Suomen Sikaupseerit (Die Finnische Schweinoffizieren)

Tervetuloa Suomen Sikaupseerien kotisivuille!

Suomen sikaupseerit on salaseura joka sai alkunsa eräästä reipashenkisestä purjehdusretkestä Saimaalle. Alkuperäisiä jäseniä on järjestössä neljä kappaletta ja nykyään meitä on yhteensä jo kahdeksan. Sikaupseeriksi haluavan tulee olla:

1) Alle 25-vuotias
2) Suomen kansalainen
3) Mies
4) Upseeri

Lisäksi hakijalla tulee olla taipumuksia sikailuun. Sikaupseeriksi pääsy tapahtuu erityisen kasteen kautta. Kastetta ennen on kokelaan osoitettava kelvollisuutensa seuran muille jäsenille. Sikaupseerit toimivat yhteistoiminnassa kattojärjestönsä Finnish Blacksmith Associationin kanssa sekä tämän alajärjestöjen Riskiryhmän ja Saasta Boysien kanssa. Kokelaalle on eduksi mikäli hän kuuluu vähintään yhteen yllämainituista järjestöistä. Sikaupseerit on riippumaton järjestö, eikä sitä tule yhdistää Puolustusvoimiin!

TOIMINNASSAMME PAINOTETAAN SEURAAVIA ASIOITA:

" LOUHIA KUULUU! "

Sikaupseerien perinnemarssi
Sikaupseerien kastelaulu
Sikaupseerien kastelaulun sanat


SIKAUPSEERIT TIEDOTTAVAT:

24.6.2002
Juhannuspurjehdus oli ja meni varsin myrskyisissä merkeissä. Hauskaa kuitenkin oli ja lisäämme sivustollemme pian (?) kuvia purjehduksesta sekä tarkemman matkakertomuksen.

21.6.2003
Juhannuspurjehtijamme palasivat takaisin Saimaalle sikaupseerien viimeisen (?) juhannuspurjehduksen kunniaksi. Miehitys oli vajaa ja naisiakin mukana huolestuttavan paljon, mutta hauskaa oli ja henkilövahingoilta vältyttiin. Lisää infoa mahdollisesti tulossa...KATSO KUUKAUDEN SIKA!!!
KATSO KUUKAUDEN EMAKKO!!!

[ KEITTO KIRJA ] [ DRINKKI OHJEET ] [ KUVIA TOIMINNASTA ] [ SUURIMMAT SIAT ]


SUOMEN SIKAUPSEERIT SUOSITTELEVAT:
LUE SIKAUPSEERIEN VIERASKIRJAA!
KIRJOITA SIKAUPSEERIEN VIERASKIRJAAN!

ÄLÄ KLIKKAA TÄSTÄ!!!ENÄÄ PÄIVÄÄ SIKAUPSEERIEN JUHANNUSPURJEHDUKSEEN!!!Updated 12/8/2003
(c) Suomen Sikaupseerit 2003