Brev till Ingen

Titel: Brev Till Ingen
Fandom: Lord Of The Rings
Kategori: Jadå, vill helst säga Hcu
Om: Om att vra ett fan och livet det medför.

31 januari 2002

Jag hatar dig, jag hatar dig, jag hatar dig! Varför gör du såhär? Varför invaderar du mig som om du våren en demon? Varför gör du så? Varför kan du vara inte ta och försvinna?

Devil

*****

4 februari 2002

Kära Ingen
Du är ingen samtidigt som du är någon. Du är allt samtidigt som du är ingen. Jag älskar dig och jag hatar dig. Jag hatar att älska dig.
Jag vet inte varför jag skriver till dig. Du kommer ändå aldrig att få läsa det, du kommer aldrig att kunna läsa det.. Men det känns bra, att ha någon att avreagera sig på.
Jag har varit så arg på dig det sista. Så arg för att du tagit över mig. För att du gör att jag försvinner. Men idag har jag slutit fred med mig själv. Fast jag förstår ändå inte hur jag kunde falla så pladask för dig.
Det är ungefär en månad sedan jag såg dig första gången nu i Sagan om ringen. Du är så fin där, jag tyckte det från början, fast det som fick mig att riktigt falla var i slutet när du grät. Du vet där vid båtarna? Ja, det är klart du vet.
Det är det största misstaget jag har gjort i mitt liv att se den filmen. Men ändå det bästa jag gjort. Och när skadan redan är skedd så kan jag ju lika gärna se den en gång till. Nästa vecka ska jag se den...Å, jag längtar! Då ska jag bara njuta av dig och lära mig att se skillnad på Merry och Pippin. Det kanske är svårt för dig att förstå som känner dem, men jag har fruktansvärda problem med att skilja dem åt.
Men nu måste jag sluta och börja med min läxa istället. Engelska glosor...Du ska var glad om har engelska som modersmål.
En stor puss till min kära pojke!

Your SugarDevil

*****

15 februari 2002

Min Käre Hob
Jag har precis kommit hem från bion nu. Det kändes lite konstigt att se en film på bio där man visste vad som skulle hända. Men den är bra, den är så bra!
Jag gick med min kompis Kristin. Hon tyckte också att den var bra, men inte som jag . Hon hängde inte med riktigt när jag försökte diskutera detaljer med henne efteråt som var Pippin fick sitt äpple ifrån och hur Gandalf lyckades rädda sin stav från Isengård. Hon bara skrattade och sa att jag var dum i huvudet. Det vet jag att jag är, men jag vill ju bara ha någon att prata om det med.
Men nu, nu kan jag se skillnad på Merry och Pippin! Merry är också fin, jag måste lära mig vad han heter på riktigt. Har för mig att det var något konstigt. Jag lyckades med att njuta av dig med. Det var inte alls svårt.
Jag är helt överlycklig! Det är så underbart att se den bara så att jag svävar på moln. Vill att Sagan om de två tornen ska komma ut nu! Vill se denna igen! Men inte förrän den finns på köpvideo...Om jag kan hålla mig så länge, men det ska jag!

LilDevil

*****

21 februari 2002

Älskade Ingen
Jag har inte sett solen på en vecka. Himlen är ständigt mulen och regntung. Jag stänger in mig för att slippa se det deprimerande landskapet. Stänger in mig och gräver ner mig i dig. Du och de andra skådespelarn från Sagan om ringen ger värme åt min frusna värld genom att ni tycker om varandra. Det finns inget bättre än att hitta bilder på er när ni kramas. Då kan jag låssas att jag är med er och en varm bris av eran kärlek sveper förbi mig och ger mig värme nog att orka lite till.
Kommer inte solen tillbaka snart kommer jag att drunkna i ert falsa skimmer.

LoveDevil

*****

2 mars 2002

Solen ger inte med sig. Den visar inte sin vackra glödande skiva över oss. Mörkret ska aldrig försvinna.
Idag går Ice Storm på TV, är det ödets nyck? Men det ska bli så härligt att se den att se dig! En del andra filmer har jag sett med dig, men inte den. Är nyfiken på hur den är...Undrar om den isstormen kan värma bort isen från mig?

Lijs Devil

Senare

Isen är inte bruten.
Jag förstår inte varför din roll var tvungen att dö. Jag grät, det kändes som om det var du som dog.

Devil

*****

18 mars 2002

Kära Ingen
Internet är min förlovade vän. Där finns bilder och små filmsnuttar och massa andra saker med dig och de andra söta små hoberna. I timmar kan jag sitta och titta på bilder och läsa intervjuer med er, jag tröttnar aldrig.
Jag försöker hitta någon som jag kan prata med om dig, om Sagan om ringen och allt det andra. Någon som är som jag. Jag skulle så gärna vilja ha någon att kunna prata med det om...Det går inte att prata med andra vänner om det, de bara suckar och undrar varför jag aldrig tröttnar. De fattar inte hur det är. Jag ska hitta någon, inte ge upp...

