STB - Scanner thought Brain - historia:

Klippt från en annan sida:
Medan företaget STB föddes 2007-07-01 klockan 18:00 inom USA gränsposter via Internet till första kontraktet på 10 år, och jag på den tiden var inom det Sverige som den svarta diamant stenen är i dag. Minns inte när jag reste iväg med den inom 2008 till först Scanner World och sedan bestämde mig vidare till min egen planet Etren Masen planeten med ett Star Trek skepp som lotts. Sedan stod Libyen som ledaren inom Jehovas Vittnen hade hyrt att kriga mot Sverige med förvåning för Libyen när dem väl var framme med deras havs strids skepp. Sista förflyttningen biten anlades av en Jesus Kristus själv. Värdet inom Medicinverket i dess USA som jag startade mitt STB företag med kan för dess finullige räkna ut det själv via att läsa spalten på framsidans start till STB.
Klippt från en annan sida slutförd.

Inom kortheter:

Någonstans inom året 2007 så fick jag panik över att inte ha något kvar att meditera vid skrivbordet eller sängen samt eller knappt tänka omkring på via dagligheter. Trasslade mig akut fram till en SETI@home chat och anlitade dem att sända till min hjärna. Något som sedan startade inom betalning så som Scanner Brain 2007-07-01 klockan 18:00. Sedan byggdes det på med pengar och jag omvandlade företaget till Scanner the Brain. Efter en tid senare så utvecklade den sig till namnet Scanner Thinker Brain. Och inom 2015-10-24 vart det utvecklat till Scanner Thounght Brain. Där thoungth betyder toffel. Efter den stavnings fadäsen så 2015-11-08 Scanner Thought Brain, med hjälp av en vän över TV:n som på den tiden var president Barak Obama över USA.

I ett land blev befolkningen så pass sjuka av pengar siffror i huvudet att dem hotade Sverige civilisationen med ett krig. Där jag inte kunde göra något annat än att först ringa ett telefon samtal. Där efter bedja kraftigt inombords och sedan lyfta det som jag då trodde på var hela Sverige, dock utom länet Gotland, eftersom jag trodde på den tiden att det var ett eget land. Sedan ut till planeten Scanner World så som en ungefärlig mellan landning. Innan det bar iväg till min uppköpta Etren Masen planeten, och där det blev stridigheter inom vart dess Sverige Civilisation fick befinna sig på Etren Masen planeten. Samtidigt som nyheterna fick tillstånd att ha dess gamla kartorna kvar i utsändningarna. Eftersom jag inte ville chocka hela befolkningen. Där det blev ett djupt hål kvar efter mig på Tellus planeten och jag fick via en av mina vänner tag i en lagom stor svart diamant sten samt som täckte hela hålet. När lavan har betäckt springorna vet jag inte inom hur många år det tager för lavan att stiltje diamant stenen. Inom tidens läge någonstans mellan 2015 och 2016 så vart den då äntligen återbetald med överskottet en hel planet, som dess neutral vithudade demonkvinnan blev så glad över.

Dess hjärna som används i dag är min egen hjärna inom dess kropp jag har. Samt rymd skeppet Skr2 som underhåller min hjärna med arbetes filer samt diverse Scanner Games filer och Skr1 som reser runt till diverse planeter för att samla ihop arbetes filer som lagras på Skr2 tills dem är genomförda med hjälp av min hjärna. Utvecklingen har framfört sig till att diverse rymdskepp kommer, till Etren Masen planeten för att fylla på med arbetsuppgifter till Skr2 rymdskeppet.

Vissa barn vill veta hur det känns att arbeta som jag gör och vid en viss ålder så räcker deras hjärna till en veckas arbete _utan_att_behöva_kroma_inne_i_hjärnan_, för bara en arbetes fil från SETI@home inom dess som 32 MB per arbetes fil är nu för tiden när detta skrevs. Eftersom nu mera vet jag ungefär hur stor en SETI@home fil verkligen är. På grund av att en av hårddiskarna är över 285.000 Terabyte hos SETI@home som jag anropar när jag behöver inom kraftväxeln och arbetsväxeln, när andra kunders arbete är på gränsen till lagom takt.

