Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

AUTORISERT HELSESTUDIO - NORGES HELSESTUDIO FORBUND
CITY GYM FINNSNES
TILBAKE TIL CITY GYM´S HJEMMESIDE!

HVOR ER CITY GYM? - - - TRENINGSPROGRAM - - - TRENINGSTIPS - - - SPØR OG SVAR - - - ÅPNINGSTIDER - - - PRISER

Hvorfor bør man mosjonere eller trene?

Trening kombinert med et riktig kosthold gir en sunn og sterk kropp som: Trening gir også muligheter for avkopling fra stress i arbeid og dagligliv, og gir muligheter for å treffe andre mennesker i hyggelige miljø innen sport, idrett og fritidsaktiviteter.

Hvorfor trene på et helsestudio?

Alle kan trene på et helsestudio enten man er gammel eller ung, trent eller utrent. Man har hele tiden en kyndig instruktør tilgjengelig, som hjelper deg når du måtte ønske. Nettopp denne profesjonelle hjelpen av en autorisert helsestudioinstruktør er kundens garanti mot skader. De viktigste grunnene til at man trener på et helsestudio er at man kan :

Alternativ trening på et helsestudio ?

På et helsestudio kan man trene flere forskjellige former for trening, for eks. styrke, spenst, utholdenhet eller bevegelighet. Det er også mulig å kombinere flere av treningsformene. Dette er av vesentlig betydning for idretts-, sportsutøvere og mosjonister som p.g.a. ensidig kroppsbruk trenger alternativ trening. Også rehabilitetstrening etter skader og behandling, kan trenes på helsestudioet, ofte i samarbeid med lege, kiropraktor eller fysioterapeut.
Norges Helsestudio ForbundHar du liten eller ingen erfaring med trening på helsestudio ?

Du vil få den beste veiledning og opplæring av våre høyt kvalifiserte instruktører.

Alt du behøver å gjøre er å møte opp når som helst i åpningstiden. Du må gjerne ringe og avtale prøvetime på forhånd. Dere kan gjerne komme 2 eller 3 sammen til prøvetime!

Instruktøren setter opp et forslag til treningsprogram ut fra din helsetilstand, egne ønsker og målsetning for treningen, samt tidligere og nåværende aktivitetsnivå!

Etter dette vil instruktøren gå gjennom programmet med dere samtidig som dere får lære litt generelt om trening på helsestudio! Denne første prøvetime er helt gratis, og vil vare omtrent en time. Det vil alltid være en instruktør på studioet som vil hjelpe deg og som du kan spørre!

City Gym

Lykke til !

Instruktører: