Först måste dig vara minst 3+ års ålder gammal (12x3 månader) och föräldrarna minst 21+ års ålder (12x21 månader). Vidare ha tillgång till STB appen till login för minst: Amiga (SCTCC), PC (IBM), Apple (Macingtors), Linux (Java) och mobilerna där vissa utloggningar gäller att även starta om mobilen eller datorn. Vidare gäller uträkningarna inte ålders klasserna i antagande inom månader utföranden, för det mår inte barna bra av.

Där informationen på denna Internet Herrgård är i Cors på kunskaps nivån 10.87112% inom hjärnan. Information till ledande spelföretagen som har rättigheterna att programmera inom C++ spelspråket. Samt inom dess Cors så måste vissa spelprogram på datorn ha minst 286 KHz och 32 MB RAM och omvandling grafik kortet Nvidia och ett kräset Creactive ljudkort och framtiden ett kalkylators kort, samt nedan är tyvärr max programmerat inom 6.2 i 3D stereo ljud högtalare är dessa spelprogram anpassade till. Vidare för er med mindre resurser 3D ljud inom DJ-högtalare. Storleken på utrymmes behov inom hårddisken varierar. För det mesta är tangenten P eller mellanslaget till för benämningen pausa inom grund inställningen samt snabb spara Q, när det gäller i diverse spelprogram. Vidare inom spelprogrammen. Dock inom rykten tager Cors mindre plats på hårddisken och drar olyckligtvis desto mer RAM. Medan om Pergaments Rullen är installerad så drar programmen mindre på RAM kortet.

Om något spelprogram skulle gå för fort? Trots x1024 bitar så sök efter Boinc på det neutrala Internet och be en vuxen person 21+ års ålder gammal att reglera så det passar datorn som bäst till dess spelprogram dig från minst 3+ års ålder gammal vill spela. Hjälps inte Boinc trots 99,99% på ena så packa spelprogrammet med zace ändelsen en grad i taget till max 15:e graden, och då gäller minst 104 GHz inom 15:e graden i eran maskin, huvudprocessorn för att endast använda spelprogrammet så som det ska.

Speldata finnes inom STB appen på Skr2 rymdskeppet, så som inom www.scannergames.com inom ett av dem många skrift språk som finnes angivna inom Babylon250 zace formatet Drive 20, som går att hitta inom kort koden aziv inom zace version formatet 10, och dess grunden till 'Zipped Advance Compressor Economic' (zace), programmet finnes att hitta inom www.scannertols.com inom att vara inloggad med STB-appen och så var det med det.

Endast fåtal spelprogram är till för barn som är från 8 månaders ålder med dock minst föräldrarna hela tiden bredvid, och framåt tills man har blivit minst 3+ år års ålder gammal inom 3+ års ålders klass spelprogram. Medan dessa dokumenten till håller inte alltid affärs lagens ålders grupper. Utan inom Scanner Thought Brain eget tycke.

All trafik går inom neutral data x1024 grafik bitars samt x1024 ljud bitars skala. Medan det finnes en till läggs motor som hjälper inom automatik vad datorn behöver dock max x1024 bitars täthet inom 'lamporna' (talesätt). Nvidia grafik kort är den som mest eftertänksam till. ASUS grafik vet jag inte mer, än att dem är inom ett lägre pris. Samt att om man installerar Nvidia mjukvara så funkar dess ASUS kort som Nvidia. Vidare inom ljud kvalitet så är spelprogrammen anpassad till Creactive. Har dig en speldator och tycker dig att grafiken fattas så klaga inte eftersom diverse motorer arbetar för fulla muggar med att spelet går mjukt framåt, se i information om Boinc inom att i spelet inget händer eller att det går för fort. Om det endast hörs ett fnassel innan spelets slut sekvensen så går datorns prestanda för fort även om x1024 bitar är aktiverat.

8 bitar grafik är som lägst och 1024 bitars är som högst, beräknat i färg djuphet. Samt tänk på att datorn eller mobilen drar mer ström per sekund när det gäller för mjuk grafik. Större spel tankas det ner som minst 512 Megabyte data och resten av dess speldata går via att vara online på minst 750 KHz i båda riktningarna.

Nedan så vissa uträkningar består av elaka hackers resultat som vill spöka med mig inom avundsjuka, bara för att dem har psykologi sjukan av att älska sabotera för andra (Svart hatt med vit banner) och irritationer (grå hattar) som är ännu värre. Medan dess mesta av spelprogram vill lära ut något inom det jag har upplevt inom min 35:e kroppsliga liv.

