Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Nog meer 2cv-onzin. Een echte 2cv screensaver. Hier heb ik even een stukje van het scherm gekopieerd. Ook deze screensaver is gratis te verkrijgen. Klik op het plaatje, dan kom je op de site waar je hem kan downloaden.

Zelf heb ik thuis een MP3-player, waarmee je bijna alle muziekbestanden kan afspelen. Het leuke van deze speler is dat je zelf de vorm van de speler (skin) kan downloaden op verschillende pagina's. Op de site van Winamp (maker van de MP3-player) zijn veel skin's te vinden. Er is zelfs een aparte gedeelte voor auto-skin's, maar geen 2cv-skin. Toen heb ik zelf maar een 2cv-skin gemaakt. Als je zelf een MP3-player thuis hebt kun je bij mij de 2cv-skin gratis downloaden. Hieronder tref je twee skin's aan: Een van de vele die je kan downloaden bij Winamp en de unieke 2cv-skin door mij zelf gemaakt. Als je nog geen MP3-player hebt kun je deze op de site van Winamp gratis downloaden. Ook kun je op deze site andere skins downloaden, maar op de site van Winamp staat geen 2CV-SKIN!!! Deze is alleen bij mij gratis te verkrijgen. OM EIGENAAR TE WORDEN VAN DEZE 2CV-SKIN HOEF JE ALLEEN MAAR EVEN OP HET PLAATJE TE KLIKKEN EN OP OK TE DRUKKEN. Daarna moet je het zip-bestand even uitpakken en vervolgens plaats je het in de sub-map SKINS van de Winamp-directory tussen de andere skins.
  • Winamp Homepage

    Om deze bouwplaat uit te printen kun je het plaatje het beste eerst opslaan (rechtermuisknop + opslaan als), en daarna uitprinten.

    Klik hier om de 2CV-RACE GAME te downloaden