Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
‍[بازگشت به صفحه اول]
ايران امروز





ناآرامی‌ها برای چهارمين شب متوالی ادامه يافت
• در درگيری‌های جمعه شب و بامداد شنبه ، تعدادی مجروح و شماری بازداشت شدند
• گزارشی از چهارمين شب متوالی ناآرامی در كوی دانشگاه تهران
• گزارش «ايرنا» از تنش‌های جمعه شب و بامداد شنبه در كوی دانشگاه تهران
• پنج نفر از نيروهای لباس شخصی توسط دانشجويان دستگير شدند
• يك لباس شخصی: «گفتند برويد داخل كوی، ببينيد چه خبر است!»
• اكبر رفسنجانی: تظاهركنندگان «سوسول» و «بچه ساواكی» هستند
• كونداليزا رايس: بايد موضعی اتخاذ كنيم كه تمايلات ايرانی‌ها آشكارا بيان شوند
• انجمن دفاع از آزادی مطبوعات اين وضعيت را برای مصالح ملی كشور مفيد نمی‌داند
• مديرعامل خبرگزاری دانشجويان مورد ضرب و شتم شديد نيروهای انتظامی قرار گرفت
• ناآرامی‌های اخير، حاصل عملكرد «دستگاههای ناپاسخگو» در حاكيمت است
 
شنبه ٢٤ خرداد ١٣٨٢
شب گذشته نيز برای چهارمين شب پياپی ، خوابگاه دانشگاه تهران و خيابان‌های اطراف آن شاهد ناآرامی‌های ناشی از اعتراضات دانشجويی بود. در ساعتات نخستين شب با آنكه اوضاع تاحدی آرام می‌نمود ، اما ورود لباس شخصی‌ها به تشديد ناآرامی‌ها منجر شد.
گزارش زير را «خبرگزاری كار ايران» از مجموعه حوادث شب گذشته گزارش كرده است:
 
گزارش خبرگزاری كار ايران از چهارمين شب متوالی ناآرامی در كوی دانشگاه تهران
در چهارمين شب متوالی درگيريهای كوی دانشگاه تهران حضور نيروهای لباس شخصی باعث وخامت بيشتر اوضاع شد.
به گزارش خبرگزاری كار ايران، در حالی كه روز جمعه به غروب نزديك می‌‏شد، نيروی انتظامی برای برقراری امنيت در داخل كوی دانشگاه مستقر شده و گزارش شد كه بدون اسلحه بوده و دارای بی سيم هستند.
اين درحالی ‏است كه با توجه به تحركات صورت گرفته از بعدازظهر ديروز تدابير امنيتی توسط نيروی انتظامی در اطراف كوی دانشگاه تهران در نظرتشديد شده بود.
تردد به داخل كوی كنترل ‌‏شده و رفت و آمد به كوی بدون همراه داشتن كارت سكونت ويژه كوی دانشگاه غير ممكن بود، گفته می‌شود كه استقرار نيروهای انتظامی در كوی بر اساس تصميم شورای عالی امنيت ملی بوده است.
در ساعت ٢١ شب گزارش خبرنگاران خبرگزاری كار ايران ايلنا حاكی بود كه تعدادی از دانشجويان پشت ميله‌های كوی دانشگاه تهران تجمع كرده، در حالی كه نيروی انتظامی مستقر در كوی ضمن حفاظت و كنترل اوضاع در بيرون و درون كوی، تلاش می‌‏كنند‌‏ تا آرامش را در كوی حفظ كنند.
اين گزارش می‌‏افزايد هر لحظه بر تعداد تجمع كنندگان دانشجوی داخل كوی افزوده شده و حضور نيروهای انتظامی در بيرون از دانشگاه چشمگير بوده است.
يك منبع آگاه گفت: نيروی انتظامی برای حفاظت از درب ورودی كوی كه دانشجويان نمی‌‏توانند در آنجا مقاومت كنند وارد كوی شده است.
اين منبع آگاه به خبرنگار ايلنا گفت: ورود نيروهای انتظامی به درخواست خداياری،معاون دانشجويی دانشگاه تهران صورت گرفته است.
وی با اظهار بی‌‏اطلاعی از واكنش دانشجويان داخل كوی از ورود نيروی انتظامی گفت: متاسفانه ما ارتباط با دانشجويان داخل كوی نداريم.
گزارش ديگری حاكی است به درخواست دانشجويان داخل كوی شش نفر از افراد را كه احتمال وابستگی آنها به لباس شخصی‌‏ها می‌‏رفت توسط نيروی انتظامی از كوی اخراج شدند.
از اين جمع شش نفره سه نفر دانشجوی رشته علوم پزشكی بودند و سه نفر ديگر دانشجو نبودند،
گزارشها از كوی دانشگاه حاكی است كه نيروی انتظامی در حال حاضر در حال گفت و گو و رايزنی با دانشجويان برای حفظ امنيت است.
شايان ذكر است كارگر، مدير كل حراست دانشگاه تهران در گفت و گو با خبرنگار ايلنا, از خلع يد شدن خود خبر داد و گفت : تمام اختيارات را از من گرفته‌‏اند. وی از دادن توضيحات بيشتر در اين زمينه خودداری كرد.
در حالی كه اوضاع هر لحظه ملتهب تر می‌‏شد، خبر رسيد ساعت٥٠/٢٢ در ميدان منتهی به خيابان شانزدهم اميرآباد و نبش انبار دانشگاه تهران،‌‏ عده‌‏ای جوان با سردادن شعارهايی اقدام به روشن كردن، آتش كردند.
به گزارش ايلنا، اين جوانان كه ٤٠ الی ٥٠ نفر بودند، حدود بيست دقيقه آتش روشن كردند و شعارهايی سردادند ، در همين هنگام نيروی انتظامی و لباس شخصی‌‏ها وارد صحنه شده و بين لباس شخصی‌‏ها و جوانان سنگ‌‏پراكنی صورت گرفت.
دو نفر از جوانان تجمع كننده، توسط يگان ويژه نيروی انتظامی با آنها برخورد شد. بعد از اين اقدام نيروی انتظامی، اهالی محل از درون خانه‌‏های خود شعارهايی عليه نيروی انتظامی سر دادند.
همچنين گزارش شد كه در خيابان فتحی شقاقی فردی در حال گريز بود كه با شليك يك فرد لباس شخصی از ناحيه پا مجروح شد.
