Sidornas ursprungliga språk inom texten, äro endast på Svenska. Så tänk er för, vad namnen betyder, på ditt modersmåls språket.

Sidorna kommer, här att handla om mig. Där jag inom denna 35:e kroppsliga formen heter, Carl Erik Vilhelm Mattsson. Som via Internet söknings beteendet namnet, är jag Scanner Cicret inom att endast letar, och inom Internet programmera som Etren Masen inom endast Cors och Eraon inom max inlärnings nivån 10.87112% på dem båda programmerings arterna, där ett vitt körkort med gul banner, väntar på mig någonstans på en av planeterna Erudan. Vidare så kan jag utombords förhand inte någonting inom C++ eller #C++ samt inte häller Micro, så som övriga onda programmerare vill att jag skall kunna 173.000 stycken dator programmering språk i enlighet med Himmelske Fader. Medan jag har endast plats med babylon250.zace inom min hjärna RAM som om inom dess alla dator programmerings språken tager 500 TeraByte. Så går inte det så vägra den dator filen att utveckla sig och får vänta på sin förstånds tur inom nästa omgång.

Som sagt var. Den gamla hemsidan blev för stor, att hålla reda på sanningen. Eftersom andra, onda hackers, eller som jag fick reda på, att hackers, ville testa sanningen, på mig och mina kunskaper. Och att kladda, på någons annans hemsida, är inte bra, enligt framtida, Internet lagar, så vida den inte alls är skriven av någon medlem inom Jehovas Vittne, för dem robot styr dig till att utföra självmord, när dem bliver arga på just dig.

På grund av dess ståhej omkring mig - till minst läsa 7+ års ålder.

Teorin om mig - Korta drag om det teoretiska inom mitt liv.

Om hur jag vill se ut - på grund av att vikten är för fet och tung nu mera, så att dansgolven gungar när jag dansar freestyle med fötterna samt längden 177,7 centimeter har med tiden blivit 187,7 centimeter.

Dröm äldre unga kvinnan - den jag i framtiden, vill vigas med, påminnelse information.

En överenskommelse om Code7 fil ifrån föruttillvarons andevärld, skapades förra omgången i min förre detta version av Internet Herrgården.

Mina Intressen - rörig medan på väg.

Min speldators arbete - när spelprogrammen kräver, en långsammare dator, och när jag tillfälligt, behöver en kontorsdator. Alla bar linjer, kommer troligen, att inte hinnas med, inom otåliga barns tålamod. På grund av, mitt mående. Dock har jag tyvärr inte ritat banner bilderna själv. Varken via klickningar eller förhand programmerat.

Mina funktions namn - innehåller bakgrunder till varför diverse människor kallade mig för det inom rycktes vägar.

Mina vänner - som jag har lärt känna med tiden.

Tjat frågorna - som verkliga rösternas tjat frågar mig om.

Det förflutna inom Existensen - inom psykosläkarnas tjat om var jag är kommen ifrån för tids skede. Jodå så efter en inombords bön, om tillstånd så blev det bra kortfattat.

Etren Masen - Handlar om mig inom programmering och inom hack vit hatt med crack svart banner.

Vikten - inom rörliga arten av min kroppsliga vikt med första målet ner till 87,7Kg.

Slut ord:
Sedan behöver jag, meditera och fundera mer över, vad som ungefär, stod inom dess, suddade filerna. Inom dess val av fridens vilja, att vilja ha med, inom dess sidor. Dess exakta existens historian kommer inte att bli av inom denna version av Internet Herrgården. Trots tjat om det i min omgivning via mina rättfärdiga förmågor, som jag helst vill använda rättfärdigt.

Internet Namnet - Scanner_Cicret - All sexualitets e-post äro förbjudet. Se mer inom norm-lagen som är en liten broschyr inom www.mormon.org när man ber om den via missionärerna tror jag på. Vidare så söker jag vid tid över inom mitt sinnets minnen fortfarande. Det går bra med endast text på Svenska eller lättfattlig Amerikanska, medan språket Erudanska och dem andra kropps levnads språken har jag glömt via Glömskans Slöjans välsignelse inom Föruttillvaron. Medan fått veta av min art av Himmelske Fader att all dess kunskaper jag har så är det lika mycket som 7 olika språk utrymme, till en neutral hjärna. Medan jag vill behålla Svenska med nuvarande betyget 4 av 5 och lära mig mer av Amerikanska med hittills nuvarande betyget 2 av 5 samt nystart lära mig Spanska inom nuvarande betyget 0 av 5 via min art av Himmelske Faders vilja.

Jag skriver, editerar efter behov.