Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

گزارش حادثه شب گذشته در كوي دانشگاه

تعدادي از دانشجويان مستقر در مجموعه‌خوابگاه‌هاي كوي دانشگاه تهران، در اعتراض به خصوصي سازي دانشگاه‌ها حدود ساعت ‌٣٠/٢٠ دقيقه‌ي شب گذشته در مقابل كوي، دست به اعتراض زدند.
‌١٠٠ تا ‌١٥٠ نفر از معترضان حاضر در مقابل كوي در ساعت ‌٣٠/٢١ با سردادن شعارهاي صنفي تا چهارراه امير آباد دست به راهپيمايي آرام زدند، كه با رايزني مسوولان خوابگاه به مقابل خوابگاه بازگشته و حتي تعدادي از آن‌ها به داخل محوطه‌ي كوي رجعت كردند.
پس از اين اقدام، رفته رفته بر تعداد تجمع‌كنندگان در محل افزوده شد و همراه با وارد شدن تعدادي از رهگذران حاضر به جمع دانشجويان در مقابل خوابگاه، شعارهاي سياسي نيز افزايش يافت.
اين در حالي است كه ماموران نيروي انتظامي از لحظات اوليه در محل حاضر بودند و حتي فرماندهي نيروي انتظامي تهران بزرگ نيز در محل حضور يافت.
حوالي ساعت ‌٣٠/٢٣ تعداد تجمع كنندگان در مقابل كوي دانشگاه به بيش از ‌١٠٠٠ نفر رسيد و مجددا تجمع‌كنندگان در حالي كه برخي شعارهاي صنفي و سياسي نيز سر دادند، به سمت چهارراه اميرآباد حركت كردند. بر اساس اين گزارش به دليل حضور جمعي از معترضان در اتوبان جلال آل احمد تردد خودروها با مشكل مواجه و ترافيك سنگيني ايجاد شد. تعدادي از راننده‌ها‌ي خودروها از ماشين‌هاي خود پياده شده‌‌و بيش از ‌٥٠٠ نفر ديگر نيز در حاشيه‌ي خيابان نظاره‌گر بودند. در حدود ‌١٠٠ نفر از اين جمع به سردادن شعارهايي چون “دانشجو دانشجو حمايتت مي‌كنيم”و “زنداني سياسي آزاد بايد گردد” پرداختند.
در ساعت ‌١٥ دقيقه‌ي بامداد نيروهاي انتظامي به منظور باز كردن ترافيك اتوبان اقدام به پراكندن تعدادي از تجمع‌كنندگان در مسير تقاطع جلال آل احمد و اميرآباد كردند.

حدود 30 دقيقه‌ي بامداد نيروي انتظامي با بلندگو از تجمع‌كنندگان در خيابان اميرآباد “مستقر در 150 متر بالاتر از تقاطع جلال‌آل احمد” كه شعار مي‌دادند، درخواست كرد پراكنده شوند. تعدادي از دانشجويان تجمع كننده از دانشجويان خوابگاهي مي‌خواستند كه به خوابگاه برگردند، اما برخي از تماشاچيان غير دانشجو از دانشجويان مي‌خواستند كه به سر دادن شعار و حركت به سوي تقاطع بپردازند. در هر حال به تدريج بر تعداد تماشاچيان اين تجمع افزوده مي‌شد. در اين زمان بين 1200 تا 1500 نفر در مقابل كوي دانشگاه همچنان تجمع كرده‌و بين صد تا 150 نفر از آنها شعارهاي سياسي سر مي‌دادند. نيروي انتظامي به طور متناوب از دانشجوياني كه تجمع كرده‌ بودند، مي‌خواست كه به داخل محوطة كوي بازگردند. در همين حال در حد فاصل خيابان اميرآباد از تقاطع فاطمي به سمت بالا عبور و مرور وسايط نقليه به كندي صورت ميگرفت.