از طرفی مركز آمبولانس امداد ايران اعلام كرد: هيچ مصدومی از ديشب توسط آمبولانسهای اين مركز به بيمارستان منتقل نشده است. بر طبق گزارشها يك فردی ديشب از سوی نيروهای لباس شخصی مورد هدف گلوله قرار گرفت و از در خاليكه از ناحيه پا مصدوم شده بود با آمبولانس امداد خودرو با شماره ٦٧١٣٥ تهران ١٣ به بيمارستانی منتقل شده است. مسئول مركز امداد ايران، به خبرنگار خبرگزاری كار ايران، ايلنا، گفت: قرار بر اين بود كه مركز آمبولانس امداد ايران، برای انتقال زخمی به محل حادثه آمبولانسی با همان شماره كه گفتيد بفرستد، اما چون اين مركز خصوصی است، اين كار انجام نشد و اورژانس١١٥ به صورت رايگان مصدوم را به بيمارستان منتقل كرد ، گفتنی است كه حاضران در صحنه مدعی هستند كه فرد مجروح با آمبولانس امداد خودرو به بيمارستان منتقل شده است.
٥ نفر از نيروهای لباس شخصی كه از درب غربی وارد كوی دانشگاه تهران شده بودند توسط دانشجويان دستگير و به زير زمين منتقل شدند.
به گزارش خبرگزاری كار ايران, ايلنا, يكی از اين فرد به نام محمد كاظمی كه خود را سياوش معرفی كرده بود در لباسهايش گاز اشك آور و باند پيدا شده است، پيش از اين توافق شده بود كه نيروی انتظامی با توافق مسئولين دانشگاه از دربهای ورودی كوی محافظت می‌‏كند. بر پايه اين گزارش نيروهای لباس شخصی از درب‌های غربی وارد محوطه كوی شده‌‏اند. همچنين در پيراهن يكی از لباس شخصی‌‏های دستگير شده نام افرادی پيدا شد كه به برخی از آنها گاز اشك آور تحويل داده شده بود.
از دانشگاه شهيد بهشتی خبر رسيد كه دانشجويان دانشگاه شهيد بهشتی به علت مسائل امنيتی ديشب از خوابگاه‌‏های خود خارج نشده‌‏اند.
سلامتی از اعضای شورای مركزی انجمن اسلامی دانشگاه شهيد بهشتی در گفت و گو با خبرنگار ايلنا، گفت: از آنجايی كه اخطار داده بودند كه احتمال برقراری امنيت پايين است و احتمال حمله گروه‌‏های غير دانشجو به فضای دانشگاه وجود دارد برای حفظ مسائل امنيتی سعی كرديم تا روند را آرام كنيم،
وی گفت: طی بيانيه‌‏ای از مسؤولان دانشگاه درخواست كرده‌‏ايم كه امتحانات را به علت پيگيری مطالبات دانشجويان به تأخير بيندازند كه معاونت فرهنگی دانشگاه در اين زمنيه قول مساعدی داده‌‏اند.
از طرف ديگر دانشجويان معترض در كوی دانشگاه خواستار خروج نيروهای انتظامی از محوطه كوی دانشگاه تهران بودند.
با آنكه توافق شده بود كه نيروی انتظامی از ورود لباس شخصی‌‏ها به داخل كوی جلوگيری كند اما حضور اين نيروها موجب اعتراض دانشجويان شده بود.
به گزارش ايلنا، در حالی كه چانه‌‏زنی و بحث بين دانشجويان و نيروی انتظامی در ساعت٣٠/٢٣ دقيقه ادامه داشت و پليس مانع خروج دانشجويان شده بود، آنها با شعارهای "طلايی برو بيرون" خواستار خروج فوری نيروی انتظامی از محوطه كوی دانشگاه شدند. اين گزارش حاكی است دانشجويان خشمگين مبادرت به شكستن شيشه‌‏های درب كوی كردند.
گزارش ديگری از منظقه اميرآباد و اطراف حاكی است،حدود يك صد نفر از لباس شخصی‌ها كه لباسهای خاكی وپلنگی به تن داشتند، در اطراف هتل لاله تهران جمعيتی را كه پيش از اين تجمع كرده بودند، پراكنده كردند.
به گزارش ايلنا، تعدادی از اين افراد كه اسلحه در دست داشتند، سلاحهای خود را بالا نگاه داشته بودند. اين افراد اجازه نمی‌‏دادند كه جمعيت به سمت پائين خيابان حركت كند و جمعيت را به سمت خيابان حجاب راهنمايی می‌‏كردند. قبل از اين حادثه، تجمعی در اين نقطه وجود داشته است.
همچنين در خيابان شهيد گمنام، تقاطع جهان‌‏آرا درگيری‌‏های كوتاهی بين مردم و لباس شخصی‌‏ها صورت گرفت و عده‌‏ای به نشانه اعتراض به خيابان‌‏ها ريختند. برپايه اين گزارش در بزرگراه گمنام بين عده‌‏ای از اعتراض كنندگان و لباس شخصی‌‏های موتور سوار درگيری‌‏‌‏هايی صورت گرفت و يكی از موتورسواران زخمی شد.
گزارش ديگری حاكی است كه در خيابان‌‏های پانزده و شانزده تقاطع صدر و اميرآباد حدودپنجاه تا هفتاد نفر تجمع كرده بودند و سرود "ای ايران" سر داده‌‏ بودند و به آتش زدن بوته‌‏ها پرداختند.
همچنين خبرنگاران ايلنا گزارش دادند نيروی انتظامی از ساعت ٥٠/٢٣ دقيقه بطور مداوم بر عدم حضور خبرنگاران داخلی و خارجی در محوطه خيابان اميرآباد تأكيد می‌‏كرد و اين خيابان را بطور كامل مسدود كردند. اين گزارش حاكی است نيروهای لباس شخصی و موتور سوار هر لحظه در محل حضور پررنگ‌‏تری دارند. بر طبق آخرين گزارشها از كوی دانشگاه نيروهای لباس شخصی با حضور در كوی دانشگاه يك دانشجو را با خود بردند. به گزارش خبرنگار ايلنا، نيروهای لباس شخصی از درب اتوبان شهيد چمران كوی دانشگاه وارد محوطه كوی شده و ضمن درگيری با دانشجويان يكی از دانشجويان را به نام "مهدی خيامي" با خود بردند.
اين گزارش حاكی است هم اكنون عده‌‏ای لباس شخصی با حضور در اتوبان چمران موجب بی نظمی در اين اتوبان شده‌‏‌‏اند.
