Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

NYHETSARKIV

MAI 2001:

Onsdag 30. mai 2001
Det er en del spillere som har forlatt oss etter forrige sesong. Tom Isaksen Brunstad, Idar Andersen og Tom Erik Pedersen har lagt opp, mens Audun Borg har gått tilbake til Halsen IF, Trond Morten Hafsnes har gått til Skoppum IL (Old Boys) mens Tommy Andersen også har forlatt Åsgårdstrand IF.

Kjell Lindseth fikk kun med seg en omgang denne sesongen før han ble skadet. Desverre ser det ut til at skaden vil ta lang tid å lege, men ÅIF håper snart på å få superspissen tilbake.

Reservene knuste Hvarnes/Hedrum 2 med 8-1 på Hvarnesbanen i går. Ståle Rydberg og Tor Martin Tyribakken scoret to mål hver, mens Kristian Pedersen, Marius Moen, Steinar Aker og Thorstein Auensen scoret et hver. Keeper Steinar Aker scoret med et brassespark etter en corner fra Thomas Pedersen.

Mandag 28. mai 2001
4. divisjon, Hvitstein Stadion
HOLMESTRAND IF - ÅIF (2-0) 2-0
Åsgårdstrand tapte 2-0 for Holmestrand og har dermed ikke scoret mål på seks timer.
Vertene åpnet med scoring allerede etter 10 minutters spill, og hadde grei kontroll utover omgangen. Jan-Ivar Linløkken kom nærmest scoring for gjestene, men HIF-keeperen reddet frisparket fra rundt 20 meters hold.
Holmestrand var effektive og scoret igjen før pause da ÅIF-forsvaret ikke klarte å henge med. HIF-spissen løp fra forsvaret og rundet keeper før han satte inn 2-0.
Etter pause var det sjansefattig fra begge lag. Linløkken hadde nok et farlig firspark, mens Tommy Dåstøl headet like over i sluttminuttene.
Ørns reserver er neste oppgave for ÅIF, og da må det skapes flere sjanser dersom det snart skal bli uttelling.
ÅIF: Hans Arne Tveiten - William Landsend, Joacim Eskedal, Bjørn Erik Bergmann, Tommy Dåstøl - Kris Georgsen, Arne Lunde (Kai Kristiansen 70), Jan-Ivar Linløkken, Thomas Nilsen, Oddvar Thuve (Ståle Rydberg 40) - Håvard Wormdal.

Tirsdag 22. mai 2001
Reservene snudde i dag 0-4 til 5-5 da Nesjar gjestet Åsgårdstrand Idrettsplass. Kristoffer Larsen scoret ÅIFs tre første mål, mens Frank Sørensen og Knut Hansen sørget for de to siste scoringene.

Åsgårdstrand IF får sin etterlengtede grusbane. Formannskapet i Borre går å sette av midler til grusbanen – og laget tok et poeng mot Larvik BK. Les hele saken i Gjengangeren ved å trykke her.

Mandag 21. mai 2001
4. divisjon, Åsgårdstrand Idrettsplass
ÅIF - LARVIK BK/LARVIK TURN 2 (0-0) 0-0
ÅIF og Larvik BK / Larvik Turn 2 delte poengene broderlig på Åsgårdstrand Idrettsplass etter 90 minutter med varierende spill på en humplete bane.
Ingen av lagene klarte å legge press på motstanderen i den første omgangen, og det ble dermed heller ingen store sjanser foran noen av målene.
Oddvar Thuve og Håvard Wormdal hadde sine halvsjanser helt i begynnelsen av kampen, mens Kris Georgsen bommet på den største sjansen fra skrått hold.
I andre omgang åpnet kampen seg mer, og i løpet av det første kvarteret hadde begge lagene hver sin hundreprosent-sjanse. Først misset Oddvar Thuve fra tre-fire meter, og deretter gjorde gjestene akkurat den samme feilen fra like lang avstand.
Larvikslaget klarte også å gjenta denne prestasjonen helt på tampen av omgangen, og markerte dermed at dette skulle bli en 0-0 kamp.
Gjestene fikk også en spiller utvist for munnbruk helt på tampen av kampen, men det ble for liten tid til å utnytte overtallet for Åsgårdstrand, og det ble dermed poengdeling i badebyen.
ÅIF: Hans Arne Tveiten - William Landsend*, Joacim Eskedal** (Carl Eric Svensson 87), Bjørn Erik Bergmann**, Tommy Dåstøl - Kris Georgsen*, Arne Lunde*, Jan-Ivar Linløkken, Thomas Nilsen - Oddvar Thuve, Håvard Wormdal (Ståle Rydberg 45).
Gult kort: Thomas Nilsen.

