Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
BMV
Biltse   Motorrijders   Vereniging
-Aktueel
19 oktober 2003, 11.00 uur: de "De Gooi- & Eemland tocht"
Vertrekpunt gewoon weer eetcafé de Qwibus.
Traditie vraagt om voortzetting.  Deze slotrit van het seizoen 2003 zou oorspronkelijk eigenlijk starten bij café Miltenburg. Mooi symbolisch vertrekpunt voor een tocht, die voornamelijk een eerbetoon zal blijken een de Gooise Matras en andere lommerijke omgevingen, gelardeerd met de stulpjes van de "Happy Few", het penose en de Nederlandse Berlusconi´s, wat blijkbaar ongeveer hetzelfde soort is.
Ze wonen wel in onze achtertuin, geografisch gesproken dan. In de luwte van de Utrechtse Heuvelrug is het goed toeven, blijkbaar. En daar gaan wij nu een dagje rondrijden. Kijken waar Mieke Telkamp woont, waar Gordon zijn hond uitlaat, waar Tobi Rix zijn eerste fietsbel kocht en waar Klaas bijna alles voor het eerst deed.
Het Gooi dus.
Maar gezien de ongekend geringe animo van de huidige kroegbaas (toch in het bezit van een Goois aandoende dubbele naam) vertrekken we toch maar niet vanuit wat eigenlijk nog steeds gewoon de Miltybar is.
Gelukkig was onze eigen stamkroegbaas zo sportief om ook voor deze laatste tocht van dit seizoen de Qwibus weer ter beschikking te stellen als vertrekpunt. Inderdaad, daar moet hij vroeger dan anders zijn bed voor uit en ook hij weet niet of al die inspanning eigenlijk wel achteraf de nodige omzet oplevert, want Rob (hij heeft maar één voornaam) schenkt zelfs de koffie bij vertrek geheel gratis. Dus nu maar hopen dat er bij terugkomst iets gedronken gaat worden. De tocht eindigt dus ook weer bij eetcafé de Qwibus, waar het bier koud zal staan en de saté warm. Want dat heb je na al die kouwe kak wel weer effies nodig, denk ik.....
Dit stukje tekst uit de nieuwe agenda behoeft even extra aandacht.
Terug naar Hoofdpagina BMV