از دانشگاه شهيد بهشتی هم خبر رسيد كه با خروج تعدادی از دانشجويان به بيرون از محوطه دانشگاه دچارتنش و ناآرامی شد. به گزارش خبرنگار خبرگزاری كار ايران، ايلنا، ساعتی پيش با خروج حدود شصت نفر از دانشجويان به خارج از دانشگاه دانشجويان با گروه‌‏های موسوم به لباس شخصی درگير شدند. اين گزارش حاكی است اين دانشجويان حدود ساعت يك بامداد از دانشگاه خارج شدند و آتش سوزی به راه انداختند. تعدادی از مردم ساكنين ولنجك نيز در اطراف دانشگاه حضور داشتند. گفتنی است كه نيروی انتظامی در محل حادثه حضور چندانی ندارد.
در حاليكه نيروی انتظامی تمام توان خود را برای برقراری نظم و آرامش در محدوده كوی دانشگاه تهران به كار گرفته است عده‌‏ای از لباس شخصی‌‏ها سوار بر موتور سيكلت با توقف در اطراف محدوده كوی دانشگاه و پل گيشا و بعضاً ايجاد سر و صدا و ترافيك اقدام به دادن مانور می‌‏كنند.
به گزارش خبرنگاران خبرگزاری كار ايران، ايلنا، از حدود ساعت يك بامداد امروز عده‌‏ای از افراد لباس شخصی در حاليكه با خود سلاح‌‏های سرد حمل می‌‏كنند، تردد در محدوده دانشگاه ايجاد سر و صدا سعی در جلب توجه مردم و بعضاً ايجاد رعب و وحشت دارند.
در همين حال، حمل تعدادی از مجروحين منتسب به اين گروه (لباس شخصی‌‏ها) كه به عنوان نمونه يكی از آنها از ناحيه كمر و ديگری از ناحيه شكم مجروح شده بود يا جراحت عميق داشتند در اين ميان جلب توجه می‌‏كرد كه توسط آمبولانس‌‏های حاضر در محل به بيمارستان منتقل شدند.
در همين حال مشاهدات خبرنگاران ما از خيابان‌‏های اطراف بزرگراه جلال آل احمد حاكی از برخوردهايی بود كه بين لباس شخصی‌‏ها و مردم اتفاق افتاده است.
به طوری كه اين درگيری‌‏ها منجر به ايجاد اختلال در رفت و آمد، شكسته شدن برخی از شيشه‌‏ها، روشن كردن آتش در خيابان‌‏های اصلی بزرگراه آل احمد و همچنين از جا كندن برخی تابلوهای راهنمايی و رانندگی شده است.
قريب به ٣٠٠ نفر از لباس شخصی‌‏ها در حالی كه برخی از آنها سوار بر وانت و بقيه نيز پياده حركت می‌‏كردند، به سمت در شرقی كوی دانشگاه حركت می‌‏كردند.
به گزارش خبرنگاران خبرگزاری كار ايران، ايلنا، لباس شخصی در حاليكه مجهز به باتوم و برخی سلاح‌‏های سرد ديگری نظير قمه و چاقو بودند از خط حائل كه توسط نيروی انتظامی تشكيل شده بود عبور كرده و به سمت كوی حركت كردند.
بر اساس اين گزارش پس از عبور اين افراد از خط حائل نيروهای يگان ويژه با تشكيل سه لايه سعی در متوقف نمودن اين افراد نمودند كه با تلاش فراوان نيروهای انتظامی مستقر در محل عده زيادی از لباس شخصی‌‏ها به پشت خط حائل برگردانده شدند و عده اندكی از آنها نيز كه تلاش داشتند خود را به يكی از درهای كوی دانشگاه برسانند با تدبير نيروهای حاضر در محل متفرق شدند.
آخرين خبرها حكايت از ، سنگ پرانی دانشجويان و لباس شخصی‌‏ها در خيابان گيشا، از پشت ميله‌‏های دانشگاه، دارد.
بر پايه اين گزارش نيروهای لباس شخصی با حضور در برخی از مناطق و ميادين شهر سعی در وانمود كردن كنترل اوضاع توسط خود و افراد تحت امرشان می‌‏كنند.
به گزارش خبرنگاران ايلنا، حضور اين افراد در بزرگراه جلال آل احمد محسوس‌‏تر از ساير نقاط شهر است و عده‌‏‏ای از آنها حتی با متوقف كردن عابرين و گاهاً درخوسات ارائه مدرك شناسايی سوال‌‏هايی را از مردم عادی می‌‏كردند كه اين امر تا حدودی غير طبيعی به نظر می‌‏رسد.
اين افراد بعضاً در برخی از خيابان‌‏های منتهی به بزرگراه آل احمد اقدام به داير كردن پست‌‏های ايست بازسی نيز نموده‌‏اند و اتومبيل‌‏هايی را كه از نظر آنها مشكوك می‌‏آيد متوقف و بعضاً به بازرسی آنها می‌‏پردازند.
گفتنی است اين مسئله تا حدودی به ديگر نقاط شهر نيز تعميم يافته به نحوی كه پست‌‏های ايست بازرسی حتی در خيابان‌‏های نظير وليعصر برقرار است.
آخرين خبرها از خيابانهای اطراف كوی دانشگاه حكايت از آرام شدن نسبی فضا را دارد.

گزارش «ايرنا» از تنش‌های جمعه شب و بامداد شنبه در كوی دانشگاه تهران
تهران ، ايرنا: كوی دانشگاه تهران و برخی خيابان‌های اطراف آن جمعه شب و بامداد شنبه دستخوش تنش شد.
اين تنش با درگيری‌های پراكنده ميان تعدادی از اجتماع كنندگان در خيابان‌‌ها و گروهی از دانشجويان در كوی دانشگاه با نيروهای موسوم به لباس شخصی‌ها آغاز شد.
سنگ پرانی طرفين سبب شد، نيروی انتظامی برای پايان دادن به تجمع‌ها و درگيری‌ها از تجهيزات ضد شورش استفاده كند.
نيروی انتظامی پس از تجمع‌ها و درگيری‌های چند شب اخير، از بعدازظهر روز جمعه در محوطه كوی دانشگاه مستقر شده بود.
تصميم استقرار نيروی انتظامی در كوی دانشگاه ، در جلسه‌ای با حضور نمايندگان وزارت علوم ، وزارت كشور ، دانشگاه تهران ، استانداری تهران و نيروی انتظامی اتخاذ شد.
