروه از فعاليت‌‏ و برهم ريختن امنيت و اذهان عمومی در روز هيچ ابا و وحشتی ندارند و حركت‌‏ آنها برهم ريختن و ايجاد اختلال در نهادهای مختلف را به دنبال دارد.
وی اظهار داشت: برخی از اعضای گروه‌‏های فشار برای اينكه عذر خود را موجه كنند سعی می‌كنند تا خود را پشت سر خانواده‌‏های شهدا پنهان كنند درحاليكه خانواده‌‏های شهدا رفتار آنها را غير اسلامی و ملی می‌‏دانند و معتقد هستند هر كسی نظم عمومی را مختل كند بايد با اين افراد برخورد شود.
سحرخيز بر برخوردی جدی از سوی وزارت اطلاعات و نهادهای امنيتی با اختلال گران نظم عمومی تأكيد كرد و گفت: نبايد اين موضوع مانند پرونده قتل‌‏های زنجيره‌‏ای ناتمام بماند و بايد در اسرع وقت به وضعيت گروه‌‏های فشار رسيدگی شود.
وی تصريح كرد: اگر نهادهای قضايی و امنيتی با آنها برخورد جدی نكنند، ‌‏ پيش بينی می‌‏شود كه مردم به دفاع علنی از نمايندگان خويش برآيند.
اين فعال سياسی با بيان اينكه برخی از اعضای گروه‌‏های فشار در مجامع عمومی شناسايی شده‌‏اند، افزود: نهادهای امنيتی كشور طبيعتاً نبايد مشكلی برای شناسايی آنها داشته باشند در حاليكه شواهد بيانگر آن است كه اين فعاليت‌‏ها جريان بازسازی شده سعيد امامی است و در صورت عدم برخورد جدی ممكن است كه موضوع مشابه سعيد حجاريان تكرار شود.

بسيج دانشجويی به فعالان سياسی هشدار داد
بسيج دانشجويی دانشگاه‌های سراسر كشور در پايان نشست خود در بيانيه‌ای تصريح كرد: نظام اسلامی ايران به واسطه تفكر و آرمان ضداستكبار خويش قطعاً در كانون چالش با غرب قرار دارد، اما اگر «عوامل رخنه داخلی و زمينه‌ساز تهديد» كنترل و مهار شوند، لزوماً اين چالش، رنگ نظامی نخواهد گرفت.
در اين بيانيه اضافه شده است: متأسفانه عده‌ای كه مرتب به نام بهانه ندادن به دشمن بسياری از اظهارات، اقدامات و نگرش‌ها را زير سؤال می‌بردند امروز به سنت نامه‌پراكنی روی آورده‌اند و عملاً بانگ ناحق «فقدان مشروعيت» را سر می‌دهند، غافل از آن كه اين خود، تدارك بزرگ‌ترين بهانه در خاستگاه آمال و اهداف دشمن محسوب شده و نشانه عجز، ترس و رعب بانيان آن است.
نويسندگان اين بيانيه تصريح كرده‌اند: استراتژی دشمن در عرصه حيات سياسي- اجتماعی ايران در سازش، تسليم و به خيانت كشاندن بخشی از حاكميت معطوف است.
بسيج دانشجويی در بيانيه خود اضافه كرد: به تمامی افراد حاضر در صحنه سياسی هشدار می‌دهيم كه در صورت عدم خيرانديشی و عدم تمكين به صلاح ملت و كشور، با خروش انقلابی و خيانت‌برانداز جوانان مؤمن روبه‌رو خواهند شد.

گروه فشار «رئيس شورای تامين استان» را هم مضروب كرد!
به گزارش خبرنگار "رويداد" در حاليكه رئيس جمهوری روز دوشنبه خواستار برخورد مقامات مسئول امنيتی و از جمله شورای تامين استانها با گروه‌های فشار شده بود، رئيس شورای تامين يك استان از سوی گروه‌های فشار مضروب شد. «غلامرضا انصاری» استاندار مازندران كه به مناسبت سالروز 18 خرداد در شهرستان بابلسر و در جمع مسؤولان استان سخن می‌گفت، پس از پايان مراسم ودر هنگام خروج از محل سخنرانی مورد حمله اعضای گروه فشار بابلسر واقع شد.
به گفته فرماندار رامسر: حدود 150 نفر از نيروهای موسوم به انصار با تجمع در پشت در اصلی مجتمع آموزشی متل بانك ملی بابلسر، با سردادن شعار مرگ بر منافق، به خودروهای حامل استاندار و ساير مقامات استان حمله كرده و به آن آسيب وارد كردند.
وی افزود: اين نيروها كه به چوب و چماق و قمه مسلح بودند با يكی از روحانيون كه از اعضای جبهه دوم خرداد استان هستند نيز درگير شده و مانع ورود وی به جلسه سخنرانی استاندار شدند. همچنين يكی ديگر از همراهان ما كه فردی جانباز است و از عصا استفاده می‌كند را نيز مورد ضرب و شتم قرار دادند.
فرماندار رامسر در پايان ضمن اظهار تأسف از اين گونه اقدامات گفت: نيروی انتظامی كه شاهد شكستن شيشه اتومبيل‌ها توسط اين افراد بود، هيچگونه ممانعتی از اقدام اين افراد به عمل نياورد.

