Resan Till Ett Barn

Titel: Resan Till Ett Barn
Par: Benji/Tony
Kategori: Mpreg, Punkslash
Sammanfattning: Benji och Tony berättar för Joel om Tony´s graviditet via brev.

Del 1: Breven

1.1

15 aug 2007
Hej Joel!
Det var ett tag sedan jag hörde något från dig nu, var är du och hur har du det? Jag hoppas att du har massor att berätta för jag vill vet allt!

Här borde den delen av brevet följa där jag skriver att allt är bra och som vanligt hemma, och att det är ganska tråkigt utan dig.
Men det kommer inte hända, för det är inte sannt (förutom att det skulle vara mycket roligare om du var här, såklart) Fakum är att det är väldigt mycket som händer just nu. Aaaaahhh, Joel! Du kan inte gissa vad som har hänt! Tony är gravid!!! Vi fick reda på det för några dagar sedan! Just nu ligger han ihoprullad i sängen bakom mig och sover som en ängel. Det här har varit en chock för honom, såklart. Vi har inte alls planerat det, och han känner sig inte rikrigt mogen för det än. Men jag är jätte glad och stolt! Har mest gått runt och sett ut som en tupp, med armen om lilla rädda Tony. Han ville först göra abort, men när han fick klart för sig hur gärna jag ville barnet så bestämde han sig för att behålla det. Och nu är han nästan lika glad som jag=)
Önsklar att du vore här och kunde dela denna lycka med oss!
Hälsa Paul från oss alla tre! (Jag antar i alla fall att Tony hälsar om han vore vaken) Sakanr dig, lillebror!
Kramar,
Benji

24 aug 2007
Beeenjiiii, Tooonyyyy!!!!
Fuck you, ni dödar mig ju! Menar ni vekligen att jag ska farbror! (Jag sitter här och ler som ett fån, bara så ni vet) Vilken vecka är du i, Tony? När väntas barnet födas? Hur känns det? Jav vill veta allt!!
Benji, Paul hälsar att du ska pussa Tony på magen från honom. Han hälsar också att han ska skriva snart, men ni vet ju hur han är med sådant.

Den känns väldigt ovesäntligt att skriva om vad vi håller på med nu, men okej då! Vi kom till Kroatien igår, och det verkar som om vi kommer stanna här i några veckor, för det är väldigt vakert! Sen åker vi nog vidare till Italien, om vi inte ändrar oss. Så mycket mer har väl inte hunnit hända än, vi har mest tillbringat tiden på flygplan.
Just nu sitter jag på hotelrummet och tittat ut på hur solen går ner i havet. Det är fruktansvärt vackert! Så att det nästan gör ont...Ett typiskt sådant ögonblick som får en att önska att man vore poet. Så jag tror nog att jag ska skriva en låt nu.
Pussa Tony på magen från mig med, Benji! Ta hand om varandra och det lilla embryot! Kramar
Joel

31 aug 2007
Hejsan!
Haha, ja visst ska du bli farbror, och jag ska bli pappa! Kan du tänka dig det? Du är inte den enda som ler som ett fån!
Barnet beräknas födas i början av april, så han är i fjärde veckan nu.

Det är inte alls ovesäntäligt vad ni gör! Jag bryr mig i alla fall. Är ni fortfarande i Kroatien, eller har ni kommit iväg till Italien? Ni får skicka kort, så vi får se åtminståne lite av allt ni ser!
Hälsa Paul tillbaka att jag har pussat Tony från honom! Och tjata på honom att skriva! Oroa dig inte, jag har pussat från dig med! Hehe, ber du mig om sådanan saker saker så gör jag gärna om det!
Men nu måste jag sluta, vi ska ha en liten lugn fest i kväll för att fira graviditeten! Skulle egentligen haft den för två veckor sedan, men det körde ihop sig. Så det blev nu istället! Så, nu ska jag gå och hjälpa Tony med maten!
Kommer nog att skriva mer imorgon!
Puss, så länge!
Benji

Nästa dag
Hej, igen! Sa ju att jag skulle skriva mer!
Festen igår gick rakt åt helvete alltså! Först var mamma och Tony´s föräldrar här på middag. (Mmmm, han lagar verklgien underbar mat den mannen!) Så långt allt väl. Mamma hälsar, förresten.
Både mamma och Tony´s mamma är helt extatiska över det här! De satt och sprutade råd, som några andra fontäner, över Tony hela tiden! När den ena hämtade andan så pratade den andra. Det var riktigt komiskt.
I alla fall, sen gick föräldraran hem och hela gänget kom förbi. Vi skanade dig och Paul där! Alla hälsar!
Först gick allt bra, Tony var väldigt omsvärmad. Kunde kanppt komma fram till honom. Nästan så att jag blev svartsjuk ju=P
Men någomnstans där började allt gå fel. Någon, vet inte vem, bjöd Tony på en öl. Och den jävlen kan ju inte tacka nej dill det, som du säkert vet. Jag tänkte att det gjorde väl inget om han drack lite. Det skadar ju inte att ha lite kul, eller hur? Men han får bara inte dricka mer eller göra det igen, liksom. Men tror du att han drack lite eller?
Det har inte varit någon kul natt, ska jag säga dig! Den bäbisen gillar inte öl! Busungen vände totalt upp och ner på Tony’s mage, och den har inte lugnat ner dig än! Plus att han är bakfull nu med. Stackarn. Fast det är rätt åt honom! Jag hoppas baraa tt barnet inte tog någon skada *orolig*.
Från och med nu får han inte komma i närhetan av något allkoholhaltigt! Det ska jag bli man för! Inte förän ungen blivit född, men då ska vi bli ansvarsfulla föräldrar som inte festar bort livet.
Behöver jag säga att Tony, åvanpå allt annat, är riktigt tjurig på mig?
Åh, nu vill han att jag ska komma, han mår illa igen! Vi hörs, take care och drick inte när du är gravid!
Kram
Benji

