Resan Till Ett Barn

1.3

27 nov 2007
Hej Joel!
Jag vet att det egentligen är din tur att skriva, om inte ditt senaste brev har kommit bort på posten eller något, för det var väldigt länge sedan vi hörde något från dig! Hoppas att allt är bra med er båda två, för ni skulle hört av er om det itne var det va?
Krama Paul från mig i alla fall!

Men anlednignen till att jag skriver nu var för att tala om för dig vilken underbar bror du har! (Och då menar jag inte Josh, fastän det inte är något fel på honom heller =P)
Jag vet att jag inte är lätt att handskas med jämt och att jag varit rikigt för jävlig mot honom ibland det senaste. Men han är lika underbar vad som än händer! Han hämtar en smörgås om jag ber om det, han masserar mig om jag har ont någonstans, han lyssnar vad än det är för ovestäntligt som har fastant i huvudet på mig. Jag har varit lite allmänt nere de senaste dagaran, och då har han varit helt fantastisk! Igår satt han och spelade gitarr och sjöng för mig i säkert två timmar och han var så söt! Jag började gråta mitt i bara för att han var så go och snäll! Han trode att han hade gjort något fel, men jag lyckades till slut få honom att förstå att han är för god för mig.
Vet inte rikigt varför jag skriver det här till dig...klagomuren får ta emot lite tacksamhet istället. Behävde bara skriva av mig lite!
Åh, nej, nu börjar jag nästan gråta igen! Han är aldeles för bra för mig, och det är du med! Vad har jag gjort för att förtjäna att träffa två så fantastiska personer som er? Det är nog bäst att jag slutar nu, innan pappret börjar lösa upp sig...*snörvel*
Ta hans om dig Joel!
Love you!
En gravid och känslosam
Tony

4 dec 2007
Joel! Du lever fortfarande! Breven går verkligen segt här!
Vad roligt det låter med volontär arbete! Skulle vilja testa på något sådant med, men jag antar att vi får vänta, vi har ju viktigare saker på gång!

Vi skickar med julklappar till er båda med det här brevet, så att de kommer fram före påsk! Ni får även några kort på hur magen har utvecklats, det går framåt! (Konstigt vore det ju anars) Hmmm...jag har en känsla av att de där tatueringaran kommer att se ganska komiska ut om några månader!
Vi var på besäk hos doktorn fär någon vecka sedan, förresten. Tog utlraljud och kollade att allt var okej med bäbisen och så. Och det var det, allting såg jätte fint ut! Men han berättade en sak för oss som vi aldrig fått reda på innan. Han sa att eftersom både jag och Tony är så tatuerade så är det stor risk för att någon av oss har tatuerat sig så mycket att det har förändrat våra gener. Detta betyder att om det har hänt så kan bäbisen ha ärft våra ”tatuerade gener” och på grund av det kan den födas med en tatuereing!
Han sa också att om detta hänt, är det troligast att ungen får någon tatuering på armarna, magen eller ryggen, efter som det är där vi är mest tatuerade. Men det är en väldigt liten chans att det har hänt. Han bara sa det så att vi inte ska bli chockade om Tony föder en övertatuerad bäbis.
Jag tycker att det vore ganska coolt om det hände! Hoppas bara inte att barnet ärver min eller Tony’s ”Mum” tatuering, eftersom den inte har någon mamma!

Just nu håller vi på att planera vilket rum bäbisen ska få och hur vi ska mömblera det. Fast vi kommer nog inte att ta itu med det praktiska innan jul och ny år. Det är ju så mycket andra förberedelser att stå i innan dess!

När kommer ni hem förresten? Kan man vänta hem er innan födslen? Det hoppas jag verkligen, för annars blir vi ledsan! Om vi inte hörs av innan dess, GOD JUL!!!!
Benji

P.S. Tony hälsar att han skickade ett brev till dig för någon dag sedan, och att han fortfarande menar vad han skrev. Sen sänder han en stor kram till dig.

23 dec 2007
Hejsan! Ni får ett brev var dennna gången med. Men Benji, Tony’s brev kommer nog att bli ganska privat, så du kan kanske fåga innan du läser det, om han inte skulle vilja? Detta brevet är till dig i alla fall!

Det låter ju lite konstigt det där med tatueringaran, tycker jag. Har aldrig hört talas om något sådan förr. Men säger doktorn att det är så, så är det väl det! Fast det låer ganska coolt med! Och håller med om att ”Mom” tatueringen inte var någon bra ide! Tony’s ”Dad” låter mycket bättre!

Vi skickade julklappar till er för några veckor sedan, så jag hoppas att de har kommit fram i tid!
Först tyckte jag att det skulle kännas väldigt konstigt att fira jul här, bland alla fattiga baran som kanppt har mat för dagen. Men de ordnar jämt en stor julfest för gatubarn och barnhemsbarn här, som vi har hjälp till med nu. Så då känns det myeckt bättre! Jag och Paul ska stå för musiken, så vi har övat in en reportoar av julsånger! Ser verklgien fram emot att få sjunga inför publik igen, det var ju så länge sedan!
Vi borde försöka åka ut på en turne snart, när inte du är för upptagen med att passa barn och vi har kommit hem igen. En turne tillsammans med Mest, det skulle ju vara helt underbart! Precis som i gamla tider! Och så kunde ju den lilla busungen följa med! Nä, nu ska jag sluta prata om det, annars får jag snart hemlängtan!
Du får hälsa alla så mycket från mig!

När vi kommer hem? Jag har faktiskt ingen aning. Det är klart att vi ska försöka komma hem till förlossningen, fast det är inte alls säkert att det går. Men senat till juni kommer vi! Men det kan också hända att vi redan kommer i februari, men det skulle jag inte tippa på. Vi trivs så bra emd att resa runt, det är jätte kul!
God jul och gott nytt år!
Kramar från bror din,
Joel

23 dec 2007
Som sagt, du vet att du kan skriva vad du vill till mig!
Om du inte gjort det redan, så borde du säga allt det där till Benji, han förtjänar att höra det, eller hur?
Och du, jag vet att han är underbar, han är ju min bror! Tänk bara på vilken fantastisk pappa han kommer att bli sen. Och det kommer säkert du med att bli, det är jag övertygad om!

Varför inte vända på det? Varför inte ställa frågan vad vi har gjort för att förtjäna att träffa dig? Om vi är får bra för dig, så är du för bra för oss!
*Torkar lilla Tony’s tårar* Det finns ingen som är för bra för dig, för du är bara värld det bästa!
Till slut bara, tala om det för Benji!

Om du inte skulle varit min brors pojkvän och vänta hans (och ditt) barn, skulle jag ge dig en kyss nu. Men nu är du allt det, så därför får nu nöja dig med en puss på kinden. Love you too!
Joel

PS. God jul och gåott nytt år!

Del 4