Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
BMV
Biltse   Motorrijders   Vereniging
De BMV is een leuke en actieve "club" van motorrijders. In het voorjaar van 1997 is de BMV opgericht op initiatief van Ron van Dam en Klaas Gianotten. De meeste leden komen uit De Bilt en Bilthoven, maar er komen er ook uit de omliggende gemeenten.
Van maart tot november organiseren we minimaal 1 keer per maand een toertocht, die we doen op een zondag, waarbij we bijna altijd vertrekken vanuit café de Qwibus op de Hessenweg in De Bilt.
Ook in de koude maanden van het jaar proberen we minstens 1 keer per maand iets leuks te organiseren, zoals een foto-, en video avond, waarbij we videobeelden van onze eigen toertochten vertonen, een nieuwjaarsreceptie, de jaarlijkse algemene ledenvergadering, een instructie-avond motor- onderhoud, een bezoekje aan een brouwerij of iets in die orde van grootte.
Iedereen is welkom. Als je maar net zo tolerant bent tegenover anderen zoals jij wilt, dat anderen tolerant tegenover jou zijn. De BMV is ervoor om het plezier in het motorrijden en in de hele cultuur daaromheen zo mogelijk te kunnen delen met anderen, die toevallig ook nog eens in de buurt wonen.
De BMV kent geen positieve of negatieve discriminatie t.a.v. ras, geslacht, geloofsovertuiging, cultuurgoed, kledingcode, motorvermogen, rijstijl, opleiding, inkomen of wat je ook maar zou kunnen of willen bedenken. Wij laten iedereen in zijn/haar eigen waarde en dat kan dan ook alleen maar als we dat allemaal doen vanuit een soort van ideologie, gevoed en in stand gehouden door een gemeenschappelijke hobby.
De B.M.V. heeft ook een eigen blad, dat 4 keer per jaar wordt uitgebracht en dat je als lid vanzelf thuis in de bus krijgt.
Lid worden van de B.M.V. is simpel: Je stuurt even een E-mailtje naar de secretaris (zie de e-mail-pagina) en je krijgt alle gegevens zo spoedig mogelijk toegestuurd.

Welkom bij de Biltse Motorrijders Vereniging !

Klaas Gianotten, voorzitter
Onze Sponsoren:
Café de Qwibus
Dam´selle haarmode
Dierenkliniek de Bilt
Lauffisoft automatisering
Master Sign Reklame
CS Centre Haro Echter
Gert Altena motoren
Freeway/De Ruiter motoren
Accuhandel Utrecht
Schildersbedrijf E&E
Smit PLUS markt
Gall en Gall
Goudkamp BV Bedrijfs Advies Bureau
Hans van Baren zonwering
Drukkerij LIVO
Rojé automaterialen
´t Winkeltje kunst & lijstenmakerij
Total tankstation Wierda
Café van Miltenburg.
Auto Dorpstraat
Foto Brouwer
Groot Café De Griffel
Terug naar Hoofdpagina BMV
Terug naar Hoofdpagina BMV