Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
BMV
Biltse   Motorrijders   Vereniging
AGENDA
19 oktober 2003, 11.00 uur: de "De Gooi- & Eemland tocht"
Vertrekpunt gewoon weer eetcafé de Qwibus.
Traditie vraagt om voortzetting.  Deze slotrit van het seizoen 2003 zou oorspronkelijk eigenlijk starten bij café Miltenburg. Mooi symbolisch vertrekpunt voor een tocht, die voornamelijk een eerbetoon zal blijken een de Gooise Matras en andere lommerijke omgevingen, gelardeerd met de stulpjes van de "Happy Few", het penose en de Nederlandse Berlusconi´s, wat blijkbaar ongeveer hetzelfde soort is.
Ze wonen wel in onze achtertuin, geografisch gesproken dan. In de luwte van de Utrechtse Heuvelrug is het goed toeven, blijkbaar. En daar gaan wij nu een dagje rondrijden. Kijken waar Mieke Telkamp woont, waar Gordon zijn hond uitlaat, waar Tobi Rix zijn eerste fietsbel kocht en waar Klaas bijna alles voor het eerst deed.
Het Gooi dus.
Maar gezien de ongekend geringe animo van de huidige kroegbaas (toch in het bezit van een Goois aandoende dubbele naam) vertrekken we toch maar niet vanuit wat eigenlijk nog steeds gewoon de Miltybar is.
Gelukkig was onze eigen stamkroegbaas zo sportief om ook voor deze laatste tocht van dit seizoen de Qwibus weer ter beschikking te stellen als vertrekpunt. Inderdaad, daar moet hij vroeger dan anders zijn bed voor uit en ook hij weet niet of al die inspanning eigenlijk wel achteraf de nodige omzet oplevert, want Rob (hij heeft maar één voornaam) schenkt zelfs de koffie bij vertrek geheel gratis. Dus nu maar hopen dat er bij terugkomst iets gedronken gaat worden. De tocht eindigt dus ook weer bij eetcafé de Qwibus, waar het bier koud zal staan en de saté warm. Want dat heb je na al die kouwe kak wel weer effies nodig, denk ik.....
Woensdag 19 november 2003, 20.30 uur : "Foto/VIDEO - avond"

Lekker napraten over het afgelopen seizoen, waarin zoveel leuke dingen gebeurd zijn en waarin nu eens geen vervelende gebeurtenissen zich hebben voorgedaan, althans niet in het kader van de BMV. Het besef van geluk moet je soms een beetje helpen. Anders gaat geluk gewoon vanzelf weer verder en wordt aangenaam leven een sleur. Dus een beetje bewust en positief genieten van wat er dit seizoen allemaal leuk en geslaagd was is een goed idee in een tijd waarin zoveel andere zaken wellicht niet die glans hebben van weleer.
Aan ons zal het niet liggen. Er zijn veel leuke tochten geweest en daar moeten een hoop foto´s van in omloop zijn. Plak ze in een map en laat ze zien aan je clubgenoten. Dat doet ongetwijfeld gespreksstof opwaaien.
Verder heeft Ron samen met zijn Monique veel opnamen gemaakt van de 9-de Grote Biltse Motortoertocht en die kun je nu zelfs op een spetterende DVD bestellen. Over 15 jaar zullen je kleinkinderen trots op je zijn, want je kunt met nimmer vervagende bewegende beelden laten zien dat je vroeger echt nog niet zo saai was als dat je dan inmiddels geworden zult zijn.
Woensdag 14 januari 2004, 20.30 uur : "Nieuwjaarsreceptie BMV"
Aan het begin van het nieuwe jaar een gezellige bijeenkomst voor alle leden van de BMV met hun partners, in het achterzaaltje van ons stamcafé de Qwibus.
Met vaste tradities, die toch ieder jaar weer net even anders uitpakken. Zoals een verloting en prijzen voor de meest trouwe toertochtrijder, de meest ruig geklede nieuwjaarsreceptioniste, het meest opwindende ingezonden artikel voor het BMV-blad, de mooiste tattoo etc. En dat alles om niet "zomaar" aan de eerste de beste  toevallig ook eens één keer aanwezige een tweepersoons reisje naar Luxemburg weg te geven, maar om te belonen, dat actief, mooi uitgedosd of anderszins sfeer verhogend lid zijn van de BMV hoogstelijk gewaardeerd wordt.
Het leek ons goed om de sfeermakende mensen nu maar eens te gaan belonen.
Maar daarnaast hebben we ook prijsjes , die naar absolute willekeur een ieder ten deel kunnen vallen, zolang je maar betalend lid EN aanwezig bent.
Woensdag 25 februari 2004, 20.30 uur "Algemene Ledenvergadering"
Jaarlijks terugkerend gebeuren, waarin we als bestuur verantwoording afleggen naar de leden en waar het vooral de bedoeling is dat leden hun wensen en grieven openlijk kunnen uitspreken. Wij als bestuur willen graag van jullie weten wat jullie van ons en van de club verwachten en wij willen kunnen duidelijk maken in hoeverre dat mogelijk is.
Tevens zal er deze avond voor of na de pauze de gelegenheid zijn om je in te schrijven voor de meerdaagse toertocht, die dit jaar naar alle waarschijnlijkheid naar een heel apart buitenland zal gaan.
Details volgen op een later tijdstip.
Terug naar Hoofdpagina BMV