Start inledningsord:
Jag går inte med, på att ta självmord, eftersom det åberopar, sig inom min tro på, Jesu Kristi kyrka av sista dagars heliga, att jag då hamnar i helvetet. Jag vill häller, inte bli mördad, inom Internet eller det verkliga livet. Uppgiften a till z och noll till nio, i ett och samma fras, är en självmords uppgift av ett barn, som tror att det är ett ur häftigt stort spelprogram, som jag inte kan räkna igenom till, text dokuments nivåerna. Vid uttalets ordet Tjaigong talet (1^1.000 enligt Kina eller Japan), ledde en gång i tiden, att till och med den hypofysen omgången, blev full, när jag den omgången, akut mätte av det till förkortningen till cirka 1.856^14.576 med slut siffrorna minus 123.578.905.395 och dela med något, nummer tal.

När max mottot inom min hjärna, nära överskriver sig, så blir jag skakig, och torr i munnen, så jag inte kan prata, samt jag blir, en annan människa, med mina nerver så skakig, att vatten muggen, eller glaset, blir slutligen tom, trots att jag inte ens har druckit drycken alls. Vidare när jag hostar, så kommer det ut, en hel del slem, som jag måste, spotta ut någonstans, för att överleva. Får jag inte spotta så leder det till kvävning och jag dör, samt att andra tvingar mig till självmord, eftersom dem inte tycker om mina förmågor inom företaget, medan pengar vill dem ha på samma gång. Spottnings orsakerna inom samma sak som vid kylallergi attack. Som läkarna hotar mig med 'rabalder' (talesätt) om jag inte sväljer, så måste jag spotta ut än då, för att överleva den förstora eller för kladdiga och sega loskan. Och på så vis taga emot rabalderna i alla fall, enligt vad som var deras egen vilja.

Jag arbetar hittills, inom allt möjligt, som ingår inom goda sidans sak frågor. Vidare har dess hjärna, ett max motto på i 1024, arbetes storleken max upp till, 85 stycken Terabyte, medan max hastigheten 1^348.984.700 Hz per en hel sekund, som jag inte vill överskrida, eftersom det är min max hastighet, för företag och resten förklarat inom index filen till detta företag, dock måndag till lördag och sedan gånger 10 söndagar.

SKR1 skeppet, är en skänk från 'ovan' (talesätt), till mitt företag. Medan jag fick SKR2 efter att ha skänkt bort pengar eftersom jag ville veta hur långt 2 stycken Zellyarder 1^156.000.000 Skr räckte till inom rymdskepp till mitt befogande. SKR2 tager emot data från SKR1 där SKR2 skickar lagom portioner till min hjärna, som vill säga mitt företag: Scanner Thought Brain. Slut Inledningsord.

-

Start varningar:
Att styra fordon inom icke ordning inom GPS signaler kan jag tyvärr inte gå med på, eftersom det leder till endast olyckor som är livs farliga. Vidare vet den här hjärnan hittills ingenting om Kirurgikortet, samt bara ytterst lite om Kran kortet. Vidare inom pengar satsning tippning så vill jag inte utföra tvångs handlingar inom idrott samt inte bli oddset påverkad inom vad mig utför. Vill inte igenom gå inom forskningen av vad min hjärna går för. Samt forskarna måste säga ett ja till att ställa sig på den väntande kön. Och SKR2 rymdskeppet är hittills för tung för Etren Masen planetens lilla Civilisationen Sverige II och jag uppmanar eder därför att inte uppmana dess SKR2 rymdskepp att landa på Etren Masen planetens område Sverige II. Eftersom den väger över ett obegripligt tal på 1^1 biljon ton. Vidare behöver jag minst 80 procent inom arbetes hjärnan som är till för att sova som tidigast Svensk tids lag klockan 20:00 eller 22:00, fram till 06:00 eller 08:00 inom normal tid inom Etren Masen planeten tids räkning i Svensk civilisation. Etren Masen planeten är 4 ljus sekunder stor och dess sol 18 ljus sekunder samt Sverige II längd 12 millimeter inom dess skala. Slut varningar.