Spelprogrammen där diverse spelkampanjer, är redan igång och programmeras, fram med Cors kunskaps nivån 10.87112% inom min hjärna som är STB - Scanner Thought Brain, samt för eder som vill spela inom att det redan är inom Cors, så står det inget om något annat pris värde, så kostar det per klick eller tuschar samt eller tangent, så länge det är off-line. Samt dess betalning som sker, via kreditkortet är inom endast Visa eller Mastercard. Via online gäller per klick eller tusch samt eller tangent, där också. Medan dock också per sekund online. Dock inom lobbyn gratis tills man själv skickar en linje. Kostnad 0,01 Vnk per klick eller tusch. Detta spelprogram företag inom STB - Scanner Thought Brain, tager inget extra för en stycken 0,01 Vnk. Dock dess land som har valutan Vnk bör dock tänka sig för. Ner tanknings kostnader är inom dess Internet pris ni haver, alltså det kostar. Dock kan det ibland bildas köer på Skr2 rymdskeppet. Det sker när transporten av Byte är lika med noll och pingarna minst två bit för att fortfarande vara i kö online.

Angående dess spel så rekommenderas installera det språk som är ditt modersmål inom lättare att förstå och det språk man vill lära sig. Ja allt som det går knaggligt att förstå. Angående vilka språk så se dess ting som Google översättaren kan erbjuda.

Till alla datorer med minst för: Amiga Workbench 3.11, PC Windows 14, Mac OS som innehåller Pexy OS. Surfa sedan in till www.scannerthoughtbrain.com , upp till hittills Microsoft Windows 14, som hittas inom www.scannertols.com Minimalt ner till 800x600x16 upp till max 1600x1200x1024 i rutan inom pixelrutor, när man har minst PC Windows 14 och installerat vissa filer. Ungefär samma regler inom Macingtors medan här kallas den för Mac OS och den hittas inom www.scannertols.com samt har det riktigt trevligt eder som har råd inom pengar, på grund av att en MAC hårdvara program ger bättre skärm än till en PC, konstigt nog. Medan det löser sig något när man har skaffat sig datorglasögon. Vidare samma login namn som vid registreringen av STB appen för spelprogram.

Data förkortningar:
BerB = Berrabyte, AraB = Arrabyte, TB = Terabyte, GB = Gigabyte, MB = Megabyte, KB = Kilobyte, B = Byte.
BerBHz = BeraByteHz, AraBHz = AraByteHz, THz = TeraHz, GHz = GigaHz, MHz = MegaHz, KHz = KiloHz, BHz = ByteHz, 1 Hz = 1 bit per sekund.

Lite dator historia:
Den första Amerikanska datorn konstaterades slutligen till 4 Byte inom RAM området. Året var 1942 på planeten Tellus, där dess storlek var på den tidens dataåldern en hel lada, 6 meter hög och 16 meter lång samt 5 meter bred. I landet Japan inom 2021 på planeten Tellus där upp till 1^348.000.000 Hz inom att vara en kalkylator kort och även den en storlek på en lada, på max 4 timmars arbete per dag innan den går för varm, 3 meter hög och 16 meter lång samt 6 meter bred.

-

Listan som tyvärr inte ännu innehåller alla bokstävers spelprogram. Vidare eder som inte har plats med all information till eran dators hårddisk, så finnes det en fil på 512 MB som är rörlig, samt måste vara online till Internet med rymdskeppet Skr2, med Internet hastigheten som standard minst 750 KHz, i båda riktningarna:

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X
Har även funderingar på att lägga upp för minst Xbox X - den med köp värde över 7.000 Skr pris via hos Komplett. Där när jag hittade dess information med hjälp av Komplett supporten via chat avdelningen. Som jag vidare luskar med hjälp av mig som Scanner Cicret på vad allt betyder. Så STB inte spränger dess hårdvara och dig tycker det går för trögt. Ett av spelen går tyvärr inte att spara på hårddisken utan endast pausa. Så. När strömmen går till avstängd, så är det tyvärr bara att starta om hela själva spelprogrammet.

Y

Z

SLUTORD:
Vidare som en rekommendation ska en speldatorer räcka inom minst 5 till 10 eller längre års tid inom att köpa hem nya spelprogram inom rekommenderad spel uppläggning. När dess nya spelprogram är på minimal uppläggning, hoppas jag att ni har sparat ihop till en ny speldator som ligger över 21.000 Skr per utvecklings tids varv inom PC. Till eder som köper en spelserver av misstag över 50.000 Skr och om spelprogrammen går för fort inom PC så packa med hjälp av ZACE med max drive 15, se långt ovan. Eller installera BOINC bromsnings programmet, och räkna ut hur mycket processor och RAM, som skall offras. Och trots registrerad till en grupp inom BOINC. Räcker det inte med BOINC? Så först då skriv till grundarna programmerarna bakom BOINC. Slut slutord.

Jag skriver, editerar efter behov.