اعتصاب غذای يك دانشجوی زندانی پس از حمله يك «جانی»
«جنبش مستقل دانشجويی ايران» روز دوشنبه با انتشار اطلاعيه‌ای از حمله يك «جانی» به يك عضو زندانی خود خبرداد.
در اين اطلاعيه آمده است: «چهارشنبه گذشته در زندان قصر يكی از جانيان محكوم به اعدام درپی يك حمله ناگهانی و بی‌دليل به اميرعباس فخرآور كه تنها زندانی سياسی آن مجموعه می‌باشد، ابتدا وی را تهديد به مرگ نموده سپس با دشنه به وی حمله‌ور شد كه درپی اين حادثه گوش و بينی فخرآور شكسته و او مجروح گرديد.
بنابه اين اطلاعيه، بعداز وقوع اين حادثه «فاطمه حقيقت‌جو» نماينده مجلس به زندان مراجعت نموده و جويای حال اميرعباس فخرآور شد كه در ابتدای ورود بازرس زندان از حضور فخرآور در زندان خود را بی‌اطلاع جلوه داده‌اند. همچنين درپی درخواست مرخصی از زندان و موافقت رئيس زندان در آخرين لحظات مرخصی وی از طرف دادگاه انقلاب رد شده است.
اين اطلاعيه همچنين خبر داده كه فخرآور از 18 خرداد ماه در اعتراض به شرايط ناهنجار زندان دست به اعتصاب غذا زده است.
همچنين كميته دانشجويی دفاع از زندانيان سياسی روز دوشنبه اعلام كرد كه «مهرداد لهراسبی» از فعالان جنبش دانشجويی كه از تابستان سال 1378 در زندان به سر می‌برد از اوائل اين هفته در زندان اوين دست به اعتصاب غذای نامحدود زده است.
بنابراين خبر، لهراسبی در وقايع‌ كوی دانشگاه تهران دستگير شده و مدتها در زندان انفرادی به سر برده و علی‌رغم وعده بازجويان برای آزادی ايشان به اعدام و در تجديد نظر به 15 سال حبس محكوم شد. وی در تماسی از زندان اعلام كرده كه «برای آزادی كليه زندانيان سياسی و روند غير قانونی و غير انسانی برخوردها با آزاديخواهان و زندانيان سياسی دست به اعتصاب غذا زده است.»

رئيس‌دانا: نمايندگان مجلس با شجاعتی كه لازم بود حرف دل خود را گفتند
فريبز رييس دانا ، اقتصاددان و استاددانشگاه ، گفت: عدم تمايل خاتمی برای فرستادن لايحه به مجمع تشخيص مصلحت نظام به دليل اختلاف‌‏های ويژه‌‏ای است كه طی دو، سه ماه اخير ميان دولت ومجمع به وجود آمده است.
رئيس دانا در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری كار ايران، ايلنا، افزود: ماهيت رفتار محافظه كارانه خاتمی، موجب شده است كه درخواست‌‏های مطرح شده از سوی او در سطحی ضعيف‌‏تر از هميشه و بدون ضمانت اجرايی باقی بماند.
رئيس دانا افزود: اين نامه به هيچ عنوان يك نقطه عطف و يك گام به جلو در زمان خاتمی محسوب نمی‌‏شود و حركتی در امتداد افقی است.
وی در مورد نامه نمايندگان به مقام معظم رهبری ضمن محكم، قوی و تعيين كننده خواندن آن، گفت: نمايندگان مجلس با شجاعتی كه لازم بود حرف دل خود را به رهبر گفتند و خواسته‌‏های خود را مطرح كردند.
رئيس دانا اين درخواست‌‏ها را خارج از موازين قانونی و اصول پارلمانی ندانست و افزود، اين رفتار مورد انتظاری است كه بايد از نمايندگان مجلس داشت .
رئيس دانا با اشاره به اينكه نمايندگان قصد بهره‌‏برداری از اين نامه را نداشتند، خاطر نشان كرد: نوع انعكاس آن در رسانه‌‏های داخلی گواه اين مطلب است.
وی افزود: اين نامه سر سوزنی خارج از موازين اصلاح طلبی نبوده است و برای بقای حاكميت ملی و استقرار مردمسالاری به يك چنين گام‌‏هايی احتياج داريم.
وی افزود: اصلاح طلبان دولتی دوره خود را به پايان رسانده‌‏اند و هر كاری كه می‌‏خواهند، می‌‏توانند انجام دهند، اما اصلاح طلبان واقعی بايد راديكال بينديشند و محتاطانه و همراه با عقلانيت عمل كنند.
رئيس دانا اين طرز برخورد را اساس كار و نشانه راديكال انديشيدن دانست و خاطر نشان كرد: انديشه راديكال و عمل محتاطانه اصلاح طلبان، از خونريزی، فحاشی و خشونت به دور است.
وی ضمن محكوميت حضور آمريكا در منطقه، ادامه داد: بايد به دنبال زندگی صلح آميز بود، اما نبايد تحت هيچ شرايطی به هيچ نيروی خارجی باج بدهيم.
رئيس دانا با اشاره به اينكه دموكراسی بر بنياد فقر و عقب ماندگی شكل نمی‌‏گيرد، افزود: آمريكا به دنبال سلطه‌‏گری در كشورهاست. دموكراسی ليبرال كه در آمريكا وجود دارد، قادر به پاسخ‌‏گويی به نيازهای بومی كشورهای خاورميانه نيست.
رئيس دانا با اشاره به قدرت ايران بر پايه وجود كارگران و دانشجويان آن، ادامه داد: ما مخالف جهانی سازی تعويلی آمريكا هستيم اما اين به معنای اين نيست كه دل به خودكامگی‌‏های محلی خواهيم داد.

