¨

Start varning:
Bed en minst 21+ års ålder förälder att läsa igenom det, inom tysthet. Om dem har full följt skolan som man ska. Eftersom när jag var endast i 12 års åldern, dock före innan sommar lovet, klarade jag på den tiden av max 100 siffror innan jag satte ner ett rädda punkt och så gick det en liten bit till, innan jag fick siffrors huvudvärk. Och det med sanningen. Medan om det är något barn inom 12 års ålder inte klarar av 1^100 nollor i följd, så är det inte mitt fel. Multiplicera där efter med noll och räkna till noll samt om det går för långt åt minus så dividera det med noll och räkna till noll. Vidare inom vissa uppgifter inom ett upphöjt med så kan även dem vuxna hjärnor bliver sjuka eller dör samt fortfarande inte mitt fel. När det bliver ett för högt tal så multiplicera det med noll och sluta där efter fundera på dess max tal. Vidare om man har för mycket att tänka på så leder även det till huvudvärk. Ord arter i huvudet som leder till att först huvudvärk och sedan att hypofysen går sönder, tyder till att dig inte är mogen för dess ord. Sedan måste dig vänta i minst två veckor innan hypofysen är lagad. Går locket under hypofysen sönder så är man kort sagt död, har även upplevt det själv trots böner att vilja leva. Sedan med höger foten in till Andevärlden och telepati med Himmelske Fader, fick jag livet tillbaka i min kropp. Lagarna fortfarande rörig. Slut varning.

När man gör sig medlem:
Inom dess art av Solitärs Kontrakt Profilen, så registrera man sig inom minst 8 timmar per dygn, multiplicerat upp till 4 månader inräknat 31 dagar per månad. Vidare ska man vara minst hemma boende hos familjen på minst 16+ års ålder för att använda det. Det vill säga inom lagen att man 'får flytta som tidigast hemifrån till en egen lägenhet' (Svensk lag) inom att träna på att klara sig själv. Där efter tre sammanlagda månader gratis, tills man måste betala för: Mitt seende och mitt hörande, via öronen max sammanlagda trettioen dygn, multiplicerat med tre månader, sammanlagt totala 2.678.400 sekunder. Där efter kostar det numera 600 Skr per sammanlagda minut, att se och höra det jag hör och ser, som är påtvingad via en art av 'Djävulens son av Albin Andersson' (tillräckligt ond person) året 2014. Att korsförhöra mig leder till 15.000 Skr per fråga. Där inom att spela inom spelprogrammen som en del tager en del forsknings servers hårddiskar plats. Som kostar som minst 0,01 Vnk per klick eller för mobiler toucha. Där det är din egen speldator hårdvara den bedriver sig med minst värde för minst 21.000 Skr för små spelprogram och 50.000 Skr eller mer för dem större spelprogrammen inom speldatorn.

Ni inom spelprogram intressen går sedan in till, gamescannerbrain katalogen med start filen index-scannergames.html efter att ha läst igenom resten samt följer dess goda sidans lagars förordningar.

Solitärs Kontraktets Profilen:
Om man skall vara ansluten till Scanner Thought Brain så måste man vara ansluten med detta program, dock max 512 besökare åt gången och kön via Skr2 håller reda på köerna. Vidare så innehåller kö musik som dig får välja med siffror styrningen. Kostar dock anslutningen minst vid anslutningen er neutrala telefon taxa plus 10 Skr och sedan 10 Skr per minuten plus eder neutrala telefon taxa. Där eventuella extra utgifter plussas på. Det mesta av kön musiken är instrumental tills den vet ditt moderspråk och dess språk dig vill kunna lära om. ID-kortnummer och kreditkorten är strängt rekommenderade till logotyperna Visa och Mastercard. Samt det finns vissa kassörs tangentbord där man kan dra via magnetbandet och betala på dess vis, med en överens kommen summa. Har kortet gått ur datum så händer ingenting från 00:00.01 klockslaget och framåt. Utåt sett så är modersmålet rix Svenska och kan sedan vidare bara lite Amerikanska, där för mig själv sedan 1995 via mIRC och ett av webbsidorna. Så hur kommer det sig att företaget kan så mycket inom språken då. Packa upp babylon250 inom ZACE format från Drive 20 ner till trappsteget noll och välj förståndigt, så förstår dig kanske någorlunda bättre inom skrift eller uttal. Där vid 15:e nivån kvar så är det anpassad till 104 GHz. Vidare utåt sätt kan jag endast Rix Svenska 4/5+ och ytterst lite Amerikanska 2/5+ samt har Dyslexi.