در مسير ذكر شده حدود 100 نفر به صورت پراكنده ايستاده و در دو نقطه از خيابان هم آتش روشن كرده بودند.
جو تجمع كاملا آرام و هيچ درگيري و تنشي روي نداده بود.
گفتني است بعضا سنگ‌پراني‌هايي به شكل محدود ديده مي‌شد. در اين زمان مديركل سياسي ـ انتظامي استانداري تهران در مصاحبه‌اي علت عمده تجمع دانشجويان در مقابل كوي دانشگاه را طرح خصوصي‌سازي دانشگاهها دانست.
وي اظهار داشت: از هفت يا هشت روز قبل تعدادي از معترضان اين طرح اعلام كرده بودند كه دست به اعتراض و اعتصاب غذا خواهند زد، اما اين قرار آنها به وقوع نپيوست، ولي تعداد كمي از آنها شب گذشته دست به تجمع زدند و طي آن به سر دادن شعارهايي پرداختند.
وي افزود: اين دانشجويان معترض كه غالبا به سر دادن شعارهاي صنفي مي‌پرداختند، احتمال مي‌دادند كه طرح خصوصي‌سازي به آنها نيز تسري يابد.
مديركل سياسي ـ انتظامي استانداري تهران با بيان اينكه برخي شعارهاي غيرصنفي نيز در جريان اين تجمع مطرح شده است، خاطرنشان كرد: شايد با نزديك شدن به فضاي 18 تير ماه اين قبيل مسائل بهانه قرار گيرد و اتفاقات مشابهي رخ دهد.
وي در عين حال ابراز اميدواري كرد: دانشجويان با درايت و درك موقعيت كشور تلاش كنند تا حركتشان به افراط كشيده نشود.
تعالي با اشاره به حضور سردار طلايي فرمانده با تدبير نيروي انتظامي تهران بزرگ در محل تجمع گفت: با عنايت به اينكه در نيمه‌هاي شب به سر مي‌بريم، اميدواريم كه با رايزني اين تجمع خاتمه يابد.
وي در ادامه با بيان اينكه نمايندگان مجلس شوراي اسلامي بايد در مورد ماده 153 مربوط به خصوصي‌سازي دانشگاهها تصميم‌گيري كنند كه نگراني زيادي را در نزد دانشجويان به دنبال داشته است، خاطرنشان كرد: تلاش كرده‌ايم كه نمايندگان مجلس فعلا اين ماده را مسكوت بگذارند.
تعالي در ادامه افزود: خوشبختانه شوراي تامين استان بشدت بر مسائل كنترل دارد و نيروي انتظامي نيز تنها متولي مجاز در مورد امنيت اين تجمعات است، بنابراين هيچ دخالتي از سوي هيچ كس ديگر نبايد انجام شود.
مديركل سياسي ـ انتظامي استانداري تهران با تصريح اينكه دخالت افراد غيرمسوول مي‌تواند تحركات بيشتر دانشجويان را به دنبال داشته باشد كه تجربيات قبلي نيز اين موضوع را نشان داده است،‌گفت: اجازه چنين اتفاقاتي را نمي‌دهيم، چراكه فضا دانشجويي است و برخي تحركات در مورد سر دادن بعضي شعارها طبيعي است؛ البته شايد برخي افراد شعارهاي سياسي هم سر بدهند كه به مصلحت نباشد. در همين زمان شوراي صنفي ـ دانشجويي كوي دانشگاه تهران با صدور بيانيه‌اي مخالفت خود را با خصوصي‌سازي دانشگاهها اعلام كرد. در اين بيانيه كه با عنوان «مخالفت عملي و مدني كوي دانشگاه با خصوصي‌سازي دانشگاهها» منتشر شد، آمده بود:
«اين روزها زمزمه‌هاي ناخوشايند خصوصي‌سازي دانشگاهها و نيز آغاز روند اجرايي شدن ماده 153 برنامه توسعه اقتصادي دو معضلي است كه امنيت رواني دانشجويان را به طور كامل مختل كرده است.
