Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

The new and improved Wilfried Finkers Fansite is in de maak en gaat over enkele weken live (zonder die vervelende pop-ups!) Als je een berichtje wil ontvangen als het zover is, stuur me dan even een mail en dan hou ik je op de hoogte

Geachte bezoeker,

Welkom op de grote (en unieke) Wilfried Finkers' Fansite. Nu hoor ik u al denken: "dat heeft zo'n jongen toch niet nodig"? Maar daar denk ik anders over. Wilfried is na jarenlang geweldige shows neergezet te hebben met zijn broer nu te zien met Ernesto en Marcellino in het programma NAT. Zoals op de site staat:
NAT is het vierde avondvullende programma van Ernesto & Marcellino, dit keer met medewerking van Wilfried Finkers. NAT is een absolute aanrader voor iedereen. Je waardeert je eigen leven veel meer, als je Ernesto & Marcellino hebt gezien. Toch hopen de heren ooit jaloers te worden op zichzelf. Hun motto luidt dan ook: Wees blij met jezelf, zodat er tenminste nog íemand blij met je is.

NAT is totstandgekomen zonder afwezigheid van Wilfried Finkers. Het resultaat is een theatershow om voor thuis te blijven. Omdat je genot zolang mogelijk moet uitstellen, kun je maar beter snel naar Ernesto & Marcellino komen kijken. Met hun "komische geweld" spelen Ernesto & Marcellino het publiek met NAT weer plat. Het duo kiest onverminderd voor alle frequenties van de lach en weet bovenal de "oerlach vanuit het middenrif op te roepen."

Ze hopen er zelf ook nog achter te komen, wat ze allemaal wel niet bedoelen. Maar één ding is zeker: bij NAT houdt niemand het droog!

Kijk voor meer informatie en natuurlijk de speellijst op de site van Ernesto en Marcellino.

Foto van Wilfried

Op de onderstaande foto ziet u de beroemde Wilfried Finkers (links) samen met zijn broer Herman (rechts). Als u de foto in het groot wil zien, klik dan op de foto.Interview De Plantage

Zondag 23 mei 1999 waren Wilfried Finkers en zijn broer Herman Finkers te zien in een interview in het programma De Plantage van de VPRO. Zoals altijd waren ze zeer charmant en grappig. Mijn persoonlijke hoogtepunten van het interview waren de stukjes die ze lieten zien over de verschillende openingen van de theatershows. Ook het stukje dat ze lieten zien wat Wilfried en Herman hebben gedaan toen ze ongeveer acht jaar waren. Een echt primeur, dus! Verder werd er wat verteld over de gezinssituatie en daarbij kwamen er leuke herinneringen naar boven bij allebei. Mijn favoriete uitspraak kwam van Wilfried. Hij zei dat de kracht van Herman was dat het nergens over gaat. Daar heeft hij naar mijn mening wel gelijk in. In de shows staat "de lulligheid" centraal, en dat is niet alleen de kracht van Herman, maar net zo goed die van Wilfried. Ik heb enorm genoten van het interview.


Holland Ring
Next
Previous
Skip Next
Skip Previous
Random Site
List Sites
Help Pages

The Dutch Ring