Här gäller Solitär Kontrakt Profilen. Och hoppas den över, så skickas erat IP nummer, och Moderkortsnummer, och Tangentbordsnummer, in till så kallade Domstolen. Och om ni ljuger där inne för mycket, får ni smaka på myntet innan fängelse omloppet. Flyttar ni till en annan adress, så får ni skylla eder själva, om ni försöker smita undan böterna med 0,1^17+17% ränta och betalningen sker via att er insättning bliver 50% mindre på automatik. Medan den ny inflyttade får, Solitär Kontraktet Profilen, när denne har anslutit till Internet, på dess forna adress, tills dig själv behöver logga in. Solitär kontraktet profilen, tar cirka eller ungefär 4 månader, att klicka igenom, med minst 8 timmar per dag och först där efter 60x60x24x3x31 sekunder, inom minst uträknat, samt det nya är att den har talsyntes, som upptäcktes av någon annan när jag med kroppen var i en av spelbutiks affär. Där efter att det är ifyllt så räknas gratis demo tiden i 3 totala månader gånger 31 dygn gånger 24 timmar gånger 60 minuter och 60 sekunders, 8.035.200 sammanlagda sekunders tid. Se ovan uträkning. Först där efter betalning enligt framförvarande solitärs kontraktet profilen, gratis tid ute. Inom spelprogrammen gäller det Simdaler som spelpengar. Medan om dig förändras inom hur du är så måste dig göra om solitärs kontraktets profil, dock inte av installera den, så att det inte leder till framtida missuppfattningar. Rekommenderat att uppdatera Solitärs Kontrakts Profilen minst en omgång per år inom ungefär samma hastighet som förut, om dig inte har "tränat" upp erfarenheterna. Solitärs Kontraktets Profilen är tillför att lära känna dig. Annars så bliver det lika livsfarligt som Internet är idag när man inte håller sig till vissa normer som finns inom policyn samt påtrycker sig med. För att starta inom att spela inom Scanner Games så måste ni betala in minst ett 0,01 i Skr (Svenska kungars rixdaler) valutan och sedan automatiskt bliva inkopplad till Venezuela Kronor (Vnk) valutan med 0,01 Vnk i sekunden plus per 'klick' (musen) eller 'tusch' (mobilen).

Angående svordomar:
Eder som äro vana vid att svära med orden så låt gjärna bli med det. Antingen inom text eller mikrofonen. Där böterna bliver en svart skärm och ett tidtagarur på minst en timme per svordom omgång inom det språk ni har valt via flagorna. Så om ni svär 3 gånger med munnen så bliver det att vänta i ungefär 3 timmar samt samma ting inom texten. En del barn som vill bryta mot minst 3+ års ålder kropp till vissa spelprogram som dess vuxen på minst 21+ års ålder kropp har givit tillstånd till en 3+ års ålder kropp. När dess vuxen inte är i närheten så passar mindre än 3+ års ålders kropp på att vilja spela eller prata om orden. Svordomars orden startar nämligen en svart skärm eller blå kärm och ett tidtagarur räknar från det att man har sagt ett svordom en timmes väntan till före åter till aktiviteten, som ligget på sparlågan paus eller ett stopp. En del har så svårt att låta bli svordomar att det leder till ett problem med 62 timmars väntan inom en timmes prat till STB-appen programmet eller betala 1 Skr i böter per timmen som ni väntar eder till och inget ha hänt på STB-appen för än ni agerar igen. Detta lag stycket gäller från och med 2021-03-01.

