Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

MARS 2001:

Lørdag 31. mars 2001
Treningskamp, Vesterøya Idrettspark kl. 14.00
SANDAR IL - ÅIF (0-1) 0-2
Åsgårdstrand spilte en god kamp mot Sandar IL i Sandefjord og vant til slutt 2-0 etter scoringer av Tommy Dåstøl og Kris Georgsen.
ÅIF tok initiativet fra start og skapte sjanse på sjanse mot et vaklende hjemmeforsvar. Men til tross for å ha bombandert vertenes mål med skudd, klarte ikke Åsgårdstrand å score mer en et mål før pause. Ståle Rydberg slo en god corner inn til dagen kaptein; Tommy Dåstøl som headet inn ledelsen.
Etter pause fortsatte ÅIF å dominere, og økte også ledelsen til 2-0 da Kris Georgsen utnyttet en forsvarsfeil og lobbet ballen elegant over vertenes keeper.
Kampen ble desverre avsluttet på en uheldig måte. Innbytter Kjell Pettersen brakk beinet i det han forsøkte å sette inn 3-0 i kampens siste minutt, og ble umiddelbart sendt på sykehuset.
ÅIF: Hans Arne Tveiten - Thomas Nilsen, Bjørn Erik Bergmann, Tommy Dåstøl, William Landsend - Kai Kristiansen, Jan-Ivar Linløkken, Arne Lunde, Kris Georgsen, Oddvar Thuve - Ståle Rydberg.
Kjell Pettersen og Thomas Ulseth kom innpå i andre omgang, men begge måtte ut med skade igjen.

Tirsdag 27. mars 2001
Stallen begynner å ta form, og det blir hard kamp om alle plassene på banen denne sesongen. Trener Martin Jøreng har ca. 22 spillere å velge mellom når serien starter om under en måned.
KEEPER: Hans Arne Tveiten og Steinar Aker utgjør keeperduellen. Så langt har de vært jevngode og hvem som trekker det lengste strået får vi nok ikke svar på før ved seriestart.
VENSTRE BACK: Juniorspiller Carl Eric Svensson har imponert på trening og i treningskamper, men også Tor Inge Weiseth er aktuell på denne plassen. I tillegg har vi William Landsend som kan benyttes på begge back-plasser.
STOPPERE: Joacim Eskedal og Bjørn Erik Bergmann har spilt stopperpar siden 1997 og fortsetter trolig denne sesongen. Men det blir spennende dersom Rune Andersen velger ÅIF denne sesongen. I tillegg kan midtbanespillerne Tommy Dåstøl og Jan-Ivar Linløkken dyttes ned som stoppere.
HØYRE BACK: William Landsend har gjort sine saker bra, men Idar Andersen er tilbake i trening og vil kjempe om plassen. Audun Borg er også en spiller som er aktuell.
VENSTRE FLANKE: Ståle Rydberg og Kai Kristiansen kniver om venstresiden. Rydberg har rutinen og er dyktig foran mål - men Kai Kristiansen er en spennende juniorspiller som garantert blir å se på A-laget denne sesongen - fra start eller som innbytter.
SENTRAL MIDTBANE: Her blir det hard kamp om de to/tre plassene på midten. Jan-Ivar Linløkken spiller sentralt på midten, men det er seks andre som også vil kjempe om en plass på midtbanen; Thomas Nilsen (kaptein de siste sesongene), Kris Georgsen, Arne Lunde (ny fra Borre IF), Tom Brunstad, Tommy Dåstøl og Thomas Ulseth. De to sistnevnte kan også bli dyttet ut på høyrekanten.
HØYRE FLANKE: Oddvar Thuve trives best som ving, men han får kamp om plassen fra Tommy Dåstøl og Thomas Ulseth. I tillegg kan Kris Georgsen benyttes som flanke.
SPISSER: Kjell Lindseth og Håvard Wormdal blir sannsynligvis å se på topp denne sesongen, men Ståle Rydberg og Oddvar Thuve er også aktuelle kandidater. I tillegg har ÅIF Kjell Pettersen i bakhånd.

Mandag 26. mars 2001
Vi gratulerer i dag angrepsspiller Oddvar Thuve med hans 27-års-dag.

Torsdag 22. mars 2001
Arne Lunde er klar for Åsgårdstrand IF. Midtbanespilleren som spilte for Borre IF forrige sesong har skrevet under for ÅIF og blir en fin forsterkning for laget.