شوراي صنفي دانشجويي كوي دانشگاه به نمايندگي از سوي جمعي از جوانان مستعد كشورمان كه اغلب تعلق به قشر متوسط و فرهيخته دارند، در مخالفت عملي با اين سياستهاي يكجانبه و نامنصفانه روز سه‌شنبه بيستم خرداد تغذيه شامگاهي را در كليه خوابگاههاي دانشگاه تهران تحريم مي‌نمايد و به صراحت اعلام مي‌نمايد در صورتي كه چنين برنامه‌ريزيهاي غيرعلمي و غيرواقعي بخواهد عملي شود، حق هرگونه واكنش را براي خود محفوظ مي‌دارد.
ما ضمن دعوت تمامي دانشجويان محترم ساكن خوابگاههاي دانشگاه تهران به پيوستن به اين تلاش مدني مقدس اعلام مي‌داريم شوراي صنفي در اين برهه خاص و به منظور دوري از تنش كه برخي بدخواهان در پي آن هستند، صرفا تحريم تغذيه را به عنوان ابزاري مهم در پيشبرد مقصود انتخاب نموده است، لذا هرگونه حركت اضافي مورد تاييد شورا نيست.
ما همچنين لازم مي‌دانيم از فعاليتهاي شوراهاي محترم صنفي تمام كشور و نيز انجمنهاي اسلامي و بويژه انجمنهاي پيشرو دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران تقدير و تشكر كرده و با آن بزرگواران اعلام همبستگي نماييم تا چنين طرحهاي نامهربانانه‌اي به سرانجام نرسد.
در پايان يك بار ديگر دانشجويان عزيز را به رعايت راهكار اعلام شدة شورا (تحريم تغذيه شامگاهي) فرامي‌خوانيم و مسووليت تبعات تمامي امور را نيز متوجه كساني مي‌دانيم كه با تهيه چنين طرحهاي ناسنجيده‌اي زمينه‌هاي بروز و ظهور نارضايتي توده دانشجويان را فراهم مي‌آورند».
لازم به ذكر است كه در اعتراضات بامداد روز چهارشنبه تعدادي از تاسيسات دولتي ازجمله بانك صادرات و تجارت واقع در خيابان اميرآباد خسارت ديدند و در ساعت 1:20 ديشب شيشه‌هاي بانك‌هاي صادرات و تجارت و چند مغازه واقع در خيابان كارگر شمالي توسط افرادي با لباسهاي شخصي شكسته شد. همچنين از تقاطع جلال آل احمد تا روبه‌روي دانشكده فني از ساعت 1:50 تا 2:20 جمعيتي حدود 1200 نفر به صورت پراكنده حضور داشتند كه در طول خيابان اميرآباد متفرق بودند.
بر اساس اين گزارش در اين ساعت ميزان شعارها آشكارا كمتر شده بود.
سرهنگ صدوقي با ماشين به ميان جمعيت آمده بود و به مردم تذكر مي‌داد و درخواست مي‌كرد كه آرامش خود را حفظ كنند و متفرق شوند.
جمعيتي كه در اطراف اتومبيل سرهنگ صدوقي جمع شده بودند، شعار «نيروي انتظامي حمايت حمايت» سر مي‌دادند.
حدودا در ساعت 3 بامداد خيابان كارگر شمالي از محدوده پارك لاله به سمت بالا توسط نيروهاي پليس مسدود شد. همچنين خيابانهاي فرعي منتهي به منطقه اميرآباد نيز مسدود بود. برخي از خيابانها نيز توسط افرادي كه لباس شخصي بر تن دارند، بسته شد. تلاش نيروي انتظامي حاضر در محل تجمع (اميرآباد حد فاصل بلوار كشاورز تا كوي دانشگاه) براي آرام كردن جو ادامه داشت. در اين زمان نيروي انتظامي با حايل شدن بين معترضان و لباس شخصي‌ها سعي مي‌كرد كه از بروز تنش جلوگيري كند.