Till alla som påstår sig söka efter information:
Använd endast SCC7000 - Search Central Commander 7000, vetskaps programmet inne i min hjärna, samt var max 512 anslutna för, max 17 TeraHz in och max 1^666.000 Hz ut inom hastigheten på Internet anslutningar. Fler frågor än vad som kan givas ut måste dig ha ditt www.lds.org login eller www.familysearch.org login samt att på vissa punkter är vän eller släckt med en av flertal stycken Carl Erik Vilhelm Mattsson, där fyra av dem har samma personnummer, dock inte samma ID-kortnummer. Vidare ett viss dokument kopia finns hos NSA i USA på Tellus planeten med en stor svart diamant sten. Där Sverige inte är kvar. Fakta? Leder till all kunskap. Varför det heter varför? Det är ett ord som betyder, att man vill ha mer information, inom det man läste nyss, och eller hörde nyss, samt eller upplevde nyss. Om ni vill köpa information om mina upplevelser, så en väl upp packad kopia (PC Ctrl+c kopiera sedan till dess dockument Ctrl+v visa) per styck på 1 Megabyte för 5.000 Skr text i film manus form, 1 Megabyte för 10.000 Skr i bokform, 1 Megabyte för 15.000 Skr i film format, för att jag skall arbeta ner det till mindre plats på utskriftens antalet papper, Stödboendet där jag bor nu så Fanjunkarns skrivare som gick sönder, men kom ihåg att inte kors förhöra mig, där jag antager följ frågor är lika med korsförhör, som där efter kostar eder 15.000 Skr per fråga som egentligen ska vara till min privata sektorns God Man. På grund av att jag fattar inget inom privata sektorns deklarationen ja alltså om jag skulle skriva i den själv. Nu mera bliver det så mycket att rapportera om att jag sänder direkt till Skatteverket inom Sverige, så fort den täcker minst 10 MB i ZACE format, via bankserver kommentatorn. Där nu mera skatteverket hinner inte med längre ens, trots över 50.000 läsa arbetare i totala 8 timmar om dagen.

Pålitliga religionen:
Medan eder som är medlemmar inom, Jesu Kristi kyrka av sista dagars heliga, så på rätt sätt och först följer efter minst 10% lagen, som leder till ett plus fel i budgeten om den ligger först inom månads betalnings listan och ni får plats med mer i överskottet och sedan vid 20% får dig och familjen ett bättre liv, så länge ni är skötsamma om kroppen och tankarna samt skrifterna, inom att läsa inom eder egen takt upp till två timmar eller upp till fyra timmar per dag, samt eller tills huvudet nära däckar, om ni är sysslolösa och egentligen skriva av det som Heliga Anden på bjuder inom dess Mormons bok - ännu ett testamente om Jesus Kristus. Varje dag och varv efter varv. Tills ni för tillfället bliver trött på bokens varv omgångar och ber en bön. Det som blir i överskottet inom det ni vill spendera på kan taga det lugnt, eftersom vi är rådda att inte taga ut lån, samt följa dess kyrkans, samt landets Internet lagar. Exempel vis varje dygn, skall motsvara minst 15 Skr, inom ert framtida sparande inom spelen. Medan när ni kan leva på räntan inom att betala ett år inom hyran, och så vidare inom dess fasta räkningarna. Kan spendera hur mycket som ni själva vill samt komma överens med Himmelske Fader vad ni max kan slösa på per månad. Men se upp för Lyxfällan och Olyckan inom vart ni går utomhus inom budgetens pris inom STB - Scanner Thought Brain - ett meditations frilansare företag. Och på Svenska blir det Bildläsare Tänkande Hjärnan, som inte är något inom vetenskapliga fantasier. Alltså ingen vetenskapliga fantasier inom det jag håller på med inom hjärnan och kroppen. Förutom inom vissa av spelprogrammen.

Processorn i hjärnan:
Den går äntligen inom 1024 tals uträknings sätt. Lika så får man inte använda dess hjärna som ett fusk program inom skolans hemuppgift förhörs uppgifter eller utbildnings tentans uppgifter, samt inte via tävlingar. För annars får man 'Analfabets beteendets' (lat hundar inom att inte vilja lära sig något), orsak inom exempelvis stavningen, och ekonomins budgeten, kraschar på grund av att man, helt enkelt inte kan räkna. Vidare ut och in via Arbetsförmedlingen, eftersom dig inte kan sköta dig inom arbetet. Och råkar kanske på inläggning hos psykosavdelningen via att inte klara av trycket på jobbet och en förvaltare som först måste bli av med alla dina prengar skulder. På grund av att dig inte kan räkna längre än till 3 eftersom dig är en minderårig eller är för ung att räkna mer än 3 samt eller en sjukdom som gör att en vuxen endast kan räkna till 3 efter en vuxens matematik krasch. Vidare kan dig inte sköta deklarationen eftersom dig inte kan varken läsa och skriva samt inte räkna. Vidare måste dig slutligen ha en uppläsare eftersom dig inte har lärt dig läsa. Prata går sådär eftersom dig bara har upplevt efter erfarenheternas göromål inom uttala orden. För dig med sjukdomen Dyslexi så är det ännu värre att stava via datorn eller papper och penna. Trots att det inte lyser röd linje så kan det sitta fel eller vara ett annat ord. Där ett annat företag som satsar på grammatiken först på Engelska, så det äro bara att vänta först tills det bliver för oss Svenskar inom gratis akten.

