Datorn med:
Windows XP? - Återvinns medan vilken dag jag får låna/hyra något som gör trans sporten lättare, återstår att se. Orsak blev besmittad med en 'Snifula' (trasselsudd) som sover tills den får vakna till liv via dess hacker som tillverkade den eftersom den växte sig inom RAM. Att markören blinkade tydde på en viss art av programmerings språk som inte går att avsluta som man ska. Så. Om jag hade rätt utbildning så hade jag via bakgrunden i blindo tagit bort den inom malware spåren. Medan tyvärr har jag bara ett Cors eller Eraon vitt kör kort inom 10.87112% hittills, som väntar på en av Erudan planeterna.

Windows 7 pro? - Historia inom detta. Tills jag inom önskemål får råd till en bättre speldator med samma önskemål upp till 21Ghz tyvärr igen. Medan 10.000 Skr inte räckte till alla mina önskemål samt dock blev bara en 3Ghz någonting, inom ASUS moderkort och ASUS grafikkort samt troligen inte senaste stereo Creactive som ljudkort. Mig som Etren Masen trimmade den, när jag tyckte den gick för trögt inom Civilization V, oj vad väntande inom upp till två minuter inom alla 7 stycken AI Civ-schack runda, som sänktes ner till 12 sekunder. En hacker vän tyckte den gick för fort till mina övriga köpta PC spel. Dagens tider nu när jag får det tillräckligt tråkigt så byta till dess dator igen och följa avsluts lagen. Innan att kanske försäljer den till BEC. Där vissa avinstallationer kräver både skivan och Internet tyvärr.

Windows 10 eller högre? - Efter mycket krångel inom att registrera och ändra på ett namn som inte var mig. Så. Till slut lyckades jag med det och sedan så vill jag ha dess dator i minst tio år. Medan att logga in sig gick inte som jag själv ville. Istället för ett nära automatik att fylla i passordet. Medan att spara i en säkerhets fil, förstår jag inte vägen till dess tre funktioner, inom samma ärende att säkerhetspara, som ropar efter att jag utfört något oförståeligt angånget säkerhets boxen, som vill åt min mobil igen som jag inte hade tillräckligt tid till den dagen. För musens del så vet jag inte vart man går för att ställa in den rätt. Och vissa spelprogram så 30 meter inom 1,5 sekunder trots Boinc bromsa med 100% första raden och 70% andra raden. Som ny priset där jag var med min God Man 2021-08-någonting så med VISA Electro 20.990 Skr för en krämig dator med redo till för tunga spel. Detta vart inom 2,5 års sparande, i stället för 3,5 års sparande med 500 Skr per månad, som det vart planerat via kalkylatorns uträkning, inom Windows 7 pro.

Sysselsättningen:

English - Search Central Across Network Navigate Energy Resource.
Svenska - Sök Central Tvärsöver Nätverk Navigering Motor Resurs.

Start regler:
Utlänningar, skriv och förstå, endast Svenska.
Har endast två av fem plus att stava på Engelska.
Vidare tränar jag på Engelska och Amerikanska.
Utan att gå i en skola på grund av hälsans tillstånd.
Sökning för hand? Tyvärr ringrostig, medans fortfarande
gratis via för hand. Dock inte inom, betalda områden,
heller. Samt inom bilder, så blir det, bara länken.
Samt vidare får ni inte, bli arga, över att, det
tar längre tid, än önskat. Samt jag, förhåller
inom, Jesu Kristi kyrka av sista dagars heliga,
lagar och regler, när det gäller, sökningar till eder.
Även jag, har en seg, anslutning, som utför sökningen.
Medan jag är tacksam över att det kostar nödvändigt.
E-post adressen nedan är inte till för att dejta med mig.
Om jag inte har besvarat, att det är beläst, inom tidigast
nästa sju dagar, så är jag troligen inlagd, på psykosvården.
Om det bliver ett avbrått på Internet så icke fel av mig.
Slut regler hittills.

Frågor listan start:

Fråga - Varför står det redan scannercicret i ämnes radens text linje?
Svara - Förr i tiden hade jag ingen aning om det gällde inom att söka åt folket, så när koden blev hittad inom en sökning så blev det lättare att sortera e-posten.

Fråga - Om jag har gratis e-post, hur gör jag då?
Svara - Högerhänta klicka med höger knapp och kopiera e-postadressen. Sedan digital klistra in till ditt e-post inom adressraden.

Fråga - Om det inte bliver något automatik på ämnesraden?
Svara - Ja ha du, då får du själv fylla i scannercicret inom ämnes raden.

Fråga - Hur snabbt svarar dig?
Svar - Max hastigheten på 16 svar för hand per dag. Vissa länkar angiver vart jag har varit på Internet och därför är länkarna så långa inom dagsläget. Ja på grund av att Internet Polisen vill spåra inom C++ eller Java, som jag inte kan ett dugg om dem båda. Medan att jag vet att Java är snabbare än C++ och Cors något snabbare än Java.

Grupp fråga via STB - Vi har letat i dagar efter en språkskola och tröttnat leta.
Sökorder utförd - Jo tack vare en reklam banner på vägen dit så heter siten Babbel och håll till godo inom att betala för dess tjänster per språk. Vidare inom se avdelningen i länkadressen, så byt ut den till erat Internet språk ändelse, tror jag på att det är så. Det är mänskligt att fela (icke Jehovianska bibeln).

Frågor listan slut.

E-post till mänskliga Internet Namnet - Scanner Cicret. Där detta leder till en sökning beroende på hur dig skriver. Där bokmärken utökas till allt eftersom jag hittar det jag tycker är rekommenderat. En länk till en Zip eller RAR om det, en hel del senare. Samt inom historiken så var dess favoriter eller bokmärken samlingen över 2MB inom ZIP och PC en gång i tiden.

S.C.A.N.N.E.R. historiken.

Jag skriver, editerar efter behov.