سربازان نيروي انتظامي حتي از نزديك شدن لباس شخصي‌هايي كه بي‌سيم در دست داشته و مي‌خواستند به طرف تجمع‌كنندگان بروند، جلوگيري كرد.
خيابان كارگر شمالي از تقاطع كشاورز تا فاطمي باز و بعد از فاطمي به طرف بالا با قرار گرفتن جرثقيل بسته بود. از تقاطع فاطمي تا جلال آل احمد نيز تردد چنداني به چشم نمي‌خورد، اما كمي بالاتر نيروهاي لباس شخصي كه به نظر مي‌رسيد حدود 200 تا 300 نفر بودند حضور داشتند.
حدود ساعت 3:30 تعداد تجمع‌كنندگان از 1500 در ساعت 12شب، به تدريج به 200 نفر كاهش يافت و اين در حالي بود كه در جمع حاضر تعداد دانشجويان به حداقل كاهش يافت.
در اين ساعت نيروي انتظامي با هشدار به تجمع‌كنندگان كه برخي از آنها پيش از اين شعارهاي بسيار سر داده بودند، خواهان پايان تجمع شدند و از برخي ساكنان محل يا دانشجوياني كه به تماشا ايستاده بودند، خواستند كه خيابان مقابل كوي دانشگاه را ترك كنند.
در حالي كه احتمال درگيري هم افزايش يافته بود، با هشدارهاي پي‌در‌پي پليس تجمع‌كنندگان بتدريج پراكنده شدند و نهايتا بدون هرگونه درگيري در ساعت 4 بامداد تجمع خاتمه يافت و عبور و مرور به حالت طبيعي بازگشت.
يادآور مي‌شود در طول اين مدت پليس با حايل شدن بين انصار حزب‌الله و تجمع‌كنندگان از مداخله اين افراد در تجمع ممانعت به عمل آورده و خود ابتكار عمل را در دست گرفته بود.
در ميان افراد موسوم به انصار حزب‌الله كه چهره‌هاي شناخته شده در بين آنها كمتر ديده مي‌شد، تعدادي به نوحه‌خواني و طرح شعارهاي مرسوم اين گروه پرداختند.
حضور پليس و عوامل امنيتي در خيابان كارگر شمالي بسيار چشمگير بود و فرماندهي انتظامي تهران بزرگ و ساير فرماندهان شناخته شده اين نيرو از ساعات اوليه تا پايان تجمع شخصا در محل حضور داشتند.
عوامل امنيتي و انتظامي پس از پايان تجمع حدود 30 دستگاه خودروي شخصي مستقر در انتهاي خيابان كارگر شمالي را بازرسي و با ظن مداخله در تجمع، تعدادي از آنها و سرنشين‌هايشان را جلب كردند.
گفتني است از ساعت يك بامداد تا پايان تجمعات خطوط موبايل در منطقه كارگر شمالي قطع شده بود.
برخي از شعارهاي ديگر كه در مقاطع مختلف از سوي عمدتا 100 تا 200 نفر از تجمع‌كنندگان در مقابل كوي شنيده شد، عبارتند از:
 

- رفراندوم، راه نجات مردم
- نيروي انتظامي،‌حمايت، حمايت
- آزادي انديشه، با ريش و پشم نمي‌شه
- زنداني سياسي، آزاد بايد گردد
- ايراني مي‌ميرد، ذلت نمي‌پذيرد

مدير كل سياسي- انتظامي استانداري تهران درباره‌ي تجمع شب گذشته و بامداد امروز در مقابل كوي دانشگاه تهران گفت: حادثه‌اي كه مي‌توانست مشكلات فراواني را پيش بياورد، با خوبي و خوشي پايان پيدا كرد.
“ علي تعالي”، در پايان اين تجمع افزود: نيروي انتظامي با قدرت و صلابت عمل كرد و خوشبختانه مشكلي پيش نيامد.