För att bli medlem så krävs det ett, Solitärs Kontrakt Profil, via Internet telefon nummer, till STB - Scanner Thought Brain - ett meditations frilansare företaget är +46197406206636021048 , + tecknet lika med ett kopplingsnummer, som inte får överbelastas, annars böter, samt dess hjärna, är inget vetenskapligt fantasiers företag. Max 512 stycken samtal åt gången inom att få prata med min hjärna eller att vara ansluten med hjälp av en Internet ansluten dator eller mobilen kostar nu mera tyvärr 10 Skr per start sekund till en taxering i minuten, när det gäller köer. När det inte är fullt så ringer denne upp ditt mobil nummer eller Internet dator, vid tid över. Där det kostar för eder del telefon taxan plus 10 Skr per minut i alla fall. Inaktivitet eller ingen Internet trafik på högst 5 minut leder till att avbrytande samtal eller att Internet datorn loggar ur automatiskt för PC dock inte MAC eller Apel. Slarvigt pålagt av telefonluren eller mobilen lika med dig ringer i 5 minut till och med eder får även själva betala för det. Att lyssna på instrumental musiken när dig har ringt upp så är etta för att ansluta till min hjärna efter att ha fyllt i ett, Solitär Kontrakt Profil, och tvåan för att endast lyssna på den instrumentala musiken, dock anslutningen minst på 10 Skr samt för 10 Skr per minuten, dock gäller endast för SIM anslutna mobiler eller telefoner med ett jackuttag. Telia Sonera för att ringa och trean för att Internet surfa, leder till bäst teckning för endast musiken, och samtals frågor till min hjärna. Datorer inom för företag rekommenderas Bredbandsbolaget om man inte kör med e-post adress. För hemma familjer som vill spela online dataspel som inte kräver, ut och in inom samma trafik bitar, så Tele2 inom samma V-systemet, det vill säga mer in än ut. Bredbandsbolaget lika in som ut när man kör som minst bredband. Utomhus med datorn inom 3, med dålig täckning inom endast telefoni, och best teckning via Internet trafiken som finns inom bärbar dator eller mobilen.

Nu för tiden, agerar Skr1 globen, som arbetes filer uppsamlare, och filer avlämnare, som sedan digital tankar över till rymdskeppet Skr2 flat skeppet, som är för tung att landa, på Etren Masen planeten, civilisation Sverige området. Max 5.000 TeraHz in per sekund tager Skr2 som max in medan max ut vet ej, och min hjärna max 17 THz per sekund in vidare max 1^666.000 Hz samanlangt ut. Där nuvarande gränser är att höger hjärna upp till 40 procent inom arbetsytan. Där efter 40 procent till kunskaps minnet, och 20 procent till editering av dagboken, före lilla hjärnan och ner till mannaminnet. Vänster sidan av hjärnan, 99 procent inom RAM, och när MoreHzProgram aktiveras, så är cirka 50% RAM minnet kvar, medan resten till extra processorns funktion. Pris för en styck MoreHzProgramComplite inom Cors 1.000.000.000 Skr per styck i kopia format.

Endast max 1024 uträkningar inom dess nivåer, får endast försändas, annars böter. På bjuder eder att inte, utföra era hemläxor, eller fel stavat. Dess ting skickas bara tillbaka, inklusive böter, så se ovanför denna text inom vad dig måste betala. Om ni prompt vill ha det rättstavat så märk eder att inom stress så bliver det fel i alla fall. En lögn och det räcker inte långt. Alla programmerarna får dock skylla sig själva, och ett fel inom att inte hava eller kunnat editera på grund av Dyslexi, så se ovan inom bötessummans ökande prisklasser.

