Välkomstord ursprungligen
skriven på Svenska för minst
16+ åringars ålders kropp.
Samt högre för vissa sidor i
inom 'reformeringen' (lagen)!

Ni som tycker, det är för brett
att läsa, så anpassa webbläsarens
ruta, till en mer bekvämlig ruta.

Först en varning. Vart dig än klickar
inuti denna, Internet herrgårds sidor,
kommer det upp reklam sidor. På grund av
upptäckten ut fördes när den skulle
besiktas efter klagomåls rycken på stan.
Gäller vart ända sida inom Internet Herrgården.
Samt återkommer efter Angelfire´s motton.

Har svårigheter, att stava rätt, och läsa rätt, samt tala
ut rätt, och höra rätt, vet inte själv när jag ljuger,
det vill säga, lika med handikappet Dyslexi! Medan jag
satsar på sanningen, så långt jag bara kan inom skriften.
Så som, jag måste träna, varje dag, inom att skriva
av mig, inom det som behövs, skrivas ner, samt lägga upp.

Vidare finns det en psykologisk sjukdom, som går ut på
att endast, sabotera för andra, och sådan är inte jag.
För än jag har tillstånd till det inom dess land jag bor.
Inom Internet är jag en vit hatt med svart banner, eftersom
jag måste vara elak när andra bryter mot diverse igenkännbara
lagar. Så som jag känner till samt fortfarande lär mig.
Hack lika med vördnad, vit hatt. Crack via följa Svenska lagen,
inom att vara svart banner, på Internets adressernas länk fälten.
Dess tider är efter tid och lust inom känslan av att programmera.

Inledningsord:

Denna Herrgård är ursprungligen skriven på 4/5+ Svenska.
Författaren till dessa sidor är inte något Jehovas Vittne.
Vidare så kommer den ej att översättas till Jehovianska.
Trots att man har ring upp mig inom dess text sidor.
Där mina sidor kan innehålla text av 2/5+ Amerikanska.
Har efter tid äntligen hittat Google översättaren.
Medan kom bara ihåg att jag har så kallade Dyslexi.
När den dagen kommer då jag kan en bättre Amerikanska,
så kommer det ungefär bli översättning till dess språk.
Eftersom då och då 'skriver jag från hjärtat' (talesätt).
När dess böcker sidor är renskrivna till fullo, så packas
till ZIP/RAR formatet. Vidare dess kartor kommer att ZIP/RAR packas.
Denna omgångs Internet Herrgården inga datum och klockslag samt
denna Internet Herrgården försöker hålla sig inom Internet Explorer 2.0
inom HTML programmerings lagar, dock utom Google översättaren.

Skrivelsen:

När Internet Herrgården blev över 100 KB, är det för mig obegripligt att uppdatera en handbyggd Herrgård, på en hel dag. Eftersom jag inte sitter med Internet herrgården, hela dagarna. Samt 100 KB tager för min del inom 12 timmar att läsa igenom och samtidigt leta efter stavfel.

Frågor om vad som kommer att finnas.

Dess text som är blå eller rosa linje under? Jo det kallas för en länk som man klickar på för att komma vidare. Varför står det inte som det ska stå i bokstavs ordnings form? En del filer innehåller endast noteringar och anteckningar eller så vill jag att det ska stå inom dess ordning. Eder som jagar efter att klicka bort blåa länkar får eder själva skylla över att inte ha beläst hela Internet Herrgården. Och vidare inom det större Internet ni kommer ifrån så får ni skylla eder själva inom att ha jagat efter länkar.

Hur backar man? Jo det finns anordnat inom din webb läsare. Om din webb läsare inte har någon sådan möjlighet så backa texten och ändra i adress raden till minst https://www.angelfire.com/ar/cevm2/ eller se stavelsen på bannern och dutta sedan ner Enter tangenten. För att åter komma till starten på denna Internet Herrgården. Vidare är den inte skriven för 'lathundar' (talesätt). Vidare så går det inte att klicka tillbaka dess blåa länkarna, för en man har tömt en viss art av Internet papperskorg.

Om mig själv? Ja. Men inte för mycket.
Det läkaren ber mig skriva om? Nu mera vill jag helst skriva ut det på papper sedan får dom med hjälp av en scanner apparatur in dem till digitalt och sprida det vidare, inom lagen. Medan icke i enlighet av läkarna ville och då får den som läser, taga sitt eget ansvar, inom att dem tvingar mig att skriva inom deras påstådda ADHD.
Blogg? Det som betyder ju dagbok och det kommer det att inte bli.
Spel? Strategirollspel som är svårare än vanligt rollspel, samt ringrostig på att inom kunskaps hjärnas område räkna. Division kan inte kunskaps hjärnan inget om längre. På grund av forna barn som ville veta mitt max och sedan kunde dem inte förstå längre än till siffran 3. När jag senare ville räkna själv blev det bara inom plus och minus samt lite multiplikation. Det var i kunskaps hjärnan det.
Skrivelser? För det mesta fantiserade böcker inom först text arten av html.
Bilder? När jag har blivit van vid dess Paint, via klicka fram inom rutorna.
Grafiker utbildad? Nej inte inom klickande för hand. Där min första logotype som tog mig två år att tillverka inom åren 1997 till 1999 inom att endast klicka mig fram.
Spelprogram? Där jag skriver en avhandling om dem cirka 3x21 spelprogrammen jag har köpt hem. Dem som är inom Schack tänkande för min del. Medan dem i real tid gör det mycket svårare för min del.
Scanner Games? Det finns en länk in till dess sida ja. Medan var inom min Internet Herrgård? Det får dig leta själv. Eftersom dig hittade hit, samt det mesta programmerad med hjälp av min hjärna. Inom att det finnes på Skr2 rymdskeppet i någon av spelserver för eder med STB-appen.