به گزارش خبرنگار ايرنا علاوه بر كوی دانشگاه تهران ، خيابان‌های اطراف كوی نيز جمعه شب و بامداد شنبه ، لحظات متشنجی را پشت سر گذاشتند.
راه بندان‌های سنگين در برخی خيابان‌ها ، ايستگاه‌های بازرسی و حضور موتورسوارانی كه به طور جمعی در خيابان‌ها در حركت بودند، فضای خيابان‌ها را از شب‌های عادی متمايز كرده بود.
نيروی انتظامی برای كنترل اوضاع ، برخی از خيابان‌های اطراف كوی دانشگاه تهران را مسدود كرد.
خوابگاه‌های كوی دانشگاه تهران و شهيد چمران در خيابان كارگر شمالی و خوابگاه طرشت در خيابان جلال آل آحمد و نيز بلوارآزادگان دربزرگراه كردستان ، از جمله كانون‌های اين درگيری بود و خوابگاه طرشت برای ساعتی به تصرف نيروهای موسوم به لباس شخصی درآمد.
به دنبال استقرار نيروی انتظامی در كوی دانشگاه تهران و جلوگيری از ورود غير ساكنان به اين مجتمع خوابگاهی ، دانشجويان تعدادی از افراد لباس شخصی را كه وارد كوی دانشگاه شده بودند ، دستگير كردند.
چندنفر ازاين افراد پس از شناسايی آزاد شدند و تعدادی نيز برای تشخيص هويت در يكی از ساختمان‌های كوی نگهداری شدند.
براساس گزارش ديگری ، معاونت دانشجويی و فرهنگی دانشگاه تهران با نصب يك اطلاعيه در محوطه كوی دانشگاه ، از دانشجويان خواست برای حفظ امنيت كوی با نيروی انتظامی همكاری كنند و شرايط مساعدی را برای برگزار شدن امتحانات پايان ترم ، فراهم آورند.
در درگيری‌های جمعه شب و بامداد شنبه ، تعدادی از افراد مجروح و شماری بازداشت شدند كه از آمار مجروحان و بازداشت شدگان اطلاعی در دست نيست و شيشه تعدادی از خودروها و ساختمان‌های خوابگاهی در اين تنش‌ها شكست.
نيروی انتظامی در برخی از مكان‌های درگيری برای متفرق كردن تجمع كنندگان و گاهی برای پراكنده كردن افراد موسوم به لباس شخصی ، از گازاشك آور استفاده كرد.

دانشجويان در پی افراد مشكوك به ارتباط با انصار در كوی دانشگاه
گفته‌های شاهدان عينی از درگيری دانشجويان با اشخاص مشكوك به ارتباط با انصار كه از جيب آنها گاز اشك‌آور كشف شده خبر می‌دهد.
گزارش خبرنگاران خبرگزاری دانشجويان ايران از كوی دانشگاه حاكيست كه دانشجويان با شعارهای ”مرگ بر انصار“ آنها را جلب كردند كه با وساطت نيروی انتظامی يكی از آنها تحويل ساختمان سرپرستی كوی شد.
اين فرد خود را دانشجوی رشته مديريت معرفی كرده است كه دكتر ظريفيان و سردار طلايی به نمايندگان دانشجويان قول دادند پس از شناسايی هويت واقعی وی، در صورتی كه دانشجو نباشد او را به مراجع قانونی تحويل دهند.
از طرفی ديگر يكی از افراد موسوم به انصار كه از جيب او گاز اشك‌آور به دست آمده هيچ‌گونه صحبتی نمی‌كند و در سالن تلويزيون ساختمان‌های ١٤ و ١٥ كوی دانشگاه در اختيار دانشجويان است.
براساس اين گزارش، در ساعت ٢٢:٣٠ شخص ديگری نيز توسط دانشجويان دستگير شده كه دارای بی‌سيم و گاز اشك‌آور بوده است. از جيب او يك كاغذ كه روی آنها اسامی افرادی كه به آنها گاز اشك‌آور تحويل داده شده به دست آمده است.
همچنين به گفته شاهدان عينی در حدود ساعت ١٠ دقيقه بامداد چهار نفر ديگر از افرادی كه دانشجويان معتقدند با انصار ارتباط دارند در داخل انتظامات درب اصلی كوی دانشگاه توسط دانشجويان نگهداری می‌شود.


پنج نفر از نيروهای لباس شخصی توسط دانشجويان دستگير شدند
تهران - خبرگزاری كار ايران
٥ نفر از نيروهای لباس شخصی كه از درب غربی وارد كوی دانشگاه تهران شده بودند توسط دانشجويان دستگير و به زير زمين منتقل شدند.
به گزارش خبرگزاری كار ايران, ايلنا, يكی از اين افراد به نام محمد كاظمی كه خود را سياوش معرفی كرده بود در لباسهايش گاز اشك آور و باند پيدا شده است.
پيش از اين توافق شده بود كه نيروی انتظامی با توافق مسئولين دانشگاه از دربهای ورودی كوی محافظت می‌‏كند.
بر پايه اين گزارش نيروهای لباس شخصی از درب‌های غربی وارد محوطه كوی شده‌‏اند.
همچنين در پيراهن يكی از لباس شخصی‌‏های دستگير شده نام افرادی پيدا شد كه به برخی از آنها گاز اشك آور تحويل داده شده بود.
اين اسامی كه با درگيری و سختی فراوان به دست خبرنگار ايلنا رسيد بدين شرح است:
١- حاج بشير
٢- زاهدی فر
٣-عشقی
٤- اسماعيل زارع
٥- مهدی جراح
٦- حميد محمودی
٧- هوشياری
٨- خيزری
٩- مورانی
١٠-قباديان ( گاز اشك آور )
١١- كوشكی ( گاز اشك آور )
١٢- دهقانی
١٣- پور ميركی
١٤- همايون دالوند ( گاز اشك آور )
١٥ - داوود پور
١٦- محمود رضا اكبری
١٧- علی اصغر پيری
(اسامی فوق عين عبارات كاغذی است كه از يكی از لباس شخصيها گرفته شده است) 
 
يك لباس شخصی: «گفتند برويد داخل كوی، ببينيد چه خبر است!»
در آخرين ساعات شب گذشته و نخستين دقايق بامداد امروز پنج تن از افراد مشكوك به ارتباط با انصار كه برخی از آنها گاز اشك‌آور همراه داشتند، توسط دانشجويان شناسايی شدند و هم‌اكنون در سالن تلويزيون ساختمان ١٤ و ١٥ كوی نگهداری می‌شوند.
