Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!
image
image
image
image
reggae music FEATURED EVENTS
|Streaming 24/7| |||Calendar|easyjammin

reggae_on_the_river

club_intentions

reggaebashpart2 allesbeats
black_marshall black_marshall
black_marshall amsterjammin

amolab

davidrodigan lesiebrown

madialsound

firetime damsco

image
zaterdag 28.10.2006 east jammin tribute
easyjammin Deze avond is de kick-off van de Tribute to Peter Tosh & Joseph Hill Tour door Europa, waaraan vele reggae-artiesten zullen deelnemen. De entree bedraagt 7,50 euro. De locatie is OneFourOne aan de Overtoom 141 in Amsterdam. image
african events & consultancy
iafricannl
image
JAMROCK ONLINE
image image

zaterdag 14.10.2006 club fabouls - almere buiten club_fabouls zaterdag 14.10.2006 club fabouls - almere buiten

zaterdag 07.10.2006
walboomers
walboomers.com

zaterdag 07.10.2006
unitedsounds
unitedsounds.org

image
Zaterdag 07.10.2006 bozarfestival
bozar  
image
concious vibes kingston ja part one
concious


image
AFROVIBES FESTIVAL 2006 ?SOWhEre To Now?
AMSTERDAM, DEN HAAG 26 SEPTEMBER 1 OKTOBER toneel, muziektheater, dans, solo voorstellingen en fotografie.


Het zesde Afrovibes festival brengt weer de top van hedendaagse Zuid-Afrikaanse theatermakers en kunstenaars. Het festival laat zien wat jonge Zuid-Afrikaanse kunstenaars bezig houdt en is een feest van dans, muziektheater, toneel, solo voorstellingen en fotografie, dat wil confronteren, prikkelen, vermaken en uitdagen. Kwaliteit en uitdagend theater, geselecteerd door Zuid-Afrikaanse theatermakers. Dat is de kern van het Afrovibes Festival.

Het festival programma is speciaal gemaakt door een Zuid-Afrikaans team van kunstenaars en theatermakers voor een Nederlands publiek en biedt een staalkaart aan voorstellingen die onlangs in Zuid-Afrika in premiŤre zijn gegaan of speciaal voor het festival zijn gemaakt. De Nederlandse voorstelling Korreltjie Korreltjie Sand maakt ook deel uit van het programma.

Bijna alle acteurs en kunstenaars in het festival komen uit Soweto en hebben hun weg gevonden in de theaterwereld in Zuid-Afrika en daarbuiten. Soweto, verfoeid als resultaat van het apartheidsysteem, nu trendy geworden en in trek bij zwarte yuppies. En zij vragen zichzelf af: SOWhEreTO Now?

Artistiek leider van het festival is een van Zuid-Afrika?s meest vooraanstaande dansers en choreografen, Gregory Maqoma, in maart 2006 nog in het Concertgebouw in Amsterdam met het London Sinfonietta, Steve Reich en Akram Khan Dance Company. In de programmering is de lijn vanuit het verleden naar het heden doorgetrokken, gezien door de ogen van Zuid-Afrikaanse theatermakers en kunstenaars.

AMSTERDAM (Frascati theater en Bimhuis)
DEN HAAG (Korzo theater en theater De Regentes) image
afrovibes festival
image AFROVIBES FESTIVAL 2006
?SOWhEre To Now?