روزنامه كيهان به مدت يك روز توقيف شد
قاضی قدومی بازپرس شعبه سوم دادسرای كاركنان دولت در حكمی خطاب به مديركل مطبوعات داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دستور توقيف موقت روزنامه كيهان را صادر كرد.
به گزارش خبرگزاری كار ايران، ايلنا، در اين حكم قضايی ‌آمده است:
مديركل محترم مطبوعات داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي
با سلام و تحيت
در پی اعلام شكايت دادستان محترم عمومی و انقلاب تهران از مديرمسوول روزنامه كيهان كه به شعبه‌سوم بازپرسی دادسرای كاركنان دولت ارجاع و مطرح رسيدگی بوده است، با عنايت به تبصره‌ ذيل ماده‌ 31 قانون مطبوعات كه اشعار می‌دارد، در مورد مواد30و31تا زمانی كه پرونده در مرحله تحقيق و رسيدگی است نشريه‌ مورد شكايت حق ندارد نسبت به مورد رسيدگی مطلبی نشر دهد، در صورت تخلف رييس دادگاه بايد قبل از ختم تحقيقات، حكم توقيف نشريه را صادر كند. اين توقيف شامل اولين شماره بعد از ابلاغ می‌شود و درصورت تكرار تا موقع صدور رای دادگاه از انتشار نشريه جلوگيری می‌شود. نشريهفوق از پرداختن به موضوع شكايت ممنوع بوده كه در شماره‌های بعدی در اين خصوص تخلف نموده از جمله درج دفاعيه در ستون يادداشت روز مورخ 18 خرداد در همان نشريه كه مكررا به اين موضوع پرداخته شده است و به موجب اعلام جرم جديد از سوی دادستان محترم عليه روزنامه‌ كيهان و تقاضای توقيف آن به لحاظ تخطی از قانون و درج مطالب ممنوعه و ارجاع به شعبه سوم بازپرسی دادسرای كاركنان دولت و با توجه به احراز تخلف از سوی روزنامه مذكور تقاضای دادستان محترم را منطبق با واقع تشخيص و مستندا به تبصره‌ ذيل ماده 31 قانون مطبوعات دستور توقيف روزنامه‌‏ی كيهان صادر و اعلام می‌گردد. اين توقيف شامل اولين شماره‌ بعد از ابلاغ می‌شود. دستور قضايی فوق وفق مقررات لازم‌الاتباع است.
بازپرس شعبه‌‏ سوم دادسرای كاركنان دولت

احضار مديران مسوول چهار روزنامه به دادسرا
مديران مسوول روزنامه‌های ايران و كيهان در كنار روزنامه‌های جام‌جم و همشهری به بازپرسی دادسرای جرايم كاركنان دولت و رسانه‌ها احضار شدند.
به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) ، به دنبال شكايت شخصی كه چندی قبل با رای قاضی ويژه‌ی فرودگاه مهرآباد، محكوم شناخته شده و درج اخباری در اين خصوص ، حسينيان بازپرس شعبه‌ی شش دادسرای دولت و رسانه‌ها، عبدالرسول وصال مديرمسوول ايران و حسين شريعتمداری مديرمسوول كيهان را احضار كرد تا درباره‌ی محتويات خبری كه درج كرده بودند، توضيح دهند.
احتمال داده می‌شود در صورت وارد نبودن شكايت مطرح شده و نظر شعبه‌ی ويژه‌ی مهرآباد در اين خصوص با تاييد اخبار اين روزنامه‌ها، قرار منع تعقيب برای آنها صادر شود.
هم‌چنين مديران روزنامه‌های جام‌جم و همشهری نيز به ترتيب با شكايت يك عكاس و شركت مخابرات به دادسرا احضار شدند.

پرونده قتل عزت ابراهيم‌نژاد هم چنان مسكوت است
برادر عزت ابراهيم‌نژاد اعلام كرد كه پرونده‌ی قتل برادرش بعد از گذشت چند سال هم چنان مفتوح است.
حشمت‌الله ابراهيم‌نژاد درباره‌ی وضعيت پرونده‌ی برادرش كه در حادثه‌ی كوی دانشگاه كشته شد، به خبرنگار خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) گفت: برادرم در پرونده‌ی كوی دانشگاه به طور غيابی محكوم شد؛ ولی پرونده قتل وی هم چنان مفتوح است و به دادگستری ارجاع شده است.
وی از كم و كيف رسيدگی به اين پرونده اظهار بی‌اطلاعی كرد.
برادر ابراهيم‌نژاد تصريح كرد كه اميدی برای رسيدگی به پرونده ندارند و حدود يكسال است كه پرونده را پيگيری نكرده‌اند.
وی تصريح كرد: سكوت ما، اعتراض ماست، وقتی قاتلی معرفی نمی‌شود و كسانی كه ما به دادگاه معرفی كرده‌ايم، به دادگاه فراخوانده نمی‌شوند، پيگيری‌ها نتيجه‌ای نخواهد داشت و اميدی به پيگيری پرونده نداريم.
برادر ابراهيم‌نژاد در بخشی از سخنان خود با اشاره به شكايت خانواده مقتول به سازمان حقوق بشر اسلامی، ادامه داد: اين سازمان طی نامه‌های جداگانه‌ای به رييس قوه قضاييه در خصوص رسيدگی به پرونده برادر و شناسايی قاتل او و هم چنين در نامه‌ای به رييس جمهور در خصوص تشكيل پرونده برای وی در بنياد شهيد خواستار رسيدگی به وضعيت مرحوم عزت ابراهيم‌نژاد شده است ولی اين نامه‌ها تاكنون نتيجه‌ای در بر نداشته است.
وی با اشاره به اينكه حدود 4 سال است كه ابلاغيه‌ای از سوی دادگستری به دستشان نرسيده، تاكيد كرد: در پی‌گيری پرونده مرحوم عزت ابراهيم‌نژاد تنها خواسته‌ی ما شناسايی و مجازات قاتل است.
برادر ابراهيم‌نژاد هم چنين اعلام كرد كه فردا (سه‌شنبه) با كميسيون اصل 90 مجلس شورای اسلامی ديدار خواهد داشت و در اين جلسه قرار است كه پيگيری‌های كميسيون در دو مورد شناسايی قاتل و شكايت عليه پزشكی قانونی مورد بررسی قرار گيرد.