وي درباره‌ي تعداد دستگيرشدگان اين تجمع ابراز بي اطلاعي كرد و گفت: تا جمع‌بندي نشود، نمي‌توان تعداد درستي را اعلام كرد.
مدير كل سياسي- انتظامي استانداري تهران گفت: امشب حركت خارج از تعادلي اتفاق افتاد كه شوراي صنفي نبايد آن را هدايت مي‌كرد؛ بلكه بايد كنترل مي‌شد تا به بيرون كشيده نشود؛ حركت بيرون كوي، خلاف قانون بود.
وي افزود: در تركيب تجمع بيرون كوي، حدود 20 درصد عناصر غير دانشجو وارد شدند كه مسير شعارها توسط آنها تغيير كرد.
تعالي با اشاره به حضور حدود 150 تا 200 نفر از افراد موسوم به انصار حزب‌الله گفت: نيروي انتظامي اجازه‌ي دخالت به هيچ نيروي غير را نداد و اگر هم اين افراد حضور داشتند، به آنها اجازه‌ي فعاليت داده نشد. همچنين دبير شوراي صنفي كوي دانشگاه تهران گفت: تجمع سه‌شنبه شب شوراي صنفي در كوي دانشگاه يك حركت كاملا صنفي و در اعتراض به خصوصي سازي دانشگاه‌ها بود.
وي با بيان مطلب فوق افزود: اعتراض دانشجويان واكنش به ماده 135 برنامه سوم توسعه مبني برخصوصي سازي دانشگاه‌ها بود.
او شرايط جامعه را حساس دانست و افزود: اعضاي شورا منطقي‌ترين راه در تمام جوامع مدني يعني خودداري از خوردن غذا را براي نشان دادن اعتراض خود را انتخاب كردند اما مشخص نيست كه چگونه و با چه سازوكاري يك حركت صنفي به حركتي سياسي تبديل شد.
دبير شوراي صنفي كوي در ادامه از كساني كه اين تجمع صنفي را سياسي كردند انتقاد كرد و افزود: اين افراد اگر تمايل به كارهاي سياسي دارند مي‌توانند با شناسنامه خود وارد عمل شوند.
وي در پايان تصريح كرد: مسوولان نظام اطمينان داشته باشند كه دانشجويان مانند روال گذشته در يك نظام مدني باب گفت‌وگو را باز مي‌دانند.
معاون دانشجويي دانشگاه تهران نيز گفت: تجمع شب گذشته صنفي بود كه از طرف “بعضي‌ها” به حاشيه كشيده شد، اما خوشبختانه خاتمه پيدا كرد.
“ علي‌اصغر خداياري” كه از ساعات اوليه‌ي تجمع شب گذشته در محل حضور داشت، افزود: تركيب جمعيت شب گذشته بسيار متفاوت با تجمعات پيش از اين بود؛ بخشي از اطراف و بخشي از طريق ماهواره‌ها مطلع شده بودند و در محل حضور پيدا كرده بودند.
وي تصريح كرد: با كفايت نيروي انتظامي، حركتي كه مي‌توانست به فاجعه تبديل شود، حتي به خيابان‌هاي ديگر گسترش پيدا كند، بدون تنش جدي خاتمه يافت كه جاي تشكر دارد. اين نشان مي‌دهد نيروي انتظامي در كنترل بحران‌ها بسيار تواناست.
خداياري براي جلوگيري از ايجاد تنش در آينده، گفت: حداكثر تلاش ما اين است كه حركات اين چنين دانشجويان به خوبي مديريت و كنترل شود.
گزارش لحظه به لحظه اين حادثه بدين شرح است:
ساعت 20/20 سه شنبه 20 خرداد: شوراي صنفي- دانشجويي دانشگاه تهران در اعتراض به ماده 153 برنامه توسعه اقتصادي از دانشجويان خواست صرفا تحريم تغذيه شامگاهي را به عنوان روشي براي اعلام مخالفت عملي خود به آنچه از آن به عنوان خصوصي سازي دانشگاه نام برده مي‌‏شود ابراز دارند.