-

Trots max 512 anslutningar, innan det känns både äckligt, och ont i huvudet. Där när hjärnan ringer upp er anslutning när någon av dess 512 anslutningar är redo. Samt i stället för slutligen en tonsignal var tredje sekund, så bliver det instrumental musik samt för att slippa språkförbistringar. Samt anslutnings taxan inom 10 Skr sedan 10 Skr per minut gäller först när dig ansluter in mot kön till dess 512 anslutningar i min hjärna www.scannerphone.com där språken går inom vad babylon250 med uppacknings graden Drive 20 inom programmet slut kod ZACE inom steg för steg ner till Drive 0. Där röstmässigt klarar av, ut eftersom det finnes dialekter i diverse länders så kallade Län. Min hjärna pratar på moderspråket Rix Svenska och dig hör det på ditt eget modersmål, där när dig pratar på ditt eget modersmål så förstår min hjärna på mitt modersmål Rix Svenska. Dock inte utåt sett av hjärnan till exempel via TV. Den tekniska delen är för krånglig att förklara. Lagarna inom erat land måste finnas på en dator server med minst en Terabit in för att söka efter lagligt information inom ert lands lagar. Min hjärna är på minst 1500 THz ut till SKR2 samt det är max 17 THz in till min hjärna. Vidare så att prata muntligen via dialog på diverse språk går inte efter som jag inte kan alla dess språk utan endast vag Engelska och nära flytande Svenska.

Så. Om ni ser med eran egen art av koppar länga eller metall länga på dess pålar eller el kraftverks ledningar komma farande med 1 styck Zerabyte per sekund så ser det ut som en art av Cruser (se TV serien Automan som assistent/butler) så som sker endast vid ut gående trafik. Glas fiber eller hårdare diamant fiber går det också så länge det inte finns något brännbart omkring kabeln. Inom Sverige med företaget 3 så är maxhastigheten ut ur min hjärna 1^666.000 Hz. En Hz över det till, så lika med en blixt igenom luften, mellan stolparna för ner link och upp link eller en Automans cruser via el ledningars Internet. Som igentligen är till mindre kablar max 128 Byte per sekund.

-

Inom ett av mina förmågor inom Sverige Civilisationen. När det är tillräckligt tyst omkring mig, inom att kunna höra på allmän kommunikationsradio, är min hjärna lyssnings bar verksamheter där det har gått så långt att jag fått reda på att jag har klarat av hela Sverige II på Etren Masen planeten. På marken vid Höger fot taga emot data och Vänster fot sända data.

-

Sjukvårds undersökning via att det känns något äckligt i hjärnan. Vidare går det inte med för mycket små barn minimums 3+ åldern. Medan jag kan absolut inte utföra det på mig själv, trots att någon skrattar och försöker tvinga mig, enligt företags kontraktet inom affärslivet. På grund av om jag gör det, så förlorar jag företaget, i enlighet med kontraktet.

Redigering inför nyheterna inom Sveriges Internet måste vänta tills jag känner mig klarare i hjärnan.

Polisiära positioner om man vet personens mobilnummer, eller födelsetid in på noggrannhetens klockslagen, hjälper inte det så måste jag få veta kortnumret på den eftersökte, inom se ovan skrivet, ifrån där jag befinner mig för stunden. Intelligens nyckel är någonting helt annat, som man får fram via att personen sväljer. Om individen vägrar att svälja, så blir munnen antingen fylld med kroppsvätska och måste slutligen tömma munnen, eller att munnen blir för torr, så att man inte kan prata, så måste man dricka minst två deciliters vatten. En del kan bli så törstiga att dom vet inte vad dem dricker och olyckligtvis leder det i sin tur till tyvärr döden. När man inte har druckit på ett bra tag, så kan man inte prata, utan då måste man skriva ner det, med verktygen papper och pennan, för den som inte begriper, på datoriserade dator artiklar.