ابراهيم يزدی: پيش از شكل‌گيری شرايط مناسب، شركت در انتخابات بی‌معناست
سير تحولات در ايران به قدری سريع است كه برای اتخاذ تصميم نهايی برای شركت در انتخابات مجلس هفتم، منتظر تغييرات هستيم.
ابراهيم يزدی در گفت‌وگو با خبرنگار سياسی خبرگزاری دانشجويان ايران با بيان اين مطلب افزود: پيش از شكل‌گيری شرايط مناسب، شركت در انتخابات بی‌معناست.
وی با اشاره به 110 سال حكم زندان برای هم‌فكرانش، دادگاه صادركنندة اين احكام را فاقد صلاحيت خواند و گفت: اين حكم ظاهرا در دادگاه تجديدنظر تاييد شده است و به دليل نامساعد بودن جو سياسی، تاكنون ابلاغ نشده است. در چنين شرايطی چگونه می‌توان انتظار داشت كه يك گروه سياسی در انتخابات شركت كند.
يزدی با تاكيد بر اينكه اين موارد به معنای تحريم انتخابات مجلس هفتم و يا عدم شركت در اين انتخابات از سوی وی و هم‌فكرانش نيست، ابراز عقيده كرد: از آنجا كه هيچ دادگاه با صلاحيتی تاكنون حكم انحلال حزب متبوع ما را صادر و يا تاييد نكرده است و حكم دادگاه بدوی نيز نهايی نشده است، در انتخابات آينده همچنان با همان عنوان شركت خواهيم كرد.
وی در پايان با اظهار اميدواری از اينكه تصميم‌گيرندگان، شرايط مناسبی را برای شركت فعال تمام گروههای سياسی در انتخابات مجلس هفتم فراهم آورند، اولين و حداقل گام در اين زمينه را لغو نظارت استصوابی دانست. 
 
حادثه‌‏ای با وسعت فاجعه رخ داده ولی ما نمی‌‏توانيم در مورد آن حتی حرف بزنيم
مهدی حبيبی ، دبير انجمن اسلامی دانشجويان دانشگاه امير كبير گفت: علی‌‏رغم صحبت‌‏های مدير كل سياسی استانداری تهران مبنی بر عدم صدور مجوز برای مراسم 18 تير ماه ما مصرانه پيگير اين مسئله هستيم.
از آنجايی كه در شورای تهران مصوب شده بود تا مراسم 18 تير ماه در ورزشگاه شيرودی برگزار شود برای برگزاری اين برنامه درخواست مجوز كرديم اما متأسفانه مدير كل سياسی استانداری تهران گفتند كه دفتر تحكيم وحدت قادر به برگزاری امنيت نيست.
وی با بيان اينكه دفتر تحكيم وحدت وظيفه برقراری امنيت ندارد، گفت: متأسفانه به عنوان اينكه شرايط فعلی شرايط حساسی است، اجازه برگزاری برنامه‌‏ای داده نمی‌‏شود.
دبير انجمن اسلامی دانشجويان دانشگاه صنعتی اميركبير تصريح كرد: متأسفانه چند سال پيش حادثه‌‏ای با آن وسعت فاجعه رخ داده است و ما اكنون نمی‌‏توانيم در مورد آن حتی حرف بزنيم.
وقتی ما از تجمع 20 و 30 هزار نفره دانشجويان می‌‏ترسيم چطور ادعا می‌‏كنيم آمريكا هيچ غلطی نمی‌‏تواند بكند.
حبيبی در تأكيد كرد: ما مصر هستيم در 18 تير ماه سالگرد اين واقعه را برگزار‌‏كنيم و شديداً اين موضوع را پيگيری خواهيم كرد. وی همچنين گفت: «تحکيم دموکراسی» جايگزين دفتر تحکيم وحدت نمی‌شود. در هيچ يک از جلسات دفتر تحکيم وحدت، نه در شورای مرکزی و نه در شورای عمومی به عنوان بالاترين رکن تصميم گيری اتحاديه، بحث جايگزينی تحکيم دموکراسی به جای دفتر تحکيم وحدت مطرح نشده و ما همچنان معتقديم دفتر تحکيم وحدت به عنوان مجموعه انجمن‌های اسلامی دانشگاههای سراسر کشور، تنها تشکيلات دمکراتيکی است که صلاحيت رهبری جريان دانشجويی کشور و پيشبرد پروژه دمکراتيزاسيون در ايران را داراست.

يك نماينده محافظه‌كار: در مجلس هفتم طرفداران رهبری بايد رأی بياورند
محمد شاهی عربلو، نماينده رئيس فراكسيون اقليت مجلس گفت: اگر در انتخابات مجلس هفتم عقلای افراد از جناح‌های مختلف و افراد مؤمن به قانون اساسی و نظام و متكی به مردم و از همه مهم‌تر، در خط ولايت و رهبری انتخاب شوند تا بتوانند حافظ تك‌قطبی بودن قدرت در كشور باشند، و مصلحت‌های نظام را با رهنمودهای رهبری حفظ كنند، قطعاً مجلس قوی خواهيم داشت و می‌توانيم دولت را در مسير خدمت به مردم قرار دهيم. در مجلس هفتم كسانی بايد رأی بياورند كه طرفدار رهبری و مردم باشند.