Onsdag 9. mai 2001
4. divisjon, Løveskogen Idrettspark
TJØLLING IF - ÅIF (3-0) 5-0
Åsgårdstrand gikk på sitt andre tap på fem dager da Tjølling inviterte til kamp i Tjodalyng.
Hjemmelaget dominerte det meste av kampen, men det var ÅIF og Håvard Wormdal som hadde de største sjansene i begynnelsen av første omgang.
Men mens ÅIF missbrukte sine sjanser visste vertene hvordan man skulle utnytte dødballer, og i det 20. minutt kom første scoring ved et frispark som ble headet inn.
Deretter fulgte to scoringer til før pause - begge på dødball.
Etter pausen gikk Åsgårdstrand ut med tre forsvarere, og spillet fungerte noe bedre inntil Tjølling fikk sin fjerde scoring for dagen - også denne på en dødball.
Og da gjestene gikk tomme for krefter satte vertene også inn 5-0 før sluttsignalet gikk på Løveskogen Idrettspark.
Alt i alt en svak kamp av Åsgårdstrand, men det skal sies at midtbanedirigent Jan Ivar Linløkken måtte stå over p.g.a. skade i tillegg til Ståle Rydberg, Kjell Lindseth og William Landsend.
ÅIF: Hans Arne Tveiten - Carl Eric Svensson (Thorstein Auensen 45), Tommy Dåstøl, Joacim Eskedal, Bjørn Erik Bergmann - Kris Georgsen, Arne Lunde, Kai Kristiansen (Steinar Aker 60), Thomas Nilsen - Oddvar Thuve, Håvard Wormdal.
Gult kort: Tommy Dåstøl og Joacim Eskedal.

Tirsdag 8. mai 2001
Juniorlaget slo Tjølling IF med sterke 6-1 på onsdag. Christian Heian scoret hat-trick for vertene.

Mandag 7. mai 2001
Tap mot Sem lørdag til tross; etter ni år på a-laget til Åsgårdstrand har aldri kaptein Thomas Nilsen hatt det triveligere på fotballbanen. Les hele saken i Gjengangeren ved å trykke her.

Vi gratulerer i dag kantspiller Ståle Rydberg med hans 36-års-dag.

Lørdag 5. mai 2001
4. divisjon, Lystlunden Kunstgress
ÅIF - SEM IF (0-0) 0-1
Åsgårdstrand gikk på sitt første tap for sesongen da Sem IF gjestet Lystlunden Kunstgress.
Tommy Dåstøl hadde to gode headinger fra corner i første omgang uten at det endte i scoring, mens Oddvar Thuve hadde flere gode innlegg fra høyresiden som ikke ble tatt vare på i feltet.
I det 60. minutt gikk i stedet Sem opp til 1-0 etter en corner, og gjestene beholdt også denne ledelsen kampen ut.
På overtid ble Oddvar Thuve felt innenfor straffefeltet, men dommeren vinket spillet videre.
ÅIF: Hans Arne Tveiten - Carl Eric Svensson*, Bjørn Erik Bergmann, Tommy Dåstøl*, William Landsend (Tor Inge Weiseth 70) - Kris Georgsen*, Arne Lunde, Jan-Ivar Linløkken (Kai Kristiansen 45), Thomas Nilsen - Oddvar Thuve, Håvard Wormdal.
Gult kort: Carl Eric Svensson