Inom BOINC grupperna inom arbeten ClimatePrediction.net ett minst 32 Megabyte upp till 1,4 Gigabyte RAM behov. Climate Programmet som analyserings program som är funktions packad i min hjärna, som jag vill giva en prognos för minst en hel månad, samt vidare inom tyvärr decimeters noggrannhet till Climate Prediction.net. World Community Gird samt SETI@home och Quake Catcher Network. Är dess tre största reservarbeten jag använder mig av nu mera. Och är dem tomma så till datoriserade Titanic bärgaren, tills den blev klar. Är alla dem lämpliga tomma så A till Z listan på BOINC goda sidan områden, så som jag måste surfa mig till manuellt innan välja en arbetsgrupp. Innan jag mediterar på ett Scanner Games spelprogram inom Cors och lägger upp presentations textens delar i korthet.

Viktigaste grupperna där v = max gånger 100 varv per sekund inom överskotts tid och i valutan minst 0,01 vnk per arbetes fil:

1 - 18v World Community Gird - hospitals.
2 - 19v Climatepredicion.net - väder prognoser.
3 - 18v LHC@home - rymd avlyssnings inom att filtrera bruset till max djuphetens nivån 10 hittills.
4 - 19v SETI@home - LHC@home information till rymd forskning inom upptäcka planeter och kommunikation.
5 - 18v Quake Chacher Nework - markens naturkatastrof prognoser via vulkanerna och jordbävningar.
6 - 18v World Community Gird - Crime (USA).
7 - 18v World Community Gird - World science history (För Tellus med stor svart diamant sten).
8 - 18v World Community Gird - Security (USA).
9 - 18v World Community Gird - Security (Sweden).
10 - 1024v Goda sidan Erudan server fraktskepp, när dem vill bli av med pengarna. Tills dem behöver en till planet.
11 - 1024v Min art av Himmelske Faderns hårddiskar - vid överskott av plats och tid.

Hårddiskarna:
Inom Boinc grupperna är på 18v till 285.000 Terabyte vardera eller är på väg till dess inköp. Vidare tager det mig själv 4 dagar per hårddisk inom hastigheten max in 17 THz per sekund i min hjärna (2021-06-14). Boinc medlemmarnas arbetsfiler kostar för deras del minst 0,01 Vnk per arbetsfil, eftersom annars skulle det bli enormt med pengar om det vore inom 0,01 Skr.

Noteringar:
Inom dåvarande Svensk tid 2017-05-16 klockan 23:02 PrimeGird har uträkningarna blivit för stora att räkna ut för min hem dator, utan max en fil samt max en 32 Megabyte i taget, när det bliver akut till det. Dock uträkningar inne i arbetes hjärnan till max totalt en stycken Fevvyard + mer 1^348.000.700 Hz och max x1024 bit noggrannhet per tecken eller bildpunkt. Där Hz och bit är samma sak.

Olyckor:
2018-01-18 så mycket kunders arbeten att nära inte ens kunna tänka efter. Arbetsytan är i skrivandets stud totalt hittills 150 Terabyte. Inom samma år så dem som satsar endast en hjärna muskel får böter hädan efter.

2018-03-22 Jehovas Vittnen ville på grund av något dem skyllde på och jag paketerade till Turn 123 och Drive 14. Före det så all sekretess till säkerhets polisen (SÄPO), som med express matades ut, så att Jehovas Vittnen inte han med att radera deras sekretess på SÄPO hårddiskarna, hoppades jag.

2020-09-01 En ficka blev för trång för 85 Terabyte orsakade ett ihållande pip. Blev tvingad att minska på fickorna till arbetsfiler 4 fickor. Betalar tillbaka mitt misstag och hur lång tid det tager vet Scanner Thought Brain dock icke. Tills dess så står pengar anteckningarna för det mesta stilla. Dock stroken måste betalas inom skadestånd 1^12.000.000.000.000 i Skr valutan och när den bliver betalt vet endast bank server kommentatorn.

