Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

NIX - Egy roppantmód elborult RPG

Ez a lap még erősen fejlesztés alatt áll!!

Under construction.....

Ha most jársz itt először, ugord át a "fejlécet" nyugodtan! Ez csak amolyan "Mi új?" rovat...Ez az oldal a "Top 100on" (inkább Top 1000, hm?) éppen ennyiedik:

RPG.HU_WEBRING
Az RPG.HU WebRing üzemeltetôje: BePe.
[ Elôzô 5 | Következô 5 | Találomra kiválasztott ]

Na még egy reklám :)))

RPG.HU linkcsere
RPG.HU linkcsere
RPG.HU linkcsereKellemes Karacsonyt & BUEK mindenkinek!!!
Ha még nem tetted volna, nézd meg Sir Beer kalandjait.
A grafika nem valami egetrengető (mit gondolsz, miért keresek illusztrátort a NIXhez?), de még kezdetben úgy volt, hogy én csak kiagyalom a sztorit, és egy haverom átrajzolja; végül is ez nem valósult meg, szóval így maradt.
Ha néhány poén ismerős, az csak azért lehet, mert azalatt a 2 év alatt egynémelyik visszaköszönt a Vastyúkból és hasonló stílusú műsorokból. Nem tehetek róla, nekik is pont az jutott eszükbe, ami nekem. Na jó, már kezdetben sem volt minden humor eredeti, de azért a java igen. Nem is mondok többet, csak olvasd el!! Azért ne várj tőle nagyon sokat...
Ha még nem láttad volna a mágia alapjait, kattints ide.


Hála a Tripodnak, mostantól abban az esetben is megoszthatod velem ötleteidet, ha netán nincs Emil címed.
Csak kattints ide!!!Szóval kíváncsi vagy egy teljesen (??) új RPGre. El akarod olvasni a szabályokat, és miután az egészet átul cettig átrágtad, játszani óhajtasz vele. Nos, akkor sajnos nem ezt a Home Page-et keresed....
Merthogy ez a szerepjáték, melyet itt lelhetsz, s neve NIX (mint NemIgen Könnyű Szerepjáték), még nincs kész igazán. Mondhatni, alig van kész belőle valami. Már csak azon egyszerű okból is, hogy nyáron (anno 1997ben) kezdtem el írni minden segítség nélkül, és kicsit lassan haladok.
Namármost két okból tettem fel a Netre:
1.) hogy legyen valaki, aki olvassa rajtam kívül :))
2.) és hogy ne kelljen teljesen egyedül fejlesztenem a rendszert, illetve a világot.

Őszintén szólva arra építek, hogy amint elolvastad azt a részét a játéknak, amit már sikerült megalkotnom, kedvet kapsz ahhoz, hogy támogasd ötletekkel, azaz részt vegyél megírásában. Ez esetben minimum imába foglalom a neved, és minden Tőled érkező levelet azonnal (???) elolvasok.

Igyekszek minden héten, vagy még sűrűbben frissíteni a szabályokat, merthogy még a tesztelésen is túl kell esniük, és nem biztos, hogy jól műxenek úgy, ahogy vannak. Ebben is a segítséged kérném... ha többet konyítasz az RPG-íráshoz, mint én, akkor légy szíves bombázz tanácsokkal, és ha számodra nyilvánvaló (ill. már kipróbáltad és kiderült), hogy némely szabály abszolút baromság és soha az életbe nem fog korrektül működni, oszd meg velem véleményed, plz!

Ha majd úgy látom, többnyire elég sokat össze sikerült hozni, rakok ide valahova egy Winword dokumentumot, amit majd le lehet tölteni ill. kinyomtatni, és tartalmazni fogja az addigi összes infot. Ezt is szándéxom frissíteni. S mivel ez elméletileg pont úgy fog kinézni, ha kinyomtatod, mintha megvetted volna a szabálykönyvet, lesz benne pár illusztráció --- amennyiben küldesz! Ti. nem tudok valami művészien rajzolni, viszont tényleg nagyon megköszönném, ha küldenél pár saját alkotású remek képet... ami ehhez a témához kapcsolódik.

Kérlek, küldj egy rakás levelet a játékkal kapcsolatban!! Ez a játék nélküled egyszerűen NEM jöhet létre!!!!!!!

Ha valamivel kapcsolatban kérdésed lenne, írj bátran... előfordulhat ugyanis, hogy mivel mindent annyira rövidre akartam fogni, amennyire csak lehet, néhol kissé érthetetlenek lettek a szabályok.

Előre is köszi mindent. Alant megleled a címemet.

Varga Péter
alias Pipacs (#3173) a TFen
vagy SirChaos a Spikeon
illetve Huhu mindenütt máshol

Tekéntsd meg a Guestbookom, illetve írj bele valamit!

Itt pedig a szabályokat kezdheted el olvasni.

Igen érdekes dolgokat találhatsz még itt is...
Mint pl. Irodalmi rovat, Ima es egyéb elvont oldalak. :))

Avagy kiderítheted, mit tartogat ez az oldal JFKról.Ha nem nyeri meg tetszésed e játék stílusa, de mindenképpen részt akarsz venni egy játék fejlesztésében, tekintsd meg bátyám homepage-ét, amin a Téridő elnevezésű szerepjáték készülődik. Illetve, eredetileg szerepjáték akart lenni, de aztán "csak" egy sci-fi világ lett az X-hez. Érdemes megnézni!FONTOS!!!
A SCORBA@YAHOO.COM CIMRE IRJ!!!

Néhány dolog, ami új lehet a játékban:

Ha már itt vagy, ne távozz Linkek nélkül...

Angelfire - ez a honlap is tőlük van...
Tripod - a NIX másik fele az ő oldalukon figyel.
A világ legjobb CCG-je, a Middle-earth:the Wizards kiadója, az Iron Crown Enterprises.
Netán kíváncsi lehetsz a Magyar Szerepjátékosok Oldalára....
Boromir II barátommal elkezdtünk alkotni egy magyar ME:TW oldalt. Elég üres egyelőre, de tele lesz jobbnál jobb infokkal.

Email: scorba@yahoo.com