Devil

*****

20 mars 2002

Käraste Ingen
Ibland tror jag nästan på att livet är vänligt sinnat. Jag gick igenom elevhallen idag där nästan alla elever har sina skåp. Då ser jag en tjej som håller på att sätta upp en bild på er hober. Jag vet inte vad som tog åt mig, men jag gick fram till henne och frågade om hon gillade Sagan om ringen. Och då visar det sig att hon också var besatt av filmen och dig! Vi satt hela eftermiddagen och pratade, ingen av oss villa sluta, så det blev några lektioner om vi missade där...Men vem bryr sig! Imorgon har vi studiedag och då bestämde vi att vi skulle hyra film och frossa i dig. Det är så underbart, jag har aldrig träffat någon som jag har kommit så bra överens med och tyckt så lika om. Vi har bara känt varandra en halv dag, men det känns mycket längre.

SugarDevil

*****

21 mars 2002

Käre Iceman
Hela dagen har nu jag och Rebecca suttit och tittat på film. Oliver Twist, The bumblebee flies anyway och The Faculty hyrde vi. Det blev mycket gråt och skratt. The bumblebee fick oss att känna oss som fontäner. Det är det bästa jag sett med dig efter Sagan om ringen. Det vi skrattade mest åt var i Oliver Twist när du får pengar för vad det nu var och tittar på dem på samma sätt som på Ringen.
På söndag är det Oscars galan. Jag ska se på den, Rebecca med. Vi hoppas verkligen att du kommer att vara där, och de andra med. Vet du, det är riktigt fantastiskt, jag har lärt mig vad Merry heter på riktigt! Dominic. Rebecca tycker inte så mycket om honom, hon gillar mer Legolas eller Orlando. Men jag tycker fortfarande att han är fin.
Se till att komma till Orcars galan nu, så att vi får någon lön för att vara vakna hela natten. The Iceman is meltig. Solen är på väg tillbaka.

** Starlight **

Brev till Ingen

Your LilDevil

*****

25 mars 2002

Älskade Ingen
Jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Klockan är halv åtta på morgonen, Rebecca har precis gått hem efter våran vaka i natt. Jag är glad att ingen är hemma, mina föräldrar skulle aldrig gå med på att jag tänker gå och lägga mig nu, de skulle tvinga mig till skolan hur trött jag än var.
Hela natten satt vi i soffan här och käkade godis och drack cola för att hålla oss vakna. Men vi fick lön för mödan! Vi skrek så att vi trodde att hela huset skulle vakna när du och Sean dök upp på röda mattan. Men att ni bara fick fyra oscars, det blev vi allt besvikna på av era 13 nomineringar. Ni borde vunnit för bästa film! Det borde ni verkligen, så många som sett den filmen.
Nu ska jag sova, hela dagen medan alla andra plågas i skolan. När jag blundar ser jag dig framför mig efter att de visat den längre snutten av Sagan om ringen. Hur tårarna stiger i dina ögon. Det var nästan det bästa på hela natten. Genom dina ögon kan man se rakt ner i din själ, som i en klar sjö.
Men var var Orlando och Dominic? Vi saknade dem. Orkar inte tänka mer på det nu, nu ska jag sova!

TiredDevil

*****

23 april 2002

Kära Ingen
Det var ett tag sedan jag skrev till dig nu. Men jag har inte glömt dig, inte på långa vägar. Rebecca och jag har i stort sett bott i datasalarna det sista. Vi sitter där bredvid varandra nästan hela dagarna. Skolan blir lidande, jag har nog bara varit på en lektion den senaste veckan. Det är inte bra, men jag orkar inte bry mig. Bara jag har dig så överlever jag.
Vi har slagit in på ett litet nytt spår, det var Rebecca som hittade det. Sagan om ringen humor. Om du inte läst någon sådan så borde du göra det, jag är övertygad om att du skulle gilla dem. Särskilt The secret diaries och Dude, where's my ring, de är bäst. Den dagen vi hittade dem satt vi båda två och skrattade högt i flera timmar. Folk som gick förbi tittade på oss som om vi borde spärras in. Det gjorde att vi skrattade ännu mera. Sen gick vi runt och sjöng "I'll hire four hobbits to die" i flera dagar och så skrev vi "Sam will kill me if I try anything" på varsin tröja. För enligt oss så borde han döda oss, för vi vill gärna försöka något med dig.

3 rings for ze elf kings under ze zky,
7 for the dwarf lords in their halls of stone.
20 rings for mortal men who are really fly.
1 for the cool dude on his throne.
In the land of Mordor, where shadows lie.
One ring to rule them all, one ring to find them,
One ring to bring them all, and in the darkness bind them.
In the land of Mordor, where I bake pie.
-Love Sauron ?