ساعت 30/20 : در پي اين مساله حدود 150 نفر از دانشجويان در اعتراض به مشكلات صنفي خود و و ضعيت نامناسب غذا اقدام به تحريم غذا كردند.
ساعت 35/21 : به دنبال آن تعدادي از دانشجويان يك راهپيمايي آرام در محوطه كوي بر پا مي‌‏كنند.
ساعت 45 /21 : گروهي از دانشجويان با حضور در خيابان كارگر بار ديگر بر رفع مشكلات صنفي خود تاكيد كردند.
ساعت 10/22 : در حاليكه بخش قابل توجهي از دانشجويان به داخل كوي دانشگاه باز مي‌‏گردند، عده‌‏اي از آنان همچنان در خيابان باقي مانده و با پيوستن افراد ديگري تجمع سمت و سوي سياسي مي‌‏يابد.
ساعت 35/22 : با انتشار سريع اخبار اين تجمع گروههاي زيادي از مسيرهاي منتهي به خوابگاه كوي دانشگاه به سوي اين منطقه حركت كردند. اين امر سبب شد كه هر لحظه بر تعداد راهپيمايان افزوده ‌‏شود. از سويي ديگر حضور ساكنان منطقه امير آباد سبب ازدحام بيشتر جمعيت در منطقه شد؛ اين در حالي بود كه بسياري از تردد كنندگان با به صدا در آوردن بوق اتومبيلهاي خود و ايجاد سر و صدا بر پيچيده‌‏تر شدن شرايط دامن زدند.
ساعت 50/22 : با توجه به وضعيت منطقه نيروهاي انتظامي تدابيري را براي محدوديت رفت و آمد در مسيرهاي منتهي به كوي دانشگاه اتخاذ نمودند كه پس از آن در ضلع جنوبي بزرگراه جلال آل احمد،روبروي دانشكده اقتصاد دانشگاه تهران و پشت خط حايل نيروي انتظامي تجمعات ديگري شكل مي‌‏گيرد.
ساعت 15/23 : راهپيمايان به رغم در خواست خود جوش دانشجويان از درب اصلي خوابگاه كوي به سمت پايين خيابان امير آباد حركت كردند . عده‌‏اي از دانشجويان كه در ابتداي صف راهپيمايان قرار داشتند با فريادهاي "زنجير و چهارراه" خواستار تشكيل سپر انساني از سوي دانشجويان و هدايت دانشجويان به درون خوابگاه ‏شدند.
ساعت 45/23 : تلاش دانشجويان هدايت كننده برنامه بي‌‏نتيجه مانده و راهپيمايان با سر دادن شعارهاي سياسي در خيابان كارگر به تظاهرات مي‌‏پردازند.
ساعت 20/0 : بامداد روز چهارشنبه 21 خرداد: تظاهر كنندگان با سر دادن شعارهاي سياسي نسبت به عملكرد مسئولين نظام انتقاد كردند.
ساعت 40/0 : پليس در خيابان آرايش گرفته و تظاهر كنندگان را به آرامش فرا مي‌‏خواند
ساعت 45/0 : در پي تلاش عوامل انتظامي براي متفرق كردن جمعيت مستقر در ضلع جنوبي بزرگراه جلال آل احمد ، درگيري به خيابانهاي اطراف اميرآباد نيز سرايت كرده است و عده‌‏اي از تظاهر كنندگان به اموال دولتي از جمله بانك آسيب مي‌‏رسانند.
ساعت 1 بامداد: سرهنگ صدوقي، رئيس سابق پليس 110 تهران و معاون مبارزه با مفاسد اجتماعي ناجا از خودرو نيروي انتظامي با معترضين صحبت مي‌‏كند.
صدوقي گفت: مسلما كساني كه اعمال خلاف واقع انجام مي‌‏دهند دانشجو نيستند ما از دانشجويان كه هميشه ياور پليس بوده‌‏اند مي‌‏خواهيم صف خود را از اين افراد جدا كنند.