انتقاد روزنامه مردم‌سالاری به حضور مقتدی صدر در ايران
روزنامه مردم‌سالاري(19/3) در مطلبی تحت عنوان «حضور سؤال برانگيز مقتدی صدر در ايران» با اشاره به ترور مجيد خويی می‌نويسد: اطلاعات منتشر شده پيرامون آن عمل جنايتكارانه كه در حرم شريف حضرت علی به وقوع پيوست انگشت ابهام را متوجه گروهی كرد كه به جماعت «صدر ثانی» شهرت يافته و تحت فرماندهی سيد مقتدی صدر هستند. متأسفانه اخيراً وی به تهران آمده و با برخی از مقامات ايرانی ديدار داشته است. در شرايطی كه نيروهای آمريكايی و انگليسی به دنبال يافتن دستاويزی برای متهم كردن حكومت ايران به دخالت در عراق می‌باشند حضور سيد مقتدی صدر و ملاقات با مقامات و انتشار خبر آن توسط «ايرنا» جای بسی تعجب و بسيار سؤال‌برانگيز است. واقعاً چه جريانی اين ملاقات را تدارك ديده است؟

به شورای نگهبان توصيه شده از شدت مخالفت خود با لوايح دوگانه كم كند
حسين لقمانيان نماينده همدان گفت كه ظاهراً از سوی مراكز سياسی و رسمی به شورای نگهبان توصيه شده است كه مصالح و شرايط داخلی و خارجی را مدنظر قرار دهد و از شدت مخالفت خود با لوايح دوگانه كم كند. از طرف ديگر به آن دسته از نمايندگان دوم خردادی نيز كه حاضر به تغييراتی در اين لوايح شده‌اند، توصيه شده است با در نظر گرفتن روح كلی حاكم بر لوايح از شدت پافشاری خود بر تصويب لوايح كم كنند تا امكان توافق بين مجلس و شورای نگهبان بدون نياز ارجاع لوايح به مجمع تشخيص مصلحت فراهم شود. 
 
عکس برداری از کانون‌های ارسال پارازيت
يكی از نمايندگان مجلس گفت كه وزارت پست و تلگراف و تلفن با ردگيری از مكان‌های انتشار پارازيت، از مكان آنها عكس‌هايی تهيه كرده و در اختيار دولت و مجلس قرار داده است.
به گفته اين نماينده يكی از دكل‌های انتشار پارازيت در محل تعاونی مصرف يكی از نهادهای نظامی قرار دارد.
اين نماينده با انتقاد از سخنان اخير وزير پست و تلگراف مبنی بر مضر نبودن اين پارازيت‌ها برای افراد اعلام كرد: در اين‌باره وزير بهداشت و درمان بايد نظر بدهد، نه وزير پست و تلگراف و تلفن.
بنا بر ادعای اين نماينده حتی شنيده شده است كه ظاهرا تعدادی از شهروندان ايرانی در اعتراض به مضر بودن اين پارازيت‌ها، درصدد شكايت به يك دادگاه بين‌الملی هستند. 

كيهان: استراتژی سه مرحله‌ای آمريكا برای براندازی جمهوری اسلامی
روزنامه «كيهان» در شماره روز شنبه خود از استراتژی سه مرحله‌ای آمريكا برای براندازی جمهوری اسلامی خبر داد.
اين روزنامه نوشت: «آمريكايی‌ها استراتژی براندازی نظام جمهوری اسلامی ايران را در سه بعد در حال اجرا دارند: معرفی ايران به عنوان ناقض MPT و متهم كردن به تلاش برای دستيابی به تسليحات هسته‌ای (و در گام بعدی شيميايي)، متهم كردن ايران به اهمال در مبارزه با تروريسم (و در گام بعدی حمايت مستقيم از تروريست‌ها) و كليد زدن پروژه فروپاشی از درون.»
بر اين اساس، بوش و دستيارانش سخت به دنبال گرفتن اعتراف نقض MPT از زبان رئيس آژانس انرژی هسته‌ای درباره ايران هستند تا در ادامه، آن را به شورای امنيت سازمان ملل ارجاع داده و مصوبه‌ای را عليه ايران تصويب كنند تا به همراه مصوبه ديگری درباره تروريسم، راه برای مقابله و حتی مداخله در ايران فراهم شود. «كيهان» همچنين مدعی شد: «واشنگتن در تلاش است از تحركات تخريبی ستون پنجم خود در ايران (افراطيون مدعی اصلاح طلبي) به عنوان بسترساز داخلی برای آن هدف شوم بهره گيری نمايد كه طی هفته‌های اخير با پيشقدم شدن رئيس جمهور كشورمان برای مقابله با افراطيون، تا حد زيادی از حوزه مانور آنها كاسته شده است.» 