يكی از بازداشت شدگان كه خود را احمد سعيدی گروهبان نيروی انتظامی معرفی می‌كند، در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) در خصوص علت و چگونگی حضورش در كوی، اظهار داشت:‌ گفتند برويد داخل كوی ، ببينيد چه خبر است، خودشان هماهنگ كردند و هنگام ورود از ما كارت نخواستند.
وی ادعا كرد كه فرمانده‌ی ما سرهنگ حسين صادقی می‌باشد.
نفر دوم كه خود را رضا روزبهانی و يك راننده معرفی می‌كند، درباره علت و چگونگی ورودش به كوی گفت:‌ ديشب شنيدم كوی دانشگاه شلوغ شده است. امشب داخل اتوبان چمران كه بودم گفتم سری به كوی بزنم و از درب پشتی داخل كوی شدم.
وی در خاتمه سخنان حاضر به دادن نشانی خانه خود، جهت تحقيق برای صحت گفته‌هايش ‌شد.
سومين فرد بازداشت شده منتسب به انصار نيز كه در اثر ضربه صورتش خونی شده، خود را صادق زاهدی فر، گروهبان دوم كلانتری ١١٦ شهيد نامجو معرفی می‌كند. او نيز مانند سايرين اظهار داشت:‌ گفتند بياييم اوضاع را بررسی كنيم و ببنيم اوضاع شلوغ است يا نه.
چهارمين فرد خود را يك كفاش معرفی می‌كند كه از سر كنجكاوی به كوی آمده است. وی خود را سياوش كاظم زاده معرفی می‌كند كه دانشجويان ضمن بازرسی از وی، يك عدد اسپری اشك‌آور بدست آوردند.
علی نوروزی آخرين فرد بازداشت شده توسط دانشجويان نيز كه شغلش را ميوه فروش اعلام می‌كند ، به خبرنگار ايسنا می‌گويد كه صرفا از سر كنجكاوی و با عبور از نرده‌های سمت اتوبان چمران وارد كوی شده است.
لازم به ذكر است كه همه اين پنج فرد توسط دانشجويان و در محوطه‌ی كوی جلب شده‌اند و در حال حاضر نيز حال جسمانی آنها خوب است.
گزارشی ديگر حاكيست در پی مشكوك شدن دانشجويان به ٤ نفر در برابر ساختمان ٤ كوی، و تقاضای كارت دانشجويی از آنان، اين افراد خود را ساكن ساختمان ٢ معرفی می‌كنند. اين در حاليست كه چنين ساختمانی در كوی وجود ندارد. از اين رو دانشجويان به تفتيش آنها می‌پردازند كه بی‌سيم و گاز اشك‌آور از جيب آنها پيدا می‌كنند و آنان را به سالن تلويزيون ساختمان ١٤ و ١٥ هدايت كردند. اين افراد در بين راه مورد ضرب و شتم شديد دانشجويان قرارگرفتند. دو سرهنگ نيروی انتظامی كه برای تحويل گرفتن ٤ نفر يادشده وارد ساختمان ١٤ و ١٥ شده‌اند با حلقه زنجير دانشجويان و با شعار ”نيروی انتظامی ننگت‌باد ننگت باد“ و ”نيروی انتظامی خجالت خجالت“مواجه شدند. 

سردار طلايی: نيروی انتظامی تا ايجاد امنيت مطلوب دركوی دانشگاه حضور مستمر خواهد داشت
تهران - خبرگزاری كار ايران: فرمانده نيروی انتظامی تهران بزرگ اعلام كرد: تا زمان حصول اطمينان از ايجاد امنيت مطلوب در كوی دانشگاه نيروی انتظامی در اين محل حضور مستمر خواهد داشت.
سردار مرتضی طلايی عصر روز جمعه كه در كوی دانشگاه سخن می‌‏گفت، با اشاره به جلسه شورای امنيت گفت: توان نيروی انتظامی و حراست دانشگاه برای جلوگيری از حركات خارج از دانشگاه به كار گرفته خواهد شد و برای استقرار امنيت در كوی ، مشاركت دانشجويان يك پيش نياز اصلی است.
وی افزود: بنا به درخواست انتظامات كوی دانشگاه از نيروی انتظامی اين نهاد اقدام به استقرار نيروهای خويش در اين محل تا حصول اطمينان از امنيت مطلوب كرده است .
به گزارش خبرنگار سياسی خبرگزاری كار ايران , ايلنا, تا ساعت مخابره خبر ،‌‏مردم در خيابان‌های اطراف كوی حضور دارند و نيروهای موسوم به لباس شخصی با تذكر خواستار ترك محل از سوی مردم هستند .
از سوی ديگر هم اكنون خاموش شدن ناگهانی تيرهای چراغ برق در برخی از خيابان‌های اطراف كوی يكی ديگر از تمهيداتی است كه برای جلوگيری از برخی حركات پراكنده انديشيده شده است .
تا ارسال اين خبر خيابان‌های اطراف كوی دارای تجمعات پراكنده بوده و ترافيك سنگينی بر خيابان فاطمی حاكم است. 
 
اكبر رفسنجانی: تظاهركنندگان «سوسول» و «بچه ساواكی» هستند
اكبر رفسنجانی در نماز جمعه ديروز تهران از امريكا خواست وارد مذاكره با حكومت تهران شود.
وی گفت: «اگر آمريكايی‌ها عقل دارند بايد با كسانی كه می‌توانند با آنها كار كنند و فتنه را خاموش كرده و منطقه را آرام كنند، مذاكره كنند.»
به عقيده اكثر ناظران ، منظور اكبر رفسنجانی از «كسانی كه می‌توانند با آنها كار كنند و فتنه را خاموش كرده و منطقه را آرام كنند» خود وی و اطرافيانش می‌باشد.
به گزارش ايسنا، رفسنجانی، رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام در خطبه‌های نماز جمعه ديروز تهران با بيان اين كه «مشكلات چند سال اخير دنيا ناشی از اشتباهات مهم سياسی، اجتماعی آمريكايی‌هاست»، گفت: سياست كاخ سفيد اين شده كه با قلدرمآبی نظرات خود را در نقاط حساس دنيا اجرا كند كه يكی از آن نقاط حساس، منطقه ماست.