 

(10/1) : يكي از دانشجويان به خودرو پليس رفته و ضمن دعوت دانشجويان به آرامش از آنها مي‌‏خواهد كه آلت دست ديگران نشوند و نگذارند كه هزينه را دانشجو بپردازد ولي ديگران از آن استفاده كنند.اين سخنان از سوي عده‌‏اي كه خود را به ابتداي صف معترضين رسانده‌‏اند مواجه شده و اين دانشجو از سوي معترضين "هو" مي‌‏شود.
(17/1): سردار طلايي، فرمانده ناحيه انتظامي تهران بزرگ به درون خودرو پليس كه در مقابل صف معترضين قرار دارد رفته و با آنان صحبت مي‌‏كند.
 

طلايي گفت: چندين ساعت است كه در خدمت شما هستيم؛ خواهش مي‌‏كنم به احترام ما، به احترام خودتان دانشجويان ادامه اين تجمع را در داخل كوي برگزار كنند. دوستان عزيز دانشجو مرا مي‌‏شناسند، من سردار طلايي هستم، خواهش مي‌‏كنم به داخل كوي باز گرديد.
طلايي افزود: اجازه ندهيد افرادي وارد شما بشوند كه اين امر باعث دلخوري ما و شما مي‌‏شوند.
(19/1) : حجه السلام ابوترابي، نماينده ولي فقيه در دانشگاه تهران در محل حادثه حضور پيدا كرد كه اين امر موجب اعتراض تجمع كنندگان شد و شعارهايي را ضد روحانيت سر دادند.
(25/1) : از ميان جمعيت معترض به سوي خودروي نيروي انتظامي به شكل پراكنده سنگ و بطري پرتاب مي‌‏شود كه اين امر با اعتراض گروهي از حاضرين مواجه مي‌‏شود اما همچنان ادامه مي‌‏يابد .
(33/1) : در حالي كه همچنان معترضين به خودرو پليس سنگ پرتاب مي‌‏كنند ، سرهنگ صدوقي از درون خودرو با معترضين صحبت مي‌‏كند.
صدوقي گفت: من مطمئن هستم كه اينها دانشجو نيستند، استدعا مي‌‏كنم موقعيت را ترك كنيد. اين حركات در شان دانشجويان نيست.در حين اظهارات صدوقي ،از سوي بخشهايي از جمعيت شعارهاي تندي درباره حاكميت سر داده شده و سخنان وي با سوت و همهمه قطع مي‌‏شود و معترضين حاكميت را نسبت به فعاليتهاي مسلحانه تهديد مي‌‏كنند.
(37/1) : سرهنگ صدوقي: اين چندمين بار است كه تذكر مي‌‏دهم خواهش مي‌‏كنم موقعيت خود را ترك كنيد.
(45/1) : تعداد تجمع كنندگان كه در مقابل خودروي نيروي انتظامي حدود هفتاد نفر است ، اين در حالي است كه چند متر بالاتر دانشجويان نشسته و ايستاده شاهد حوادث هستند.
علي اصغر خداياري، معاون دانشجويي دانشگاه تهران نيز در بين دانشجويان حضور دارد.
(06/2) : معترضين تا صد متري نيروهاي پليس پيشروي كرده و به پرتاب سنگ و بطري اقدام مي‌‏كنند، پليس با سپر مانع اصابت سنگها مي‌‏شود ولي تا اين لحظه هيچ واكنشي نشان نداده است.در اين لحظات نيروي انتظامي موفق شده بود محور جلال آل احمد را تثبيت نموده و جمعيت حاضر را متفرق نمايد.
(25/2) : در تقاطع خيابان كارگر و جلال‌‏آل‌‏احمد دو موتور سوار لباس شخصي كه تحت امر نيروي انتظامي نبودند قصد پيشروي به سمت معترضين را داشتند كه با دخالت پليس موتور سواران متوقف و دستگير و بعد از لحظاتي آزاد مي‌‏شوند.