هفته‌نامه نيوزويك: حمله به ايران ضربه به دموكراسی در ايران است
هفته‌نامه نيوزويك در شماره جديد خود در مقاله كوتاهی در باره ايران نوشت: تهران در هر حال حتی با داشتن يك دولت دموكراتيك نيز به دنبال سلاح‌های اتمی می‌باشد.
اين هفته‌نامه با تأكيد بر اين كه آمريكا دو هدف را در ايران دنبال می‌كند، نوشت: واشنگتن از يك سو به دنبال تغيير رژيم تهران است و از سوی ديگر آمريكا، ايران را متهم به پناه دادن به اعضای گروه القاعده و تلاش برای دستيابی به سلاح‌های اتمی كرده و خواستار تغيير رفتار تهران در اين زمينه شده است. اين هفته‌نامه مدعی شد، اين دو هدف لزوماً با يكديگر همخوانی ندارند زيرا يك ايران دموكراتيك هم ممكن است به دنبال سلاح‌های اتمی باشد. اين هفته‌نامه افزود: علاوه بر اين، حمله به تأسيسات نظامی ايران افق دموكراسی را در اين كشور از ميان خواهد برد. اين نشريه با مقايسه آزادی‌های سياسی در ايران با عراق در زمان صدام افزود: حتی تخت حكومت كنونی بسيار دموكراتيك‌تر از عراق زمان صدام می‌باشد.
اين هفته‌نامه در باره اتهام‌های اخبر آمريكا عليه ايران نوشت: «سيف‌العدل» و «سعد بن لادن» كه از اعضای ارشد القاعده هستند ممكن است كه از افغانستان خود را به ايران رسانده باشند اما همان طور كه سازمان سيا بر اساس گزارش‌های موثق خود اعلام كرده اين افراد يا در زندان بوده و يا از هرگونه اقدامی به دور نگهداشته شده‌اند.

گروه چهارنفره پنتاگون مشغول طراحی سياستی در باره ايران هستند 
سخنگوی وزارت دفاع آمريكا اقرار كرد كه يك گروه كوچك چهارنفره در دفتر طرح‌های ويژه پنتاگون، مشغول طراحی سياستی در باره ايران هستند. منابع اطلاعاتی اعلام كرده‌اند كه اين دفتر عامل مهمی در تبيين سياست تغيير رژيم در ايران است.
 
آمريكا ورود اتباع ايرانی به عراق را ممنوع كرد
يك راديوی عراقی كه از عربستان برنامه پخش می‌كند، گفت: بر اساس بيانيه «فرماندهی محلی آمريكا در عراق» ورود اتباع ايران به داخل قلمرو عراق ممنوع اعلام شد. راديو صدای عراق روز يكشنبه به نقل از اين بيانيه افزود: اين تصميم به دنبال اتهام قبلی فرماندهی آمريكا عليه ايران مبنی بر نفوذ عوامل اين كشور به داخل عراق جهت تعرض به مقرهای آمريكايی‌ها، گرفته شد. براساس گزارش اين راديو، از اين پس شمار نيروهای مارينز مستقر در مجاورت مرزهای عراق و ايران بيشتر خواهد شد. راديو صدای عراق گفت: به موجب بيانيه فرماندهی آمريكا كليه گلوگاه‌های مرزی عراق به روی اتباع ايران بسته شد.

سياستمدار با نفوذ آمريكايی: آمريكا ممكن است 60 سال در عراق بماند
«ويليام كريستين پل» سياستمدار با نفوذ آمريكايی گفت: همان طوری كه در اروپا 60 سال بعد از جنگ دوم جهانی ماندگار شديم، ممكن است در مورد عراق نيز اين گونه عمل شود.
راديو آزاد عراق شنبه شب به نقل از مصاحبه «ويليام كريستين پل» گفت: دليلی برای نماندن آمريكا در عراق وجود ندارد.
«ويليام كريستين پل» ابراز اميدواری كرد كه جنگ‌افزارهای آمريكا پس از عراق بر ضد كشور ديگری به كار گرفته نشود. وی گفت: با اين وجود دولت بوش برخی كشورهايی كه برای دستيابی به سلاح غيرمتعارف از جمله جنگ‌افزار هسته‌ای تلاش می‌كنند را زيرنظر دارد. كريستين ادعا كرد: آمريكا اين كشورها را نه تنها به خاطر امكان استفاده آنها از سلاح‌های هسته‌ای بلكه به اين دليل كه امكان دارد اين گونه سلاح‌ها به سازمان‌های تروريستی هم فروخته شود، زيرنظر دارد. راديو آزاد عراق از ويليام كريستين پل به عنوان سياستمدار و چهره‌ای جديد در جريان حاكم بر آمريكا نام برد.

نيروهای آمريکايی شيعيان عراقی را خلع سلاح می‌کنند
خبرگزاری فرانسه نوشت كه دولت آمريكا به شيعيان عراق هشدار داد كه يا جناح نظامی خود را خلع سلاح كنند يا اينكه عواقب تمرد از اين دستور را خواهنـد ديد.
اين خبرگزاری با مخابره اين خبر و بدون اشاره به منبع خود اعلام كرد كه دولت آمريكا گفت ما از قولهای رهبران مجلس اعلای انقلاب اسلامی عراق در اين خصوص كه شبه نظاميان شيعه سلاحهای خود را در صورتی زمين خواهند گذاشت؛ كه احترام آنها حفظ شود و با آنها برخورد نامطلوب نشود، استقبال می‌كنيم.
لازم به يادآوری است كه هفته‌گذشته دستوری از طرف مقامات آمريكايی مبنی بر درخواست از همه شبه نظاميان عراقی برای تحويل سلاحهای خود، صادر شد.