وی تاكيد كرد: آمريكا در درون خود مشكلات جدی دارند و برخی از اين اقدامات، برای فرافكنی است.
وی با اشاره به مسائلی و مشكلاتی كه پس از حمله به افغانستان و عراق برای آمريكا بوجود آمده و فشارهايی كه به آن وارد می‌شود و نيز با اشاره به طرح نقشه راه برای حل مساله فلسطين خطاب به آمريكايی‌ها گفت: اين فرافكنی‌ها جواب نمی‌دهد و بايد راه ديگری پيدا كنيد.
رفسنجانی، اتهام توليد سلاح هسته‌ای و نيز «فاصله مردم و مخالفت آنها با نظام» را از جمله فرافكنی‌های آمريكا در مورد ايران عنوان كرد و گفت: آمريكايی‌ها در ايران همواره چند نفری از فرزندان ساواكی‌ها و درباريهای فراری و تعدادی ضدانقلاب را دارند تا هرجا سر و صدايی بلند شد، خودشان را برسانند.
وی با اشاره به تجمعات و حوادث چند شب گذشته، گفت: چند جوان با حسن نيت در مورد خصوصی شدن دانشگاهها نگران شدند و اجتماع كردند كه البته وزارت علوم اعلام كرد كه چنين قصدی ندارد و تنها منظور استفاده از وقت بعدازظهر دانشگاهها برای آموزش به كسانی است كه می‌خواهند پول بدهند و البته آن هم جای بحث دارد اما چند ضدانقلاب از نوع همان سوسول‌هايی كه قبلا عنوان كردم، شعار داده‌اند و به مانور روی اين مساله پرداخته شد.
خطيب جمعه تهران با اشاره به تظاهرات ضدآمريكايی كه در زمان حمله آمريكا به عراق در دنيا صورت گرفت، گفت: آمريكا از خشونت پليس ما می‌گويد، در حالی كه در آن روزها در آمريكا، دانشمندان، اساتيد دانشگاه، كشيش‌ها و ... را كف خيابان خواباندند، بسياری را زنجيره كرده و كتك زدند و غرب‌زدگان نادان كشور ما گفتند اين قاطعيت آمريكاست. اگر اينگونه است، پليس اينجا هم بايد قاطعيت داشته باشد.
وی به جوانان به خصوص دانشجويانی كه علاقه‌مند به مسائل كشورشان هستند، نصيحت كرد: مواظب باشند در چاهی كه آمريكاييها حفر كرده‌اند، نيفتند كه اگر اين گونه شود، بدترين ننگی است كه در تاريخ فراموش نمی‌شود.
هاشمی رفسنجانی تاكيد كرد: اگر آمريكايی‌ها عقل دارند بايد با كسانی كه می‌توانند با آنها كار كنند و فتنه را خاموش كرده و منطقه را آرام كنند، مذاكره كنند. با اولدورم بولدورم نمی‌شود اين مسائل را حل كند. كاخ سفيد متاسفانه در اين مسير افتاده و هم خود را به هلاكت انداخته و هم ما را زحمت وامی‌دارد.

كونداليزا رايس: بايد موضعی اتخاذ كنيم كه تمايلات ايرانی‌ها آشكارا بيان شوند 
كونداليزا رايس، به ايران درباره‌ی آنچه كه آنرا ” دخالت در شكل بندی ساختارهای جديد قدرت در عراق و هرگونه برنامه‌ی غيرقانونی توليد سلاح“ می‌ناميد؛ هشدار داد.
به گزارش خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) به نقل از خبرگزاری فرانسه با مخابره‌ی اين خبر نوشت:«كونداليزا رايس، مشاور امنيت ملی بوش هم‌چنين به تهران هشدار داد كه واشنگتن، به دقت دخالت‌های ايران را در تروريسم بين‌المللي(!) تحت نظر دارد.»
وی ضمن ابـراز حمايت كامل واشنگتن از حوادث اخير در تهران گفت: «ما نمی‌توانيم از شرايطی كه در ايران می‌گذرد و اين كه ايران سعی می‌كند در جنوب عراق موجب اغتشاش شود، به راحتی چشم بپوشيم.»
رايس در ادامه ادعاهايش افزود: «ما بايد به عنوان يك جامعه‌ی بين المللی، تصميم بگيريم كه به ايرانی‌ها بگوييم، تلاش برای دست‌يابی به سلاح‌های كشتار جمعی و خصوصا سلاح‌های هسته‌يی غيرقابل قبول است.»
وی در ادامه با پيش‌گويی گزارش آژانس بين‌المللی انرژی اتمی كه قرار است در آينده منتشر شود؛ گفت: «به زودی گزارش آژانس بين‌المللی انرژی اتمی، مشخص خواهد كرد كه ايران دقيقا در حال انجام همان چيزی است كه آمريكا فكر كرده است؛ يعنی به كارگيری تكنولوژی پيشرفته برای هدايت برنامه توليد سلاح‌های هسته‌يی تحت لوای برنامه‌های هسته‌يی صلح‌آميز.»
وی گفت: «ما بايد برای حكومت ايران بسيار آشكار بيان كنيم كه نمی‌توانيم از شرايط فعلی كه فعالان القاعده به ايران رفت و آمد دارند، چشم پوشی كنيم.»
مشاور امنيت ملی رييس جمهور آمريكا افزود: «بخش انتخابی حكومت ايران نتوانسته است به قول‌های خود برای برقراری دموكراسی عمل كند و به جای آن، اجازه داده است كه يك رژيم غير انتخابی، كوشش‌های دموكراسی را مخدوش كند. ما بايد موضعی اتخاذ كنيم كه تمايلات ايرانی‌ها، آشكارا بيان شوند.»

انجمن دفاع از آزادی مطبوعات اين وضعيت را برای مصالح ملی كشور مفيد نمی‌داند
انجمن دفاع از آزادی مطبوعات روز جمعه با برگزاری يك نشست فوق‌العاده، رويدادهای اخير كوی دانشگاه به ويژه فعاليت خبرنگاران رسانه‌های گروهی و مورد تعرض قرار گرفتن تعدادی از خبرنگاران داخلی را مورد بررسی قرار داد و بيانيه‌ای صادر كرد.
در اين بيانيه آمده است: «رويدادهای چندروز اخير در حوزه اطلاع‌رسانی و پوشش همه‌جانبه خبری حوادث كوی دانشگاه و ديگر مناطق پيرامون آن به نقطه نگران‌كننده‌ای رسيده است.
