Resan Till Ett Barn

1.2

25 sep 2007
Du känner oss för väl! Varför skriver du inte ett brev till oss ihop om du vet att vi kommer läsa det båda två?? Det är därför vi skriver ett brev till dig ihop, för vi vet att du kommer läsa båda två i alla fall! (Vi vet, det var en sålig vits!)

Tony tackar för att du ställer upp som klagomur, men just nu känner han inte för att klaga alls.
Allting har gått fint sen den där festen. Morgon illamåendet har börjat ge med sig och allting är ganska perfekt. Visst äter han som en häst, men det kan vi leva med så länge maten räcker!
Och du, du kommer inte i närheten av vår bäbis när den blir född! Den är vår, vår egen, our preciousss...

Tack för korten! Vi håller med om att det var rikigt vacker natur där! Du får se till att skicka kort på allt exotiskt ni stäter på i Afrika! Så ska vi skicka kort på den exotiska magen, när det börjat hända mer med den.
Gruppkram!
Benji och Tony

3 okt 2007
Allt verkar ju gå som smort nu! Det är härligt att höra att ni båda tagit ert lilla färnuft till fånga!
Har ni börjat fundera på namn än förresten? Vill ni ha en flicka eller pojke? Kommer ni att ta reda på i förväg vad det blir? Oj, det blev många fårgor på en gång =P

Afrika är verkligen coolt! Skickar med en bunt med kort igen, kan och orkar inte beskriva allt vi sett! Men girafferan tycker jag nog bäst om. Alla pratar ju om att se lejon och så, men jag gillar girafferan!
Paul hälsar, och säger fortfarande att han ska skriva, snart. Vi vill båda se kort på den omtalade magen, nu!
Vi hörs! Sakenar er alla tre!
Joel

13 okt 2007 Vet du vad, det har hänt ett mirskel, vi fick brev från Paul igår! Var det du som tvingade honom att skriva, eller? Vi skickar i alla fall med ett svar till honom här med!
Tack för korten, de var verkligen häftiga! Tony diggar det från Sahara, fast jag tycker att det var lite väl mycket sand där.

Det är klart att vi har funderat på namn! Men har däremot inte kommit överens om något. Ärligt talat så har vi ingen aning alls, vi kommer nog aldrig överens om det=P Nepp, vi tänker inte ta reda på om det blir en flicka eller pojke i förväg. Tony vill helst ha en flicka. För att lätta upp den ”manliga dominansen” i familjen, men för mig spelar det ignen roll alls! Bara det blir en människa så är jag nöjd=)
Vi skickar med ett kort på Tony och hans mage nu med! Nu börjar man verkligen kunna se lite skillnad!

Nu är det mitt i natten och jag kan inte sova. Innan var det Tony som höll mig vaken, för att han inte kunde sova. Men nu har han somnat med huvudet på min mage och armaran runt sin egen. Och jag har inte hjärta att väcka honom! Det är faktiskt nästan värt en sömnlös natt att få sitta här och titta på hans vackra, sovande ansikte...
Hoppas att allt är bra med dig!
Tony hälsar, zzzzzz.
Take care!
Benji

16 nov 2007
Färlåt att detta brevet kommer sent! Posten verkar gå riktigt segt här ibland, fick erat brev igår! Hoppas bara att det här brevet inte tar lika lång tid på sig tillbaka till er.
Vi är fortfarande kvar i Afrika. Fick för oss att utföra lite volontär arbete med gatubarn får FN, så det är det vi gjort och ska gör fram till jul. Sen åker vi vidare någonstans, har inte bestämmt vart än. Antingen blir det en sol och bad resa till typ Thailand, eller skidåkning i Alperna. Eller båda två, vi får se...

Hur mår Tony nu? Magen har växt en del nu va? Inte får att jag vet något om hur fort sådant går, men...Hoppas verkligen att alltign är bra med honom och snart-bäbisen! Jaja, med dig också, Benji! Det är bäst att du tar hand om honom ordentligt, det är han värld! (Med det vet du säkert redan, eller hur?)
Krama honom från mig!
Kram
Joel

Del 3