«تغيير رژيم ايران» پرطرفدارترين گزينه در ميان محافظه‌كاران جديد است
سايت هفته‌نامه «ويكلی استاندارد»، نظرسنجی اين هفته خود را به ايران اختصاص داد.
اين سايت كه ارگان اصلی «محافظه‌كاران جديد» يعنی طيف جنگ طلب مسلط بر هيات حاكمه آمريكا می‌باشد، نظر بازديدكنندگان خود را در مورد نحوه مقابله آمريكا با فعاليت‌های هسته‌ای ايران جويا شده است.
نتايج اعلام شده اين نظرسنجی، حاكی از اين است كه گزينه‌ای كه بيشترين رأی را تاكنون كسب كرده است، گزينه «تغيير رژيم» است كه سی‌وهشت درصد از بازديدكنندگان اين گزينه را انتخاب كرده‌اند.
دومين گزينه‌ای كه براساس نتايج اعلام شده توسط اين سايت، بيشترين رأی را به خود اختصاص داده است، در پيش‌گرفتن شيوه انهدام سريع و كلی تأسيسات هسته‌ای ايران از طريق حمله ضربتی شبيه به حمله 1981 اسرائيل به نيروگاه اتمی «اسيراك» عراق می‌باشد. اين گزينه بيست‌وهشت درصد آرا را به خود اختصاص داده است.
كمترين رأی را به ترتيب گزينه‌های «اعمال فشارهای ديپلماتيك بر ايران» با بيست‌وسه درصد آرا و «اشغال نظامی ايران» با يازده درصد آرا، كسب كرده‌اند.

گزارش انجمن روزنامه‌های جهان از وضعيت آزادی مطبوعات
ايرنا: «انجمن روزنامه‌های جهان » موسوم به «دبليو.ای .ان » اعلام كرده است كه وضعيت آزادی مطبوعات و فعاليت خبرنگاران در جهان طی شش ماهه اول سال جاری ميلادی خرابتر شده است.
در اين گزارش كه روز يكشنبه از سوی دفتر نمايندگی اين انجمن در دوبلين منتشر و نسخه‌ای از آن به وسيله پست الكترونيك در اختيار خبرنگار ايرنا قرار گرفت ، تاكيد شده است كه در شش ماه گذشته جهان شاهد افزايش كشته شدن و سركوب خبرنگاران بوده است .
انجمن روزنامه‌های جهان در سال ۱۹۴۸ تاسيس شد، مركزش در پاريس می‌باشد و بيش از ۱۸ هزار نشريه و ۷۱ انجمن خبرنگاری جهان را در عضويت خود دارد. گزارش شش ماهه اين انجمن برای اولين بار در نشستی كه مديران ارشد اين انجمن شنبه گذشته در دوبلين پايتخت ايرلند جنوبی داشتند در اختيار آنهاگذاشته شد. در اين گزارش تصريح شده است كه طی شش ماه گذشته ۳۱ خبرنگار در سراسرجهان كشته شدند كه از اين تعداد ۱۳ مورد در طول جنگ عراق اتفاق افتاده است.
به نوشته اين گزارش ، پنج خبرنگار نيز طی شش ماه گذشته در درگيريهای داخلی كلمبيا كشته شدند كه به اين ترتيب تعداد خبرنگاران كشته شده در درگيريهای داخلی كلمبيا طی يك دهه گذشته به ۳۰ نفر رسيده است .
انجمن روزنامه‌های جهان همچنين در گزارش خود از كشته شدن يك خبرنگار درارمنستان ، يك نفر در كويت ، دو خبرنگار در هند، يك نفر در ايوری كاست ، يك مورد در نپال ، دو مورد در فيليپين ، يك مورد در پاكستان ، دو مورد در اراضی اشغالی فلسطين و يك مورد در روسيه در شش ماه گذشته خبر داده است .
در ادامه اين گزارش به افزايش بازداشتها و محدود ساختن آزادی مطبوعات در بسياری از كشورها در شش ماه گذشته اشاره و تصريح شده است كه برای رسيدن به اين مقصود حكومت‌ها از قوانين مرتبط با امنيت ملی و تروريسم و ياجرايم مرتبط با تهمت و افترا استفاده كرده‌اند.
گزارش مزبور بازداشت گروهی خبرنگاران و احكام طولانی مدت زندان عليه خبرنگاران كوبايی را از نشانه‌های بارز نگرانی دانسته و در مجموع وضعيت نشريات آزاد را در آمريكای لاتين در حال حاضر ناگوار توصيف كرده است .
به نوشته اين گزارش ۲۸ خبرنگار در ماه آوريل (اسفند-فروردين) گذشته دركوبا بازداشت شدند كه اتهام بازداشت آنها «همكاری با قدرتهای خارجی جهت سرنگونی دولت » توصيف شده است.
انجمن روزنامه‌های جهان در گزارش خود در رابطه با منطقه آسيای مركزی وشرقی نيز نوشت : در كنار اندك بهبودهای صورت گرفته ، اين منطقه در شش ماه گذشته شاهد خرابتر شدن وضعيت مطبوعات بوده است .
در اين گزارش آمده است : زندانی ساختن خبرنگاران همچنان بزرگترين تهديد نسبت به مطبوعات آزاد در اين منطقه محسوب می‌گردد و چين با داشتن ۴۰خبرنگار در زندان در راس كشورهای اين قاره در زمينه زندانی كردن خبرنگاران قرار دارد.
اين انجمن كشورهای هند و فيليپين را از جمله كشورهای با شرايط مطلوبترمطبوعات آزاد توصيف ولی تاكيد كرد كه خبرنگاران در اين كشورها نيز در معرض تهديدهای قومی و داخلی قرار دارند.
انجمن روزنامه‌های جهان در ارتباط با وضعيت مطبوعات در منطقه خاورميانه و شمال آفريقا هم تاكيد كرده است : قوانين مرتبط با افترا و بدگويی سلاح اصلی برخورد با خبرنگاران در كشورهای مراكش ، اردن ، تونس و مصر بوده است .
اين انجمن در مورد ايران نيز نوشت : ادامه برخوردهای اصلاحگرايان وتندروها در كشوری كه در وضعيت بين مدرن و سنتگرايی قرار گرفته ، وضعی را برای مطبوعات آزاد بوجود آورده است كه خود منعكس كننده شرايط داخلی آن می‌باشد.
 