برابر گزارشهای رسيده به انجمن دفاع از آزادی مطبوعات تعدادی از خبرنگاران، عكاسان و فيلمبرداران رسانه‌های گروهی مورد تعرض و تعدادی از آنان مورد ضرب و شتم قرار گرفتند. انجمن دفاع از آزادی مطبوعات ضمن ابراز نگرانی از پيامدهای ضايع‌شدن حقوق خبرنگاران در كسب و انتشار آزاد خبر، تأكيد دارد كه قانون مطبوعات كشور بر حق قانونی رسانه‌های گروهی برای كسب و انتشار اطلاعات داخلی و خارجی با هدف بالا بردن آگاهی‌های عمومی و حفظ مصالح جامعه تأكيد می‌كند. بنابراين ايجاد هرگونه اخلال در روند فعاليت خبرنگاران عملی مغاير مقررات كشور بوده و دستگاه‌های مسؤول كشور از جمله وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بايد هرچه زودتر از وظايف قانونی خبرنگاران دفاع كرده و ديگر نهادها را از تعرض به حقوق قانونی خبرنگاران باز دارند».
تضييقات و سياستهای محدودكننده آزادی بيان و حق انتشار نشريات در كشور كه طی چند سال اخير به‌ويژه توقيف ٩٢ نشريه و رسانه در سراسر كشور طی ارديبهشت‌ ٧٩ تا پايان سال ٨١ و ضعف دستگاه‌ها و نهادهای منعكس‌كننده خواست‌های عمومی و نيز ادامه اين سياست‌ها در مورد مطبوعات در حال انتشار كنونی باعث شده كه بيان خواست‌ها و اعتراض حوزه علائق مردم به خيابانها منتقل شده و ثقل خبری و پوششی و بعضاً هدايتی آن به رسانه‌های فراسوی مرزها انتقال يابد.
انجمن دفاع از آزادی مطبوعات اين وضعيت را برای مصالح ملی كشور مفيد نمی‌داند و از پيامدهای آن به شدت ابراز نگرانی می‌كند.
احاله كردن موضوعات مبتلا به اجتماع ايران به خارج از مرزها، علت‌يابی بحران‌ها و مشكلات داخلی در رسانه‌های فارسی زبان‌خارجی، اعتراف ضمنی به وجود اختلال در سيستم اطلاع‌رسانی بومی است.
انجمن دفاع از آزادی مطبوعات با تأكيد بر ضرورت برقراری موازنه رقابتی ميان رسانه‌های بومی و رسانه‌های فراسوی مرزها خواهان رفع توقيف از مطبوعات توقيف شده، احترام به حق مردم در انتشار آزاد اطلاعات، گسترش مطبوعات مستقل و حرفه‌ای است.
انجمن دفاع از آزادی مطبوعات معتقد است: از طريق اجرای ضرورت‌های يادشده می‌توان به موقعيت ركن چهارم دموكراسی و تبديل نهادهای خبری داخلی به مركز ثقل توجه افكارعمومی خوشبين و اميدوار بود.

مديرعامل خبرگزاری دانشجويان مورد ضرب و شتم شديد نيروهای انتظامی قرار گرفت
«ابوالفضل فاتح» مديرعامل خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا) حدود ساعت ٢ بامداد روز جمعه در هنگام خروج از كوی دانشگاه توسط برخی ماموران نيروی انتظامی مورد ضرب و شتم شديد نيروهای انتظامی قرار گرفت. فاتح كه در جريان حوادث شبهای اخير برای افزايش ضريب امنيت خبرنگاران و عكاسان ايسنا به همراه آنان در كوی حضور می‌يافت و دارای كارت رسمی قرمزرنگ ويژه خبرنگاران نيروی انتظامی نيز بود، در اين حمله به شدت از ناحيه سر، پا و صورت مصدوم شد. اين حمله هنگامی رخ داد كه فاتح از ماموران نيروی انتظامی خواست تا از سنگ پراكنی و هتاكی به تجمع كنندگان خودداری كنند.
پس از اين حمله كه با شكستگی سر و پاره شدن لب فاتح منجر شد، وی به داخل كوی دانشگاه بازنگشت. فاتح درباره علت اين امر كه به مصدوميت بيشتر وی منجر شد، به خبرنگار "رويداد" گفت: «مطمئن بودم كه اگر با آن سر و روی خونين به داخل كوی بازمی‌گشتم، قطعاً مشاهده سر و وضع من باعث تحريك بيشتر دانشجويان می‌شد و چه بسا به درگيری در خيابان هم كشيده می‌شد.»
اين گزارش حاكيست: فاتح پس از اين حادثه مستقيماً به نزد سردار طلايی كه در خيابان اميرآباد بود، رفت و مشاهده احوال وی، به شدت سردار طلايی را متأثر كرد. فرمانده ناحيه انتظامی تهران بزرگ پس از اين جريان قول رسيدگی و تعقيب عاملان ماجرا را داد.
مديرعامل ايسنا به فرمانده نيروی انتظامی گفت: «من آمده‌ام تا به شما بگويم برخی نيروهايتان كم صبر و تحمل هستند و اين شايسته نيروی انتظامی نيست. اگر دانشجويان عصبی هستند، نيروی انتظامی نبايد واكنش عصبی‌تری نشان دهد.»
فاتح اعلام كرده كه قصد پيگيری و شكايت از ماموران را ندارد اما، جلوگيری از فعاليت رسانه‌های داخلی را به ضرر منافع ملی می‌داند.

ناآرامی‌های اخير، حاصل عملكرد «دستگاههای ناپاسخگو» در حاكيمت است
انجمن اسلامی دانشجويان دانشگاه تهران و علوم پزشكی در مورد وقايع اخير كوی دانشگاه تهران بيانيه‌ای صادر كرد.
در ادامه اين بيانيه آمده است: بارها از سوی دلسوزان به مسؤولان نظام در مورد ايجاد انسداد سياسی هشدار داده شده بود ولی متاسفانه به بسياری از آنها بی توجهی شد. نتيجة انسداد سياسی اين است كه دانشجو به راحتی و از هر روزنه‌ای كه می‌يابد به بيان اعتراض خود مي‏پردازد و در اين حالت چون به خواسته‏هايش توجه نشده و از سوی نهادهای حاكميت مورد بی‌مهری و سركوب قرار گرفته، ممكن است مسير اعتراض به انحراف كشيده شود. بنابراين هر چند نوع رفتارهای معترضين مورد تاييد نباشد و مسير قانون را زير پا بگذارد، اما مقصر اصلی دستگاههايی هستند كه به وظيفه خود درست عمل نكرده و خود را پاسخگو به مردم نمي‏دانند.
