The Big Lij

The Boy(d)s told a Lij in the Wood. Dom sa att Dominic(anska Republiken) låg i Orlando och att ett Scott träffade Clint(en) så att en stor Sten föll ner på Bob åkaren som hette Dave. Se(d)an Band Dom fast en Hay(den) vid en Ho(u)lme som stod i Bloom, (Hay)dens position var strax norr (d)om Austria där Moffat(t) inte ligger. När detta stod klart för the Boy(d)s gick Dom och spelade Bill(y)jard. För att komma till Bill(y)jardhallen red Dom iväg på Bill(y) Boy(d). Detta gjorde Pippi(n) ganska arg. Hennes ilska Frod(o)ades lika bra som Sam(hällspogramet) i Orlando.
Mar(r)y var en lite flicka som bodde i en rik förort till Orlando, men hon funderade på att flytta till Moffat(t) som fortfarande inte ligger norr (d)om Austsia men nordost (d)om Dominic(anska Republiken) som antagligen är ett Christe(nsen)t land som Mon(aghan)en lyser över. Den lyser även över Israel och Palestina där det exploderar ganska många Bilbo(mber), Danmark är ett helt annat land och där ligger Legola(s)nd.
Efter att the Boy(d)s spelat Bill(y)jard åkte Dom till Legola(s)nd för att (o)roa sig tillsammans med Pippi(n), Mar(r)y och Bob åkaren Dave, som efter att blivit skadad av den Scott(skadade) Sten(en) som föll ner från Clint(en) sadlat (d)om Bill(y) Boy(d) till häcklöpning och släppt löst (Hay)den fast bundna Hay(den) från Ho(u)lme(n) som stod i Bloom norr (d)om Austria där Moffat(t) fortfarande inte ligger, utan nordost om Dominic(anska Republiken). And(ers) all this was a Big(g) Lij in the Wood told by a (Fool of a) To(o)k.

 

Medverkande namn:

Billy Boyd
Elijah Wood
Dominic Monaghan
Orlando Bloom
Scott Moffatt
Clint Moffatt
Sean Woolstenhulme
Bob Moffatt
Dave Moffatt
Sean Astin
Alex Band
Hayden Christensen
Bill (häst i Sagan Om Ringen)
Billy Boy
Pippi Långstrump
Pippin Took
Frodo Baggins
Sam Gamgee
Merry Brandybuck
Bilbo Baggins
Legolas Greenleaf
Anders Svensson
Bigg (en person i boken "Vi kallar honom Anna")