۳ راديوی خصوصی در افغانستان برنامه پخش می‌كنند
ايرنا: تعدادمطبوعات نوشتاری (روزنامه ، هفته نامه ، ماهنامه ، فصلنامه و گاهنامه )منتشره در سراسر افغانستان به ۲۶۰ عنوان رسيده است. «عبدالحميد مبارز» معاون مطبوعاتی وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان در گفت وگوی اختصاصی با ايرنا در كابل ، با بيان اين خبر افزود: از اين تعداد ۵۳ عنـوان مطبوعات دولتی ، بيــش از ۲۰ عنوان مطبوعات حزبی و بقيه نشرياتي
 است كــه يـا توسط سازمان‌های امدادی بين المللی تغذيه اقتصادی می‌شوند و يا مستقل و بدون دريافت كمك به فعاليت می‌پردازند.
وی در عيـن حال اعلام كرد، تعداد مطبوعات مستقلی كه كمك داخلی و خارجـی دريافت نمی‌كنند، بسيار اندك و كمتر از ۱۰ عنوان است .
مبارز همچنين اظهار داشت : مطبوعات فعال در صحنه فرهنگی افغانستان بدون هيچگونه سانسور قبل و بعد از چـاپ ، فعاليت می‌كنند و دولت تنها نقش حمايتی از آنان را دارا است .
معاون مطبوعاتی وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان افزود: دولت در محتوای منتشره در مطبوعات دخــالتی ندارد و وزارت اطلاعات و فرهنگ تنها در مواقعی كه صاحبان و فعالان مطبوعات دچار مشكلاتی چـــون شكايات مدعی العموم و اشخاص حقيقی و حقوقی می‌شوند، به حمايت از مطبوعات برمی خيزد.
وی درباره علت دفاع از مطبوعات در چنين مواردی گفت : مطبوعات افغانستان بسيار جوان است و توسط جوانان راه اندازی و اداره می‌شود و بايد بـــه آنان برای رسيدن به مرحله پختگی و تعادل ياری رساند. مبارز افزود: بسياری از دست اندركاران مطبوعات بــه دليــل ۲۳ سال جنگ ، مهاجرت و مشكلات ديگر دچار عقده‌هايی هستند كه بعضا اين عقده‌ها در مطبـوعات نمود پيدا می‌كند كه بايد با متانت با آنان برخورد كرد.وی گفت : تلاش می‌كنيم با تامين آزادی‌ها، عقده‌های آنان بيان شود و در ادامه خود و جامعه را به وضعيت طبيعی و تعادل برسانند.
معاون وزير اطلاعات و فرهنگ افغانستان بخش اعظم مطبوعات دولتی را نشريات تخصصی عنوان كرد و گفت : با رشد مطبوعات غيردولتی از تعـداد مطبوعات دولتی به تدريج كاسته خواهد شد.
مبارز همچنين با بيان اينكه دولت تلاش می‌كند خبرگزاری دولتی «باختر»را نيز پس از رسيدن به استقلال اقتصادی ، خصوصی كند، گفت : دولت هيچ اصراری ، برای حضور گسترده در عرصه مطبوعات ندارد. وی در پاسخ به سؤالی درمورد اندك بودن مطبوعات مستقلی كه از كمك داخلی و خارجی بی بهره هستند و اينكه آيا اين يك آسيب برای فعاليت‌های مطبوعاتی وفرهنگی در افغانستان نيست ؟ گفت : ما در آغاز راه هستيم ، بـــرای ۲۵ ميليون جمعيتی كه ۷۰ درصد آنان نيز بيسواد هستند، ۲۶۰ عنوان مطبوعاتی بسيار زياداست و در يك مقطع انفجاری چنين وضعيتی ايجاد شده است .
وی در مورد سياست وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان در قبــال فعاليت‌های راديويی و تلويزيونی اظهار داشت : بخـــش خصوصی می‌تواند در اين زمينه فعال شود و هم اكنون سه راديو خصوصی (آرمان و دو راديو ويژه زنان در كابل و بلخ )، مجوز دريافت كرده و فعال شده‌اند. وی عمل رئيس قوه قضاييه افغانستان در بستن شبكه‌های تلويزيونی كابلی درشهرهای كابل و جلال آباد راغيرقانونی عنوان كرد و گفت : با اين اقدام مقابله شده و اين شبكه‌ها بار ديگر فعاليت خود را در اين دو شهر از سر گرفته‌اند. 

رهبر كمونيست اسرائيل درگذشت
رهبر حزب كمونيست اسرائيل درگذشت. ميروويلنر كه سال‌های سال رهبری حزب كمونيست اسرائيل را به عهده داشت در بيمارستانی كه ۴ سال اخير را در آن می‌گذراند درگذشت. ويلنر ۸۴ سال داشت. او آخرين رهبر باقيمانده از نسل رهبرانی بود كه در سال ۱۹۴۸ معاهده استقلال اسرائيل را امضا كرده بودند. ويلنر ۱۲ بار از سوی حزب كمونيست به عنوان نماينده پارلمان اسرائيل انتخاب شده بود. او كه تا زمان مرگش دست از اصول و عقايد استالينيست كمونيستی اش برنداشت از قوی ترين و مصرترين مدافعان تشكيل دولت مستقل فلسطين و اسرائيلی بود.





[بازگشت به صفحه اول]
[iran emrooz © 1998 - 2002]         editor@iran-emrooz.de