1 sep 2007
Hej Joel!
Tänkte att jag skulle skriva ett brev med, när Benji ändå skriver. Vet inte hur mycket han har skrivit om igår, men jag antar att du vet vad som hände *suck*.
Fuck, den jävlen har färbjudigt mig att drick något alkoholhaltigt! Hur kul är det på en skala? Jag är skit förbannad på allt och alla just nu. Plus att jag har väsrta huvudvärken, och mår illa.
Mår ju illa nästan varenda morgon i alla fall, så varför måste jag göra det på kvällen med för? Det är inte kul att var gravid!
Fast jag får väl skylla mig själv. Benji har väl rätt, som alltid.
Varför ska han jämt ha rätt? Jag vill med ha det ibland! Fan, jag känner mig som en jävla gnällkärring. Hoppas att det inte gör något, måste bara ha någon att klaga för...Du kan ju bara slänga brevet sen, om du vill.
Nu sitter jag här och dricker vatten, så Benji är väl nöjd *blänger*

Vet du vad? Jag tror att jag börjar bli lite rund om magen! Fast vet inte säkert, Benji märkte inget när jag bad honom kolla.
Det är fakiskt ganska spännande. Undra hur det kommer kännas att ha en stor mage att släpa omkring på?
För att inte tala på att ha ett baran att släpa på sen!
Det är gansak kul att vara gravid i alla fall.
Hur har ni det förresten? Var befinner ni er? Hoppas att ni har det roligt! Du får skriva och berätta!
Ha det skuper kul! Och festa lite åt mig med, va?
Kram
Tony

12 sep 2007
Hej Tony!
Jag skriver ett brev till er var den här gången, det verkar behövas!

Lilla gubben, vad i helvete sysslar du med?! Gå och supa när du är gravid! (Ja...supa kanske du inte gjorde direkt, men dricka!!) Du vet att jag är till för att lyssan på ditt klagande men du får faktiskt lära dig att ta vara på dig nu! Jag hoppas att du lärt dig din läxa! Och jag kan slå vad om att du har rätt någongång med, men i det här fallet har Benji det, totalt!
Hur är allt annars? Mår du fortfarande illa på mornaran? Det borde ju gå över någongång...Har hört att man börjar äta som en häst när man väntar baran, är det sannt?

Weee, jag vill se om du börjar bli tjock! Ni får skicka kort!
Som du säkert redan sett så har jag skickat med lite kort i det här brevet, men resebeskrivningen kommer i Benji’s brev, för jag antar att du kommer läsa det i alla fall (och han detta för den delen *vinkar till Benji* jag det att du är där;)!
Ta hand om dig nu, hör du det!
Kramar från din eviga klagomur
Joel

12 sep 2007
Hejsan Benj!
Det var inget kort brev det där! Du vet att jag gillar långa brev, men fyll dem med lite roligare saker nästa gång, va? Du måste hålla koll på honom, det vet du. Du vet ju hur han är. Men jag tror att han tagit sig i kragen och växt upp lite nu. Eller hur, Tony? Jag vet att du kommer läsa det här med *vinkar*. Om 8 månader har ni nog båda blivit tillräckligt mogna för att vara föräldrar. Annars kan jag ju alltid sitta barnvakt och vara dålig förebild istället!

Jag gjorde som du bad och skickade med några kort! Men, som jag skrev till Tony nyss, då får ni skicka kort på magen! Så att jag får se expandtionen!
Vi stannade inte så länge i Kroatien i alla fall. Nog för att det var vackert där, men det var ju totalt dött! Men blir ganska less på att titta på fin natur efter några dagar, om det inte finns någon omäxling. Så nu är vi i Italien. Var i Vinedig igår. Coolt ställe=P Men hösten börjar komma för nära här nu, så imorgon åker vi vidare till Egypten och fortsätter sedan neråt Afrika. Det ska bli riktigt spännande! Det blir ju mer natur, men inte riktigt den sorten man är van vid. Hoppas kunna se både det ena och det andra i djurväg!
Planet går inte förän i morgon eftermiddag, så nu ska vi ut och festa!
Kramar
Joel

Del 2