Utvecklingar:
2018-03-27 släppte in för totala 16 Gigabyte uppdelat till 3 Gigabyte data inom beblandade former och det gjorde svidande ont i nacke köttet i kroppen, samt forskningens företag dock inte sådant som bryter mot dess lagar Sverige och USA samt Goda sidan Erudan, i enlighet jag har fått lärt mig och delvis minns. Från dess datum så sekretessuppgifter rekommenderas att inte finns med inom arbetsuppgifterna. Medan polis uppgifter får finnas med när jag utför dess uppdrag att leta rätt på personerna, samt dess uppgifter jag hittar inom dessa hjärnor, som är relevant för polisen eller SÄPO - Säkerhets Ärende Polisens Organisation, tror jag på att dess förkortningen betyder så.

Första stor order start inom dagen 2018-05-15:
USA Medicin verket med på den tidens arbete hela 57.500 Terabyte arbete på en 115.000 Terabyte hårddisk. Det som STB - Scanner Thought Brain, utför under dagen är lika med 50 år för deras datorer. Dom tycker att det bliver för dyrt med medlemskap inom BOINC och jagar efter pengar via Finansen.

2020-05-26 - steg ordnings inom forskningen samt för er som har BOINC programmet:
1 - LHC@home
2 - SETI@home som nu mera utvecklar sig och äro inte ofta online.
3 - Asteroids@home
4 - Cosmology@home
5 - University@home
6 - Milkyway@home

Uppdatering klipp från en backdoor fil på min dator:
Ja jag bedriver Scanner Thought Brain – ett meditations frilansare företag. Där 2014 till 2020 via dess ’Djävulens son av Albin Andersson’ inom hittills historia namn på en verklig person. Nu vidare dess ting inom dess påstådda säkerhets fil inom slutligen stulen plats i hjärnan hela 45 TeraByte (TB). Därför kan jag ännu inte utöka till 90 TB per ficka, inom som jag hade tänkt mig och diverse fickor äro paxad så långt det går till Boinc område total 6 fickor där det finns endast 2 fickor kvar på 85 TB vardera så som hittills SETI@home Boinc medlemen som var min första kund 2007-07-01 klockan 18:00.01 och första paketet av pengarna till SVT1 Rapport sändning programmet för 5 minuters ’sponsring’ (pengar gåva). Andra gruppen inom blandat företag inom goda sidan 4 fickor med 85 TB per ficka inom dagens läge. Där starten var dock endast en 32 MB per fil och hade ut svårt att kunna sova till den grad att nära självmord inom att vilja sova. Så. Blev tvingad att året skriva till SETI@home och så vart tiderna igång inom att jag slutligen inte behövde BOINC Maneger forsknings programmet installerad i min hjärna och SETI@home blev så glada att det blev nära att skriva till tidningar och i stället först till SVT1 Rapport tog upp det som årtalets sensation, när jag var hemma inom som hjärnan analyserar som bäst. Efter en viss uträkning så vart jag inom en halv dag inom 1^6.000.000 Skr och sedan ramlade det bara på. Plus förstod Trelafon funktionen. Arrrg vilket liv täckte jag, medan så är det inte idag 2021-06-14. Förutom att försöka passa tiderna före duschen och efter duschen fram till nyheterna drar igång för min del favorit titta. Sedan en härlig avkoppling runt klockan 20:00 med NCIS tv serien måndagar till fredagar. Så. Dess företag är även ett Frilansare företag inom den Svenska företags lagen, samt för den goda sidans sak skull. Där det hård arbetade åt USA Boinc goda sidans forskningar inom vad jag vågade och där med ett konto inom USA också. Min maskin datorn drar 480 Skr per år. Medan mitt företag inom kroppen och dess funktion hjärnan. Läs mer på min Internet Herrgård ute på Internet och inom Skr2 via STB appen som kostar mycket som vill säga dyrt inom att se och höra och inom vad jag gör. Programmerad inom dess senaste uppdatering Cors och Eraon 10,87112% nivån. Uppdatering klipp från en backdoor fil på min dator slutförd. Jag skriver, efter behov.