(41/2) : معترضين همچنان به سمت پليس سنگ پرتاب مي‌‏كنند .
(54/2) : سرهنگ صدوقي بار ديگر از معترضين درخواست مي‌‏كند كه به تجمع خود پايان دهد و به آنها مهلت داد كه در مدت پانزده دقيقه موقعيت را ترك كنند.
 

در فاصله آخرين اخطارها ،يگان ويژه نيروي انتظامي آرايش خاصي اتخاذ نموده و اقدام به مانور و ايجاد مانع در خيابان كارگر شمالي حد فاصل جلال آل احمد و در پاييني كوي دانشگاه مي‌‏نمايد.
ساعت 55/2 : موتور سوران و نيروهاي ويژه آرايش برخورد به خود گرفته‌‏اند و آماده برخورد با معترضين مي‌‏شوند.
ساعت 57/2 : خبرنگاران رسانه‌‏هاي حاضر در منطقه ناآرام با هماهنگي مسئول اطلاع رساني ناجا از ميان خطوط نيروي انتظامي و معترضين به بام يكي از خانه‏هاي مجاور خيابان كارگر هدايت مي‌‏شوند و به تهيه گزارشهاي خود مي‌‏پردازند.
ساعت 59/2 : سرهنگ صدوقي آخرين اخطار را مي‌‏دهد و از تعداد اندك دانشجويان مي‌‏خواهد به خوابگاه باز گشته و خود را از ساير معترضين جدا كنند.
ساعت 03/3 : مديران برخي رسانه‌‏ها از سردار طلايي مي‌‏خواهند كه نيروي انتظامي تا آخرين لحظه بردبار باشد و اين حادثه بدون درگيري خاتمه پيدا كند، سردار طلايي هم از پشت بي‌‏سيم اعلام مي‌‏كند مشورت خبرنگاران را دريافت كرده و نيروي انتظامي تنها قصد برهم زدن آرامش رواني معترضين را دارد.
طلايي از خبرنگاران مستقر در محل حادثه خواست در صورت نياز باز هم نظرات مشورتي خود را به او منتقل كنند.
ساعت07/3 : عده‌‏اي از لباس شخصيهاي غير تحت امر نيروي انتظامي و افراد موسوم به انصار در پايين خيابان كارگر تجمع كرده و شعارهايي از قبيل " حيدريم و يا حسين" سر مي‌‏دهند.
پليس با افزايش تعداد اين افراد كه حدود 200 نفر بودند ميان آنها و معترضين دو لايه امنيتي ايجاد كرد.
ساعت 36/3 : با حضور پليس و نمايش آمادگي برخورد با تجمع كنندگان، معترضين پراكنده و متفرق شدند.
ساعت 47/3 : گزارش خبرنگاران ايلنا حاكي است كه با تسلط كامل پليس بر منطقه و ايجاد آرامش بيش از 17 اتومبيل توسط نيروهاي پليس شناسايي و قرار گرفتن چند مامور پليس در آنها به نقطه‌‏اي هدايت شدند.
ساعت 50/3 : چند نفر از معترضين كه مضنون به سنگ پراني به سوي نيروهاي پليس بودند نيز بازداشت شدند.
ساعت 55/3 : علي تعالي، مدير كل سياسي استانداري تهران و برخي از مسئولين وزرات كشور به محل حادثه آمدند.
ساعت 00/4 : با دستور سردار طلايي تمامي كوچه هاي فرعي در منطقه اميرآباد تحت كنترل پليس قرار گرفت و از تردد تعدادي موتور سوار لباس شخصي در اطراف خوابگاه كوي دانشگاه جلوگيري شد.
ساعت 30/4 : ماموران شهرداري تهران به نظافت خيابان پرداخته و آثار باقي مانده از درگيريها را از روي زمين پاك كردند تا اين حادثه پس از 8 ساعت خاتمه يابد.