Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
++Fire Base Zulu++

Bakgrund

I den ångande Vietnamesiska jungeln finns en amerikansk utpost som hittills varit skonad från strider med den fruktade Nordvietnamesiska gerillan.

När hemlighetsfulla besökare i form av US Special forces anländer till platsen, blir soldaterna på basen snart medveten om att krigets hårda verklighet också kommer påverka dem...


Info

Fire Base Zulu är ett airsoftscenario med viss rollfördelning så att dom som vill kan få mer action medans andra kan få mer patrullering och smygande.

Det finns tre roller man kan spela:

U.S. Marine - Gröna kläder, mycket action.
Viet Cong - Svarta kläder, både action och smygande
U.S. Green Beret - Cammouflage, Mycket patrull och smygande
Eftersom spelet är ett Vietnam scenario, ser vi helst att man i möjligaste mån använder så tidstypiska vapen och kläder som möjligt, men det är inget krav.

Alla kosmetiska tillbehör på vapen måste tas bort, alltså inga Lasrar eller rödpunkter osv..

Spelet kommer flyta på oavbrutet från början till start, och spelarna kommer hela tiden få nya uppdrag.


Scenariot äger rum den 5e juni, en lördag, mellan kl 10 och ca 16.

Platsen är AATs sommarbana.

Det kostar inget att vara med på Fire Base Zulu. Allt är gratis.


Regler

Alla AEGs är begränsade till M100 / 150%. Sniper vapen har 600fps gräns.

Max ett hicap per spelare. Man får dock ha hur många standard magasin man vill. Endast KSP vapen får ha större trummagasin.

Inga pyrotekniska grejer är tillåtna, alltså inga handgranater, rökbomber eller liknande.

De olika lagen kommer ha olika regler för "respawn", men i grunden gäler att när man blir träffad går man till en bestämd plats och väntar bestämd tid, sedan är man med igen som vanligt.

Medic regeln
Varje lag kan ha en medic. En medic har ett antal bandage. Han kan använda ett bandage för att hela en träffad spelare, som då genast blir med i spelet igen. Han helar genom att knyta bandaget runt spelarens arm eller ben etc.. En spelare kan bara helas en gång, sedan måste han gå tillbaka och bli "respawnad" som vanligt igen. Han kan därefter bli helad en gång igen osv... En medic kan hela sig själv.


Bilder från området
Området vi spelar på ligger utanför östra Västerås, norr om Bjurhovda, mellan Tillbergaleden och Effektgatan. Närmare vägbeskrivning kan givetvis ges vid önskemål.


Anmäler er till Fire Base Zulu gör ni genom att maila West, zwesther@hotmail.com . Skriv "ZULU" som subject.