نويسندگان اين بيانيه در ادامه افزوده‌اند:‌وقايع ١٨ تيرماه ٧٨ هيچگاه از اذهان دانشجويان پاك نشده است. اگر آن روز كه دانشجويان خواستار رسيدگی عادلانه دستگاه قضايی به اين جنايت سبعانه شدند، آن را به دزدی يك ريش‌تراش تقليل نمي‏دادند و به راحتی همه مرتبطين با اين فاجعه را تبرئه نمي‏كردند، امروز شاهد بی‌توجهی دانشجويان به هر نوای عدالت‌طلب و مبارزه با تبعيض از سوی حاكمان نبوديم. دانشجو ديگر نمي‏تواند به حاكمان خود اعتماد كند و نتيجه اين بی‌اعتمادی خشمی است كه گهگاه در مجرای غير طبيعی مي‏افتد.
در ادامه اين بيانيه با بيان اين كه از ابتدای امسال شاهد تحريكات مجدد سردار نظری مبنی بر مقصر بودن دانشجويان در واقعه كوی دانشگاه بوديم، پرسيده شده است: آيا اين خود بر برنامه‏ريزی مجدد باند سعيد امامی در به آشوب كشيدن كوی دانشگاه اشاره ندارد؟ چرا دستگاه قضايی پس از چند سال به پرونده‏های لباس‌شخصی‌ها رسيدگی نمي‏كند؟
اين بيانيه ميس‌افزايد: دانشجو تحمل نمي‏كند وقتی مي‏بيند عده‏ای افسار گسيخته دست به هر اقدامی زده و از مصونيت آهنين از سوی نهادهای قضايی برخوردارند.
در اين بيانيه، با اشاره به تعطيلی فله‏ای و يك‌شبه روزنامه‏ها و رسانه‏های داخلی، آمده است: اين امر خودبه‌خود اذهان جست‌وجوگر را معطوف به صدای رسانه‏هايی مي‏كند كه اعتقادی به مفاهيم والای قانون اساسی ندارند و نتيجه اين مي‏شود كه تاثير آن را در اين چند روز مي‏توان به عينه مشاهده كرد. بنابراين نمي‏توان به‌طور يك‌جانبه حكم به دست داشتن بيگانگان در اين واقعه داد؛ هر چند دخالت و تحريك بيگانه و نيروهای منفور مردم ايران در خارج كشور قابل تاييد است، ولی انگشت اتهام به سوی كسانی در داخل است كه فراهم كننده زمينه دخالت آنان هستند و به راحتی تمام منافع ملی را زير پا مي‏گذراند.
در اين بيانيه تصريح شده است: خصوصی شدن دانشگاهها ضربه اساسی به پيكره دانشگاه است كه نمي‏توان به راحتی از كنار آن گذشت؛ ايجاد شكاف بين فقير و غنی، مدرك فروشی، تبعيض در نظام آموزش عالی و زير پا گذاشتن اصل ٣٠ قانون اساسی به اساس اين طرح، گوشه‌ای از آن است. هر چند مي‏توان ادعا كرد كه عدالت هدف بوده است ولی فقط ساده‌انديشان باور خواهند كرد. ما ضمن اعلام مجدد مخالفت با اين طرح، خواستار لغو آن از سوی مجلس و دولت و همچنين لغو كامل ماده ١٥٣ برنامه سوم توسعه هستيم و پيگيري‏های خود را تا حصول نتيجه ادامه خواهيم داد.
اين بيانيه می‌افزايد: اولين نياز هر انسانی امنيت است. بنابراين نمي‏توان به بهانه خطای عده‏ای امنيت دانشجويان و كوی دانشگاه را به خطر انداخت. دانشجو نياز به آرامش برای تحصيل دارد و لذا خواستار توقف هر حركتی چه از سوی نهادهای انتظامی و امنيتی و چه از سوی عده‌ای دانشجو و ايجاد آرامش در محيط دانشگاه شود، هستيم.
در ادامه اين بيانيه از زحمات سردار طلايی در جهت كاهش نگاه امنيتی به اعتراضات دانشجويان تقدير و تشكر شده و در عين حال آنچه كه ضعف و سستی و بعضا عملكرد مقابله‌جويانه و غير قابل دفاع نيروی انتظامی در بخشی از تحركات شبهای گذشته، خوانده شده غيرقابل چشم پوشی دانسته شده است.
اين بيانيه می‌افزايد:‌ وظيفه نيروی انتظامی حراست از امنيت دانشگاه و دانشجوست و در اين ميان لازم است اجازه ندهد عده‏ای خودسر و لباس‌شخصی دست به تحريك دانشجويان بزنند. دانشجويان نيز بايد از هر گونه شعار، حركت و عملی كه موجب شعله‌ور شدن آتش درگيريها شود، خودداری كنند كه در غير اين‌صورت دست به قلع و قمع دانشجويان زده می‌شود.
نويسندگان اين بيانيه می‌افزايند: ما اعلام مي‏كنيم جنبش دانشجويی همواره مدافع آزادی، عدالت و استقلال است كه از شعارهای اساسی جمهوری اسلامی ايران بوده و سر در گرو اعتلای ايران اسلامی دارد و در اين راه تخطی از قانون را مجاز نمي‏شمارد ولی هيچگاه اسلامی را كه منجر به حاكميت استبداد دينی و متحجرين بی‌درد و دين به دنيا فروشان گردد را نخواهد پذيرفت و تا آخرين توان در مقابل آن ايستادگی خواهد كرد.
در پايان اين بيانيه آمده است: با تشكر از زحمات بی شائبه مسؤولان دانشگاه تهران و علوم پزشكی و كوی دانشگاه تهران به خصوص مهندس خداياری، معاونت دانشجويی دانشگاه تهران كه تلاش فراوانی در كاهش درگيريها و تشنجات داشتند، خواستار ادامه پيگيريهای آنان در جهت حفظ حرمت و امنيت دانشگاه هستيم تا بتوانيم سرآمد دانشگاههای ايران به لحاظ استقلال، توليد علم و سياست‌ورزی متعهدانه باشيم.
 





[بازگشت به صفحه اول]
[iran emrooz © 1998 - 2002]         editor@iran-emrooz.de