Hz hastighet min hjärna:
Vid endast en punkt, inom meddelandet, så får ni skylla eder själva med erat Internet, som kommer att alstras upp till minst en Zerabyte 1^26 Skr per förfluten tids sekund, och bränner för det mesta, sönder Internet kabeln. Endast en punkt, lika med en, anrops ping och vars pong signal, kommer då till din dator. Tills dig har bländat, med ett antal ping och pong punkter, så att något i datorkortet får för mycket, och datorn som ni använder, går kort sagt upplevelse nära sönder, och verkligen är att era Operativ System sönder om ni tjatar om samma sak för mycket inom ping och pong ordern. Om det gäller att någon svart hatt hacker skyller på er dator så att den går sönder, eller blir för trög, inom RAM. Så kommer utvecklingen, i min hjärna att bli till att spåra den, ursprungs punkten vidare inom Internet nätverket, med hjälp av programmen Jumping Jacking och Dancing Quin, där båda programmen är på väg att uppdateras vid tid och plats över.

Att starta om datorn för många gånger samma dag, leder till att upplevelse inom att mjukvarans Operativ System till moderkortet går sönder, det vill säga egentliga mjukvaran på hårddiskens grund Operativ Systemet, går slutligen inte att använda.

Har upplevt via ryktet att 1024 färgdjup med full kvalitet på ljudet som drar slut på det full laddade mobilbatteriet inom 5 minuter. Samt efter demonstrations tiden inom totala tiden inom sammanlagt 3 månader multiplicerat med 31 dygn multiplicerat 24 timmar multiplicerat 60 minuter multiplicerat 60 sekunder. Där efter att ta emot kostnader 600 Skr inom totala per minut, inom att se allt vad jag gör framför mina ögon samt höra det jag hör via öronen tjänsten, inom att höra mina inre rösterna vet jag ännu inte någonting om. Där vissa ting är det sekretess på, som dock inte visas. Samt dock inte mina inombords tankarna. Medan dess tjänst begår först ett pausläge innan stopp läge när det gäller inom sekretessen. Vidare är denne ingen vetenskaplig fantasi person, utan denne person finns i verkligheten. Trots att det inte märks så mycket omkring just dig. Medan det fortfarande upplevs främmande för mig inom hur ping och pong mottages.

Vidare för er Macintosh och Apel. Så logga först ut, och sedan på ett förståndigt sett, tag ur Internet kabeln, och lika förståndigt loggar ut datorn samt på ett förståndigt sett först Internet uttaget och sedan el uttaget.

Ni som har mobiltelefon, logga först ut, och sedan stäng av den, innan plocka ut batteriet. Även modernare mobilers reservbatterier anses det här. Så som när man har bytt ut batteriet så alstrar det större batteriet till reservbatteriet med dess mängd av ström som behövs.

Inom att utföra, hem uppgifter inom hem läxor, är inte tillåtet, att hyra mig, angående till gällande skolan som utbildningarna, inom Grundskolorna och Biblioteken samt Gymnasiet och Högskolorna, samt Universiteten. Mitt eget kroppsliga motsvarande universitet, är just Stadsbiblioteket, när jag får inläsnings lust, inom böcker. En till tre timmar senare, måste jag ta en inläsnings rast, och funderingen pågår inom meditation, tills jag får plats, med mer uppgifter, inom 7 års tid att fundera ut det, som hjärnan tycker är viktigt, att komma ihåg. Och bliver det för mycket för hjärnan, så gäller det till ett måste, att skriva av dess ting, som man har läst sig till kunskap inom alla aha uppgifter eller konstaterandes ting. Dock äro inte historia hyllan samt V-hyllan inte helt igenom läst.

Att tippa på något, och kräva att dess djur, eller lag vinner, inom idrotten, är olagligt, annars böter, och se ovan angående dess bötessumman. Vidare får man inte röra mina arbeten inom hjärnan, även det leder till böter. Har ni inget att utföra än att sabotera, så ring eller skriv in till polisen efter ärliga programmerings uppdrag. Eller bygg ett spelprogram, samt eller skriv ut en minst 10 minuters film och lägg ut filmen på www.youtube.com eller något annat passande inom lagen.

Inom kroppslig form inkluderat i företaget:
Att nuvarande 78 procent Supportar och 87 procent Huliganer, ropar på mig via, att de vill ha just mig på sport planen, tycker jag inte om. Jag stödjer visserligen Idrottsföreningar och Idrottsklubbar inom 1^20 totalt och betalar 20.000 Skr per styck inom inkomst arbetstimmar. Där ifrån vad dem gör med pengarna är inte mina skyldigheter. Medan om jag i kroppen och i framtiden, ska vara med på någon, fotbolls träning, så vill jag helst utbilda mig, till att vara höger back inom ÖSK - Örebro Sportklubb. Medan att kontra någon med fotbollen vill jag ha utbildning på, så man slipper gult kort för första sparken på benet i vägen, och ett rött kort för andra sparken på foten i vägen.

