Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
 
Etusivulle
Oriit & updates
Tammat
Yksityiset
Kasvatus
Tietoa Tallista
Tapahtumat
Yhteystiedot

 
Ystävyystalli
Ystävyystalli
Ystävyystalli
VirtuaaliRatsastajainLiitto
Näyttelyjaos
Kouluratsastusjaos
Esteratsastusjaos
VirtuaaliKasvattajainLiitto
Ratsastusseura Hubertus Riders

 

 


 

 9.1.05  Hyvää alkavaa vuotta myös meidänkin puolesta teille kaikille! Anteeksi kovasti, etten ole päässyt kovin usein päivittämään sivuja, mutta kouluni todellakin vie suurimman osan ajastani tällä hetkellä ja netti jää sitten valitettavasti vähemmälle. Mutta nyt aijon päästä päivittelemään mahdollisimman usein sivuja ja nyt kun hieman paremmin ehdin tulemme järjestämään enemmän toimintaa!

 

     

 

TERVETULOA!


Entinen S.N.A.W Stud toimii nykyään pelkästään oriasemana Haferhof Hengstation. Tallin kaikki tammat pysyvät kuitenkin aivan normaalisti tallissa ja niille teetetään varsoja saamaan malliin ja niillä kisataan samalla tavalla kuin oreilla. Tallista löytyy monenrotuisia oreja, mutta pääsääntöisesti puoliverisiä, welshejä ja suomenhevosia.


Varsoja teetämme aivan normaalisti, mutta kasvattajanimi muuttui. Nykyään tunnistat kasvattimme liitteistä HH, Hof, HH's ja HFR. Orimme ottavat myös tammavieraita vastaan ja tilausvarsat ovat myös mahdollisia.


Oriasema sijaitsee rauhallisella paikalla maalla, tarpeeksi kaukana liikennetyistä teistä. Oriasemalla tullaan järjestämään ahkerasti jaosten alaisia kilpailuja kaiken tasoisille ratsastajille.
 

Muistathan kuitenkin, että kaikki materiaali mitä sivuilta löytyy on virtuaalista ja mitään ei ole oikeasti olemassa! Tutustu toki sivuihin ja komeisiin oreihimme ja voit aina käydä kirjoittamassa tallikirjaan.


Tervetuloa uudelleenkin tallille!

Tallinomistaja, Enica/Eini.E

 

 

 

 

 

back to top back 1