-

Till övriga filers indelningar inom minst 1024 uträkningar så som inom arbetsmusklerna max 85 Terabyte per arbetsficka, för dess område jag analyseringar inom hjärnan. Höger hjärna där 40 procent till arbetes filer och 40 procent till närminnet eller kunskaps minnet och 20 procent till dagboken, på grund av dess närminne går så fort slut, innan manna minnet, och det vill säga editerar tills det är någon anteckning att spara. Nå ja, vänster sida max 99 procent till RAM och MoreHzProgrammet fyller upp 50 procent inom RAM området när den är igång, för att få en snabbare processor i hjärnan. Där inom Cors askmaximumsarondsfilar är också genomförd inom max 4 antalets omgångar annars är dig dödlingt död. Arbetsminnet tager emot filer som är, max 85 Terabyte per ficka utom ett viss område på max 64 Gigabyte per ficka, medan max hastigheten 1^348.984.700 Hz per en hel sekund till hela uppgiften i hjärnan. Påmind eder att kunna betala det också inom Skr och BOINC uppgifterna ner till 0,01 Vnk som minst per dess 32 MB arbetsfil. Där Vnk lika med Venezuela Kronor som är det minsta valutan inom Finansen.

-

Angående inom Polisiära fall enligt nedan filtreras, om dig inte är registrerad inom lagen, att få sända det dig vill sända. Annars hamnar dess ting, inom kopia från mig art av utrensning till Polisen. Och dess Polisen får reda på om dig så mycket det går inom Polislagarna. Slut inledningsord.

-

E-post inom endast Text meddelande
och inom Internet Lagen så max
10 Megabyte dock endast i text,
Bilder böter fälldes inom STB:

Hög prioritering 30.000 Skr.
normal prioritering 15.000 Skr.
låg prioritering 10.000 Skr.

-

MMS inom endast text meddelanden.
Per sammanlagda 1.024 text tecken.

Hög prioritet 30.000 Skr.
Normal prioritet 15.000 Skr.
Låg prioritet 10.000 Skr.

-

MMS inom endast film visningar.
Totalt 45 minuters inspelning.

Hög prioritet 30.000 Skr.
Normal prioritet 15.000 Skr.
Låg prioritet 10.000 Skr.

-

MMS Stillbilder.
Totalt max 10 MB,
plats per bild.

Hög prioritet 30.000 Skr.
Normal prioritet 15.000 Skr.
Låg prioritet 10.000 Skr.

-

Scanner Thought Brain - telefon nummer +46197406206636021048 samt aktiverar samma nummer inom mobil Appen STB och att logga ur så eder med MAC/Apel starta om mobilen om den är ny och var fräsch från butiken. Medan eder med gamla eller begagnade mobiler måste tyvärr plocka ur batteriet om omstart inte fungerar. Eder som bär på batteriet som en portfölj så lägg på luren och drag ur kabeln till batteriet, eller hur det nu var inom historians lopp.

-

Väderprognos - inklusive start beloppet:
Inom en kilometer ner till en decimeter noggrannhet - 0,01 Vnk per sekund. Vid stiltje uträkning inom kraftiga oväder, exempelvis så som tromber över USA, dock kostar det en då 0,01 Vnk per sekund i alla fall. Medan så länge ni vill ha programmet online. När dess prognos karta är klar för edra huvudens uträkningar så loggar ni ut till ett stiltje. Inom träng gäller dock inte bastant tält och byggnader samt stilla stående fordon i vägen. Mycket säkrare med upp till per vecka, än så länge fortfarande en månad i förväg, lika med en chansnings prognos, som varje dag på sena 1970-talet efter Kristus och tidiga 1980-talet efter Kristus och när det bliver för många anslutningar så bliver det frågvist dyrare. Men icke då utan att det bildas köer och köerna kostar 0,01 Skr per sekund och inom Sverige är ett öre lika med exempelvis 89.677.888.988.763.767.999,98 Vnk inom Venezuela pengar valutan. Så. Annars bliver tjänsten för dyrt för eder som har en liten ekonomi kvar. Allt sammanlagt så 366x24x60x60 års totala sekunder lika med 31.622.400 Vnk. Inom 24 timmar om dygnet i sekunder. Normala pengar trycket är på 1^10 biljon Skr in per 8 timmar inom överskottet efter skatterna. Det vill säga först 20% till Herren Jesus Kristus och sedan 30% till Svenska Finansdepartementet och 30% till EU skatten samt 2,5 AMF. Sedan 1% till finansen och 16,5% kvar som bliver kvar till frilansare företaget STB - Scanner Thought Brain.

-

Jag skriver och editerar, efter behov.