What is er te zien:
Woza Albert!: Een van de meest succesvolle toneelstukken uit Zuid-Afrika, met meer dan twintig internationale prijzen, nu op het Afrovibes festival. Wat gebeurt er wanneer Jezus Christus besluit terug te keren op aarde en per jumbojet landt in Zuid-Afrika. Een explosie van theater, een tragi-komische achtbaanrit.
Encounters: Sprankelend nieuw Zuid-Afrikaans dansstuk, speciaal gemaakt voor het Afrovibes festival, dat de schoonheid van het anderszijn laat zien en de wil om een samenleving te creŽren die gelijkwaardig is voor iedereen. De dansers verkennen de emotionele levenspaden van mensen met uiteenlopende fysieke mogelijkheden. Het bijzondere van deze dansvoorstelling is dat twee van de zes dansers fysiek gehandicapt zijn.
Hoot: Heftig theaterstuk over de talloze karakters en etnische groepen in Zuid-Afrika, waarbij vooroordelen en stereotypen over cultuur en etniciteit niet worden geschuwd. De hit van Zuid-Afrika en top voorstelling van het National Arts Festival in Grahamstown Zuid-Afrika in 2005 and 2006. Bijtende dialogen en geestige karakterwisselingen.
BUM: Geestige en spitsvondige one woman show, een ode aan het Afrikaanse (vrouwen)lichaam, over hoe mooi, sterk en machtig (vrouwen) achterwerken zijn. Dat elke vrouwenkont ideeŽn, dromen en plannen heeft. Een hilarische en poŽtische verkenningstocht door de wereld van dikke vrouwen met grote achterwerken.
Korreltjie Korreltjie Sand: Theatergroep Flint en saxofonist Sean Bergin brengen literair muziektheater rond de poŽzie van de Zuid-Afrikaanse dichteres Ingrid Jonker, aangevuld met werk van Adam Small, Andrť Brink en swingende traditionals en originals.
Fra Fra Sound en Tutu Puoane: Dubbelconcert van de multi-culturele band Fra Fra Sound en de Zuid-Afrikaanse jazz zangeres Tutu Puoane.
Fotografie: Fototentoonstelling van Zanele Muholi, winnaar van de Tollman Award in 2005. Muholi is uniek in Zuid-Afrika met haar sterke en confronterende foto?s van zwarte vrouwen die openlijk hun homosexuele relaties laten zien.

afrovibes festival  AFRO VIBES.NL [SITE]

Special reggae night with JAH STORM an upcoming international reggae & dancehall backing band. Featruing various vocalists thoughout the concert + East African Soundsby DJ Erick & friends = African and Caribbean roots & dancehall. more info www.african.nl

JAH_STORM
* REGGAE BASH SAT 30 SEPT 2006
DB STUDIOS CARTIUSWEG 90A UTRECHT

JAH STORM

Feat KENNYB DREDDA YOUTHZ

BLACK MARSHAL

STANDO RANKS

EAST AFRICAN SOUNDS
image REGGAE BASH E10 ENTRY 22.00-03.00
SAT 30 SEPT

DB STUDIOS CARTIUSWEG 90A UTRECHT


AFRICA.NL [SITE]

* RASTPLAS FESTIVAL 27th August 2006
RASTAPLAS will take place on recreational area Noord-AA in Zoetermeer.
JAH_STORM
 * RASTPLAS FESTIVAL
Sunday the 27th of august 2006 Noord-AA Zoetermeer*

RASTPLAS FESTIVAL 11.00-22.00


Dread & Dreadless

Equal

Roots Creations

Brother Marcus & the irie connection

dj Sista DonnaLee

Winnaar Dutch Reggae Awards by Robbie Roots

Plus Soundsystems:
*Jahva Sound*
*Vibes*
*Rub a Dubb*
*Blackstar Covenant*


Entrance FREE!!! It is not allowed to bring food and drinks to the festival area. It is also not allowed to let dogs run free.

FESTIVAL [SITE]

image
zaterdag 19.08.2006 King Shiloh @ Dub Dock image
KING SHILOH
image
zaterdag 05.08.2006
blijburg REGGAE ON THE BEACH 2006

REGGAE SUNDANCE
Genneperarken - EINDHOVEN FRI 11 SAT 12 SUN 13 AUGUST
REGGAE_SUNDANCE REGGAE SUNDANCE
Genneperarken - EINDHOVEN FRI 11 SAT 12 SUN 13 AUGUST
image
REGGAE SUNDANCE

Friday 11th August
20:30 Peter Hunningale
22:00 Sizzla & Firehouse Crew

Saturday 12th August
12:00 King Shiloh Sound System
13:00 Kamakonga
14:30 Lukie D
15:00 Perfect
15:30 Fantan Mojah
16:45 Groundation
18:30 Culture
20:15 Freddie McGreggor
22:00 Anthony B

Sunday 13th August
12:00 King Shiloh Sound System
13:00 Taffari & Feueralarm
14:15 Lady G
14:45 Jah Mason
16:00 Israel Vibration
17:45 Don Carlos
19:30 Steel Pulse
21:15 Alpha BlondyTICKETS
Weekend EURO 40 EURO 50
Weekend EURO 25 EURO 30
Weekend EURO 25 EURO 30

REGGAE SUNDANCE [SITE]

image
reggaejam festival 2006

Support this station and listen ad-free with Live365 Preferred Membership! listings page for everything reggae listings page for everything jamaica
record company supplying music for your listening pleasure information and links to everything jamaica! support this station and listen ad-free with live365 preferred membership!


on air play amsterjammin radio from here
image
image
image