Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

LAATSTE UPDATE : 4/02/2003

WELCOME @ CAELUM-PRODUCTIONS

Hey,

We zijn blij dat je de weg hebt gevonden naar deze gloednieuwe site van Caelum-Productions. Voor wie het nog niet wist, we zijn een groepje jongeren die zullen proberen een film tot stand te brengen. We zijn net van start gegaan met ons eerste project. Het wordt dus een film maar de details (zoals titel, script, rolverdeling ) staan nog niet vast maar als jullie meer willen weten is het zeker een must om af en toe deze site eens te bezoeken want ze wordt regelmatig aangevuld met nieuwe info, foto's, data enz. Voor wie echt niet kan wachten of vragen heeft bij ons eerste project of over Caelum-Productions in het algemeen kan altijd een mailtje sturen naar
caelumproductions@hotmail.com of contact opnemen met de leiding van Caelum-Productions.


Agenda & Kalender

Hier kan je terecht om te weten waar, waarom en wanneer een bepaalde gebeurtenis plaatsvindt. Op onze kalender zie je een overzicht van de acties die we organiseren per maand.

Klik hier !


Dagboek

Elke maandag schrijft Elisa Nobels een verslagje van wat er de voorbije week gebeurt is. Hier lees je ook hoe zij haar ervaringen als hoofdchef van Caelum-Productions beleeft.

Klik hier !


Medewerkers

Hier kan je al onze medewerkers en medewerksters bewonderen. Naast de foto staat ook een klein tekstje over hun leven en hun persoonlijkheid.


Nog in opbouw


Gastenboek

Als je wil, kan je ons gastenboek tekenen. Je kan hier een kleine opmerking, ideeŽn en eigen meningen noteren, zodat wij deze site en ons project nog kunnen verbeteren


Nog in opbouw


Spelletjes

Hier kan je al onze medewerkers en medewerksters bewonderen. Naast de foto staat ook een klein tekstje over hun leven en hun persoonlijkheid.


Nog in opbouw


Foto's

Als je hier een kijkje neemt, vind je foto's uit ons foto-album. Hier verschijnen ook leuke kiekjes van bijvoorbeeld onze eerste vergadering, de wafelverkoop... met telkens een grappig woordje uitleg.


Nog in opbouw


Zoekertjes

Bij onze zoekertjes, vragen we mensen om enige attributen en noodzakelijke rekwisieten. Gelieve ons dan ook een mailtje te sturen als je ons denkt te kunnen helpen.


Nog in opbouw


De leiding van Caelum-Productions

Elisa Nobels : St-Sebastiaanslaan 20 3870 Heers ( TEL : 011481392)
Marie-Axelle Vroninks : Leopold II straat 23 3800 Sint-Truiden (TEL : 011685543)


Aantal bezoekers sinds 01/02/2003 ------>

free web-counter provided by www.digits.com
Caelum-Productions E-MAIL : caelumproductions@hotmail.com
C2003 This site is property of Caelum-Productions.
No part of this site should be copied without written authorisation of the owner.
Deze site werd mede mogelijk gemaakt door Tom Putzeys. We bedanken hem alvast voor het schitterende werk.