När ilskan tar vid, kan fotbollen även gå sönder, har hänt en gång, när den var fel pumpad, eller fotbollen blivit sprucken inom lädret. Hur jag skall kontra motspelaren, har jag inom min 35:e kropp, ingen utbildnings bakgrund kunskap till inom fotboll. Eftersom man, får inte sparka, på vare sig foten eller benet, som är oftast i vägen, för fotbollen. För de mesta om jag får en tillbaka pass, så försöker jag planerings räkna ut till vem som behöver bollen som mest. Medan om skottet inte kommer fram via dess större olympiska spel planer, så måste jag då och då göra en felbedömning. Inom hockey kan jag inte ens stå på mina skridskon och varje skär reducerar till att jag får Kylallergi attack känslor. Höjder är jag ingen vidare på ännu, eftersom det bliver för högt för mig. Medan det är roligare att deltaga än att bara titta på, dock inte styras via publikens tycke. Till exempel göra själv mål på grund av publiken gormar och skriker sig hesa inom att dem ville ha det så. Alltså dem ville ha mig på det andra laget. Och då har fotbollens måtto spårat sig ur. Om det skall fortgå så 31.622.400 Skr i sekunden tack!

Till er som vill avsluta STB-appen medlemskap:
Tänk på att böterna inte försvinner och inte sekunder räknaren häller om dig har gratis tid kvar. För så fort ni får saknad av denna tjänst så återfaller dess böter samt tiden som är kvar av sekunder räknaren tiden. Som beror på exempelvis eder ID-kortnummer samt Visa eller Mastercard och mobilnummer och annat som ni har angivit i eder Solitärs Kontrakt Profilen. Vidare alla era spelprogram och med mera inom tjänsterna. Rekordet inom att vara slarvig med pengarna samt efter att förhala sig inom diverse ting så blev det 18 stycken 1^348.000.000 Skr, där efter tappade jag uträkningen och nu endast kan denne logga in för att betala via kreditkort Visa eller Mastercard, när mina tjänster skall genomföras. Ett av ADHD barn trasslade till det så att vilja betala en 1^12.000.000 Skr utan att denne begrep sig på att kunna räkna ordentligt, eftersom dess ADHD barn fick 3 Skr i veckan. Hur gammal barnet var dock då? Inom tre och ett halv år gammal enligt barnet själv, på den tiden. Långt senare ångrade barnet att frivilligt betala in en styck 'Bellyarder 1^12.000.000 Skr' (som det kallades för på den tiden), så när jag fick veta hur lång tid det hade gått så betalade jag tillbaka det åtgångna med 100%.

Övriga ändamål:
Inom dess politik, inom dess Svenska lagen, så är det bestämt, att jag får hämta arbetsuppgifter, med hjälp av min hjärna, och det måste i så fall gälla, även med hjälp av, Skr1 skeppet som reser runt och samlar in arbetets filer och Boinc olika grupper filer där Skr2 skeppet tar emot från Skr1 samt Skr2 underhåller min hjärna inom det jag kan så kallade meditera igenom. Är dess uppdrags maskin datorn inte ansluten till övriga Internet så händer ingenting, annars så heter det Intranät, när datorerna är anslutna tillsammans inomhus eller skyskrapan dock inte till själva Internet som in port och ut port. Vidare finns det inga dödliga tids varv kvar, utan det utförs inom det eder köpare har betalat inom mängden av data. Vidare får det inte skrivas på programmerings språk som är skadligt för hjärnan, för det orsakar fler Stroke, samt fler stroke vill jag inte ens uppleva någon fler gång. Varning för eder ekonomer '1^12.000.000.000.000' (kan inte själv läsa ut det) Skr, i böter per sekund som upptäcktes utförde dess stroke.

-

ADHD kvoters stycken.

Böters kvoterna stycken.

Tillstånd kvoterna stycket.

Doom soldaterna kvoterna stycken.

Drakarnas kvoter och stycken.

Till barna eller studenter - som hellre vill ha det serverat inom att egentligen vara Analfabeter, som är en mycket grövre del av grav Dyslexi.

Jag skriver, efter behov.