Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Skånelands Befrielsefront
För Skånelandet och friheten!
Kommuniké 1(ett);

Vi kräver svearnas uttåg ur vårt ockuperade hemland. Detta tyranniska folk som ingen hänsyn tar till vår kulturella särprägel, vårt kulturarv eller ens vårt folks vilja. Vi kräver en officiell ursäkt, för de brott svearna har begått mot vår nation. Bland dessa 1600-talet etniska rensning av våra hembygder.

Sverige av idag är ingen demokrati. Norr om den skåneländska gränsen blir vårt folk dagligen utsatta för kränkande kommentarer, spott och spe. Om det inte vore för att skenet måste hållas uppe mot omvärlden, så hade vi skåneländare förmodligen fått bära märken och bussats in i koncentrationsläger.

Vi säger, att nu får det vara slut. Vi tänker inte tåla ett ord till. Inte en kränkande mening om vårt ursprung. Inga stereotyper a lá myge maot i skaone, och dylika kränkningar mot den skåneländska integriteten.

Om inte våra krav tillfredställs, så kommer vi att gripa till våld för att driva kampen mot svearnas förtryck, i en värld, där vi skåneländarna, ställs inför rätta enligt Svea Rikes lag. En lag som vi förväntas följa in i graven. Vi önskar inget annat för det svenska förtryckarlandet än fred och välgång, så länge de låter skåneland sköta sina egna affärer.

Upp till kamp emot förtrycket! Nolltolerans! Vår kamp har just börjat!

Skånelands Befrielsefront
- För Skånelandet och friheten

E-Mail: SLBF@freemail.com.au