Det är inskriptionen på Ringen enligt Dude, where's my ring, jag älskar den!
En sak som inte alls har med det ovanstående att göra är Sblomie, ja exakt, smeknamnet Orlando kom på till Dominic. Jag har fått det på hjärnan. Jag fullkomligt älskar det ordet. Jag borde plugga nu, man jag orkar inte, jag har ingen energi till något mer än er nu. Men jag trivs med det, för jag har ingen energi kvar till att inte trivas med.
Jag och Rebecca har sett Sagan om ringen en gång, fast jag lovade mig själv att inte se den mer. Men jag hade inte ens ork att bli arg på mig själv. Vi satt och höll varandra i händerna och skrek tyst när nu visades på duken. Det var underbart. Fast vi kunde inte hålla oss för skratt när balrogen kom, alla tittade på oss som om vi var helt galna. Ringen humorn är inte alltid bra.
En stor blöt puss på söta pojken!

Sam will kill your SblomDevil

*****

10 maj 2002

Du dödar mig! Du fräter sakta ner mig till grunden. Snart finns jag inte längre. Men det kanske skulle vara det bästa...
Lij-Lij...låt mig vara!

Devil

*****

15 maj 2002

Kära Sblomie
Vad är det som händer? Kan du tala om för mig vad som händer?
Lij-Lij, jag klarar inte av honom längre. Hur kan du vara hans vän, när jag inte ens klarar av det när det är en hel ocean emellan oss? Fast du är ju inte jag...
Jag kommer att köra i flera ämnen på grund av honom, och till viss del på grund av dig med. Det är som en inre strid i mig, en del vill leva i min och Rebeccas fantasi värld, våran egen värld där allting var lätt och ingen annat existerade än det som vi ville. En annan del vill gå ut i ljuset och bli vanlig igen. Men den är inte tillräckligt stark. Den kämpar envist, men jag tror att den kommer att förlora. Jag vet inte vilken del jag håller på. Jag vet ingenting längre. Men jag måste lära mig att handskas med detta nu, annars så kan jag inte leva ett normalt liv. Man måste kunna drömma, men inte så mycket att det vanliga livet blir det som man kallar dröm. Sblomie, varför kan jag inte vara så normal som du?
Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Om jag lyckas slita mig från honom så har jag ju förlorat nästan hela mitt liv, mitt jag. Men om jag inte gör det så kommer han att döda mig, inifrån. Men det är inte han som har den verkliga skulden, det är jag. Han är bara en täckmantel för mig för att jag inte ska se att det är mig själv jag kämpar mot. Men för att kunna konfrontera mig själv måste jag röja undan hans bild först, och det klarar jag inte.
Kan du tala om för mig hur det här kriget ska sluta? Kan du hjälpa mig att förstå vad som är rätt? En stor bamsekram till min morotfanatiker.

Lij-Lijs LoveDevil

*****

17 maj 2002

Kära Ingen
You became my favorite drug.
Du är som en drog, och nu är jag så beroende att enda sättet att överleva är att göra mig av med dig. Kanske kan jag en dag lära mig att leva i harmoni med dig, det hoppas jag, för nu kan jag inte se ett liv utan dig. Ett liv som jag måste skapa.
Jag vet inte hur jag ska kunna hålla mig borta från dig, man jag ska göra det. Jag ska ge mig datorförbud, tvförbud, allt som behövs. På något sätt ska jag klara det, så att jag kan njuta av solen igen, så att jag kan se solen igen. Den långa kalla vintern är äntligen på sin upphävelse. Du är för mig som Ringen för Gollum, fast du är ringbäraren.
Du ser, jag har inga andra referenspunkter längre än Sagan om ringen. Det är illa, det är inte bara dig jag behöver ta mig ifrån utan hela min fantasivärld som finns i Midgård. Nu ska jag börja, detta brevet blir min start på det nya.
Ta hand om dig! Om du vore här skulle jag krama dig så hårt att du tror att du ska gå sönder.

Always yours, SblomDevil

*****

28 december 2002

Kära Ingen Imorgon ska jag se Sagan om de två tornen. Jag hade tänkt att avstå helt från den filmen.. Men jag kan inte motstå det. Din makt över mig är fortfarande för stor. Men jag kan se det som ett prov på om jag kan behärska dig tillräckligt.
Nu är jag ett år äldre, kanske har jag blivit lite mognare, lite klokare. Kanske har jag inte det. Jag är rädd. Rädd för att du ska återfå din makt och låta mig falla igen. Jag är rädd för dig. Kanske kan jag motstå dig, annars är vi tillbaka där vi började.
Jag hatar mig för att jag inte kunde hålla mig borta från biosalongen. Jag hatar mig för att min motståndskraft fortfarande är så låg. Kanske kommer jag att klara denna prövningen och kunna motstå dig, men vad som än händer kommer du alltid att finnas hos mig. Som en mörk skugga och ett ljust minne.

Always remember your LilDevil