Start filerna:

Lite om mig själv - Tills läkarna kom över mig med deras tvångs ADHD.

Scanner Thought Brain - dess hjärna tjänsten, för endast dess goda sidans sak skull. Som inte är lika mycket uppdaterad så som den är i Skr2 skeppet. Där lagarna som jag försöker lära mig är inom Internet lagarna för Svenska och Amerikanska.

Skrivhörnan - där jag även har tänkt lägga upp, inom Paradox Kingdoms Fantasy.

Strategi Rollspel - inom dess områden, jag tycker om att spela skriva skapa på min egen kampanj modul. Därför blir det som böcker av dem, - se vidare i skrivhörnan.

Scanner Cicret Intelligenta Enheten - en sysselsättning även den start 1995 medan tack vare böckerna på biblioteket från läsa start året 1983 om dess Fakta ord jag ville veta mer om inom att lära mig.

S.C.A.N.N.E.R. - så som en åter antagande Internet sysselsättning, ja alltså inte ett hej vilt företag som behöver anställningar. Framtida Logotypen? Jo den svalde papperskorgen i ett sådant nafs, av att jag inte tänkte mig för. Samt hittad, inom en annan sida, där jag är medlem, samt äger bilden, vidare tog det totala två år att klicka fram den i Paint, för start inom Windows 3.11 årets start 1997 tills färdig någonstans inom året 1999 inom Windows 95 SE.

Slutord för denna sida:

Vidare hade jag så bråttom att tömma på det mesta inom min förra Internet Herrgården att jag inte tänkte mig för. Den har även en gång i tiden varit över tre megabyte tecken och det var inte trevligt att den blev ondsint hackad nära varje dag. Och inom spekulationer så var det på grund av att dem var avundsjuka på min ärlighet och dess kunskaper jag har fått via Biblioteket inom har läst på för mycket. Sedan när jag behövde skriva av mig kunskaperna, så blev det först i små prat i text via Internet och sedan lagom stora uppsatser via min hemsidan.

Först efter att har skrivit av mig hemma på min dåvarande mekaniska maskin Adler. Det var före innan jag startade min Internet Herrgård hemma med en 93 MHz dator med ett företag starkt V90 systemet för modemet året 1999 och 32 MB RAM till den datorn. På den tiden vart det billigare att stänga av Internet anslutningen när läsa sidorna blev för stora att tanka, och när den vart större än 32 MB RAM inom det totala mjukvara data, så ledde det till ett error i visnings texten till och med. Att tålamodet fick sitt pris att med pilen skrolla söka efter vidare information neråt till dess error inom text utförande.

Inom dess fantasi kan man ju tycka att det bara är att öppna ett nytt dokument, medan verkligheten av mjukvara Internet inte går med på dess sakfråga inom att tanka längre ner, när RAM är slutförd. Medan när dator handlarens butik säger att det inte går att trycka i mer RAM till dess moderkort, 'så står det i plånboken' (talesätt) att spara till en ny dator om man inte åter hittar till en nyare version till ett Disk RAM program, som omvandlar en del av hårddisken till RAM, dock max det dubbla. Idag kör jag med ett Comhem modem som inväntar att bli utbytt, enligt Comhem själva samt enligt det dem sade i mobil luren sedan 2013 någonting. Medan 2014 bytte jag bostads adress enligt dess behandling jag går igenom. 2021 upp köptes Comhem av Tele2 inom någon laglig orsak.

Samt av någon orsak, inom att fått kännedom, så måste jag då och då ta semester, från min Internet Herrgård och datorn. Medan hemsida lagen inom Angelfire policyn version 1995 minst en gång per månad skriva eller editera någonting. Vidare en händelse inom 2015-07-någonting, att hjärnan fick nog av dator texten också. Tills yttre kunskaps hjärnan hade vilat sig från det också. 2017-07-10 lade peka klickaren muskeln av som gjorde inom överansträngd utförde ont i var gång jag klickade med min högra hands pekfinger.

Det var inget annat till att utföra än att lägga sig och vila. Den reaktions nervsignalen finns någonstans på axeln. 2020-03-02 klockan 06:00 avkänningen inom ögonen, att inte ens tåla varken dator skärmen eller TV skärmen med DVD-skivor, på ett bra länge framåt. Fy vad ha det tråkigt att inte ens tåla en boks pappers skrift text i början inom Bibeln eller om det var Mormons bok - ännu ett testamente om Jesus Kristus. Innan man kunde skriva ner detta 2020-03-07 för att någonting i min hjärna malde på tills tvingade mig.

2021-09-06 överansträngd i högra biceps armen. Så till den grad att jag inte kunde skriva mer. Nä nu måste den få vila en bra stund tills jag kan skriva lite gran igen. Nära helt återställd hoppas jag på 2021-09-09.

Jag skriver, editerar efter behov.