ÅIF skal spille to kamper i Aalborg (Danmark) i perioden 5. til 8. april. Fredag er 4. divisjonsklubben IL Imås fra Grimstad motstander, mens ÅIF møter Tjølling IF dagen etter.

Midtbanespiller Kai Thorstensen har flyttet hjem til Sandefjord og har valgt å spille for gamleklubben Nesjar IL denne sesongen. 21-åringen fikk bare med seg tre kamper og et mål for Åsgårdstrand, men ÅIF holder dørene åpne for flere kamper i fremtiden.

Onsdag 14. mars 2001
Treningskamp, Lystlunden kunstgress kl. 17.30

ÅIF - NØTTERØY IF (0-0) 0-0
Åsgårdstrand IF spilte i dag 0-0 mot Nøtterøy IF på kunstgresset i Lystlunden. Den første omgangen var gjevnspilt men uten de helt store sjansene.
I andre omgang tok ÅIF mer over men klarte ikke å skape store målfarligheter. Joacim Eskedal hadde den største muligheten, men hans heading gikk rett på keeper.
Kampen var lite underholdene, men Åsgårdstrand kommer garantert tilbake med mer målrike kamper.
ÅIF: Hans Arne Tveiten - Carl Erik Svensson, Bjørn Erik Bergmann, Joacim Eskedal, Tommy Dåstøl - Ståle Rydberg, Jan-Ivar Linløkken, Thomas Nilsen (Kjell Pettersen), William Landsend (Arne Lunde) - Oddvar Thuve, Håvard Wormdal.

Tirsdag 13. mars 2001
Den tidligere Borre-spilleren Arne Lunde trente med Åsgårdstrand IF i går. Den løpssterke midtbanespilleren ser etter en ny klubb og er velkommen i ÅIF dersom han ønsker å spille i blått neste sesong.

Mandag 12. mars 2001
Vi gratulerer i dag høyreback Carl Eric Svensson med hans 19-års-dag!

Torsdag 8. mars 2001
"Matchen" er oppdatert.

Tirsdag 6. mars 2001
5. divisjonsklubben Nøtterøy IF har takket ja til å spille treningskamp mot Åsgårdstrand. Kampen spilles på kunstgresset i Lystlunden onsdag 14. mars kl. 17.30.

Fredag 2. mars 2001
Treningskamp, Lystlunden kunstgress kl. 20.30
FK ØRN-HORTEN 2 - ÅIF (1-1) 2-4
Åsgårdstrand IF slo Ørns reserver 4-2 på kunstgresset i Lystlunden. Ørn tok initiativet fra start, og tok ledelsen etter ca. 20 minutters spill. Men Jan- Ivar Linløkken utliknet like etter med et hardt frispark som endret retning foran vertenes keeper Benny Nielsen.
I andre omgang tok ÅIF mer over, og skapte de farligste sjansene - men det var Ørn som gikk opp i 2-1 ledelse etter en corner. Men heretter var det ÅIF som skapte det meste, og først ute var Linløkken som fikk tildelt straffe midtveis i omgangen, og satte den selv i mål og utliknet til 2-2.
Deretter sørget Håvard Wormdal for dagens prestasjon da han vippet ballen over en forsvarer før han vippet den over Ørn-keeperen. William Landsend satte så spikeren i kista på tampen av kampen og fastsatte sluttresultatet til 4-2.
En sterk prestasjon av ÅIF som manglet en rekke spillere før kampen grunnet ferie og skader.
ÅIF: Steinar Aker - Carl Erik Svensson, Bjørn Erik Bergmann, Joacim Eskedal, William Landsend - Kai Kristiansen, Jan-Ivar Linløkken, Tom Brunstad, Tommy Dåstøl, Kjell Pettersen - Håvard Wormdal.
Christian Tunholt (innlånt fra Nordby) kom innpå i den første omgangen.
FK ØRN-HORTEN 2: Benny Nilsen, Morten Grini, Ronny Andersen, Rune Larsen, Jonas Sørby, Jørgen B.Sollie, Kenneth Hermansen, Glenn A. Olsen, Jan Dale, Kjetil Kristiansen, Morten Føske, Anders Hansen, Henning Solem og Kjell Andre Thu.

Dagens kamp mot FK Ørn-Horten 2 spilles kl. 20.30, og ikke 18.00 som tidligere annonsert.